Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Januar: 10 najboljih regionalnih izdanja

Izdanja koja morate poslušati

  • Mixmag Adria
  • 6 February 2018

Svakog mjeseca biramo ponajbolja izdanja regionalnih producenata.

Odlične glazbe u izobilju i proteklog mjeseca, pa poslušajmo što je donio početak godine i koje trake smo smjestili u 10 najboljih iz promijenjivog januara. Pronašli smo hrpu kvalitetnog techna i housea kao i ostalih žanrova... Nakon što smo objavili regionalna izdanja #1, #2, i #3, vrijeme je da vam predstavimo 10 najboljih iz januara po našem izboru. Kao i uvijek, bilo je izuzetno teško odabrati samo 10 favorita od brojnih izdanja.

Poslušajte ih ispod.

10 Kristina Lalić

Steve Shaden feat. Kristina Lalic - 'Time Of Mind' (Gain Records)

Na novom izdanju Steve Shadena pridružila se i Kristina Lalić na traci 'Time Of Mind', koja nam je ujedno i najdraža sa izdanja. Cijeli EP je kvalitetan i dublji techno, a na njihovoj zajedničkoj traci osjeti se i doza house groovea.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

9 Tom Bug & Grooveline

Tom Bug & Grooveline - 'Keep It Coming' (BLKSL LTD)

Novo izdanje Tom Bug & Groovelinea, sastoji se od dvije trake, 'Just Wanna', naughty tech house pumpalice za špicu seta i 'Keep It Coming' trake koja je dublja, melodičnija i prikladnija za jutarnje setove. 'Just Wanna' dostigla je i 27. mjesto Traxsourceove tech house ljestvice.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Last Of Me

Last Of Me - 'Supernova Pilot' (Balkan Connection South America)

Novo izdanje jednog od najboljih progressive house producenata s ovih prostora, Last Of Me, pravi je melem za uši. Lagano, melodično, odlično.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

7 Marina Karamarko

Marina Karamarko - ''Say What You Wanna' (BLKSL LTD)

Tko čeka, dočeka, pa smo tako i mi napokon dočekali novo izdanje Marine Karamarko i nismo se razočarali. 'Say What You Wanna' je tmurno, minimalno, ritmično i repetitivno djelo stvoreno za moćan razglas koji će vas protresti do kostiju. Tu je i dub verzija bez tmurnih izobličenih vokala koje ima original.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

6 A.P.

A.P. - Ne Deepr (Blacksoul Music)

A.P. je jedna polovica 84Bit dvojca, rezidenata našeg mjesečnog podcasta The Sound Of Adria, a ovo je njegov novi singl čije remikseve potpisuju Tonbe, Alek Soltirov i Jovic Evic. Radi se o house izdanju s dobrim grooveom, revrbanim vokalima i finim synth stabovima.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

5 DGNRK, HUNCKIE

Markwood - Robot Love Remixes (Feel Decimal Black)

Markwoodov EP dobio je remiks tretman dvaju regionalnih producenata. Radi se o DGNRK-u i Hunckieu koji su remiksirali njegove trake 'Crazy' i 'Robot Love'. DGNRKov remiks trake 'Crazy' zaista je zanimljivo duboko djelo koje zvuči kao mješavina deep housea, progressivea i tech housea. 'Robot Love' koju je remiksirao Hunkcie je sasvim drugačija od njegovog kolege i nekako nas podsjeća na 80-e. Odličan paket remikseva.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Chrono

Chrono - Excommunicated (Submarine Vibes)

Chrono izbacuje odličan novi EP s dvije trake i dva remiksa, među kojima je i onaj Andrologica za traku 'Balluta Bay'. Radi se o deep houseu s utjecajem progressive housea. Groovy, plesno, kotrljajuće.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 Dimiz

Dimiz, Baley - 'Raw Motion' (DIRTYBIRD Select)

Dimiz se zajedno s Baleyem našao na novoj kompilaciji moćnog Dirtybirda s trakom 'Raw Motion'. Baš kao u poznatom stilu Dirtybirda, traka je sirova, orijentirana na plesni podij i spremna za uništavanje razglasnih sustava. I nipošto nije mala stvar kada tvoju glazbu pušta i sam gazda Dirtybirda - Claude VonStroke.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 TKNO

TKNO - Grace (Tauten)

Na drugom mjestu našlo se izdanje za čiji remix smo imali i premijeru, 'Grace' od TKNOa. Na izdanju se nalaze tri trake, a naslovna traka 'Grace' je primila i dva remiks tretmana. 'Grace' je kvalitetan i odmjeren techno za ljubitelje profinjenijeg zvuka, a za njom ne odmiču niti druge dvije trake, 'Invisible Life' koja je nešto dubljih tonova i '5 AM' koju je, pretpostavljate, idealno pustiti oko 5 ujutro.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

1 Andrew Meller

Andrew Meller - 'Insomnia' (Glasgow Underground)

Andrew Meller se vraća s novom obradom legendarnog hita kojeg smo već popratili u našoj rubrici 'esencijalno'. Spojio je tech house i techno i 'Insomniu' je predstavio u drugačijem svijetlu od onog čega smo naviknuli. Ovo nije prvi puta da je Andrija na vrhu neka naše liste, 2016. smo njegov neslužbeni remix za 'Born Slippy' smjestili na prvo mjesto kao regionalnu traku godine. 'Insomnia' je dobila službeno izdanje na Glasgow Underground etiketi i trenutno se nalazi na zavidnom devetom mjestu Beatportove ljestvice najprodavanijih traka. Bravo Andrija!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...