Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Januar: Nova regionalna izdanja #1

Alex Ranerro, Marko Nastić, Kristina Lalić, Black Acid, DGNRK...

  • Mixmag Adria
  • 10 January 2018

Alex Ranerro

Alex Ranerro - 'Random Trip' (Free Download)

Nakon nekoliko odličnih izdanja za Nitegrooves, Glasgow Underground i Madtech, Alex Ranerro nudi jednu traku za besplatno preuzimanje. Aelx se na svojem soundcloudu zahvalio za nevjerojatnu podršku koju je primio tijekom 2017. Traka 'Random Trip' je pravo duboko house putovanje.

Black Acid

Black Acid - Tendo EP (Fobia Records)

Black Acid je ime koje se zahvaljujući svojem povećanom produkcijskom angažmanu prošle godine pojavilo i u našoj listi top 15 'breakthrough' DJ-eva, a 2018. godinu započinje novim izdanjem s dvije trake na Fobia Records iz Tuzle, koji je ujedno i njegov rodni grad. Radi se o nešto dubljem i mračnijem technu s kojim Mirza pokazuje svoj široki techno spektar.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Dejan Mladenović

Dejan Mladenovic - Ordinary People EP (Hope Music)

Dejan Mladenovic ima bogato iskustvo u elektroničkoj glazbi. Počeo je 1999. te nakon dugog niza godina DJ-anja, s Daweedom je pokrenuo organizaciju 'Elektronska Industrija" koja provomira underground glazbu i partyje. Njegovo novo EP izdanje izašlo je za Hope Music. Radi se o tri deep house trake, od kojih se svaka međusobno ističe, ali 'Ordinary People' je s razlogom prva na EP-u.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

DGNRK, Hunckie

Markwood - Robot Love Remixes (Feel Decimal Black

Markwoodov EP dobio je remiks tretman dvaju regionalnih producenata. Radi se o DGNRK-u i Hunckieu koji su remiksirali njegove trake 'Crazy' i 'Robot Love'. DGNRKov remiks trake 'Crazy' zaista je zanimljivo duboko djelo koje zvuči kao mješavina deep housea, progressivea i tech housea. 'Robot Love' koju je remiksirao Hunkcie je sasvim drugačija od njegovog kolege i nekako nas podsjeća na 80-e. Odličan paket remikseva.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Dimiz

Dimiz, Baley - 'Who We Are' (Dimiz Music)

Energičan i funky tech house stiže od Dimiza koji se ponovno udružio s Baleyem. Veselo, plesno i groovy

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Fakir, Chrono

Chrono, Fakir - Unrius (The Purr)

"Kad je nešto dobro, ne mijenjaj" stoji u opisu ovog izdanja. Chrono i Fakir su dobro uhodan tim i često izdaju za The Purr. Izbacuju novu, mračnu i trippy traku 'Unirus' za koju remikseve rade Sebbe i Andrew Becks.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Konstantinus

Konstantinus - Adriana (Oxytech Records)

Konstantinus se u regionalna izdanja vraća s dvije nove trake, 'Adriana' i 'Underground Forest'. Radi se o dvije tvrde techno trake koje zvukom prate njegov potpisni zvuk.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Kristina Lalić

Steve Shaden feat. Kristina Lalic - 'Time Of Mind' (Gain Records)

Na novom izdanju Steve Shadena pridružila se i Kristina Lalić na traci 'Time Of Mind', koja nam je ujedno i najdraža sa izdanja. Cijeli EP je kvalitetan i dublji techno, a na njihovoj zajedničkoj traci osjeti se i doza house groovea.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Last Of Me

Last Of Me - 'Supernova Pilot' (Balkan Connection South America)

Novo izdanje jednog od najboljih progressive house producenata s ovih prostora, Last Of Me, pravi je melem za uši. Lagano, melodično, odlično.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

lelú

Knez - 'Tina Bambina' (lelú Edit) (Free Download)

lelú ili Luka Knezević, producent je iz Beograda koji je u kratkom vremenu svojim prepoznatljivim stilom došao do izražaja na lo-fi house i deep house sceni. Luka je složio edit trake legendarnog crnogorskog pjevača Kneza. Besplatno ju možete preuzeti s našeg SoundClouda.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Marko Nastić

Marko Nastic - 'Dreams' (BLKSL LTD)

Marko Nastić, inače jedno od najutjecajnijih imena na regionalnoj techno sceni još od samih početaka 90-ih godina, dostavlja sasvim novu traku na još uvijek relativno mladu pod etiketu BLKSL LTD. Duboki, groovy techno s arp linijama koje hipnotiziraju plesače. Na B strani se nalazi ReRub vođa etikete i producentskog dvojca PEZNT.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Miloš Pešović

Supacooks - 'Dizzieness' (Milos Pesovic Remix) (Kitchen Recordings)

Miloš Pešović je nepogrešiv u svojem minimal tech izdanju, kao i obično.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Siniša Tamamović

Rockes // Launch 01 (Tronic)
Siniša Tamamovic - 'Way Back'

Na Tronicu je izašla nova kompilacija na kojoj se nalazi i traka 'Way Back' Siniše Tamamovića. Radi se o dubokoj vožnji praćenoj suptilnim zvukovima i sintesajzerima.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

SZCH

SZCH - 'house to save the house'

Filip Šćekić, poznatiji kao SZCH, hrvatski je producent lo fi elektronike koji se našao u nezavidnom problemu. Kako njegova kuća ide na dražbu. putem Facebooka je zamolio svoje fanove i prijatelje za pomoć. Isječke Filipovih traka možete poslušati na SoundCloudu ispod, a trake ili cijeli album 'house to save the house' možete kupiti na bandcampu za samo pet eura u digitalnom obliku, ili kao kazetu za sedam eura.

Tea Vučkovič

Giuseppe Bottone - 'Knep' (Tea Vuckovic) (Eclipse Recordings)

Moćno, brutalno remix izdanje stiže od slovenske dame tvrdog techna, Tee Vučkovič. Nije za one slabog srca, ali ako ste na plesnom podiju, možda ga tamo i ostavite.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Tim Jackman

Möltison - 'Therapy' (Tim Jackman) (EUN Records)

Tim Jackman ide duboko, mračno i repetitivno s novim remiksom za EUN Records. Techno za mračne prostore.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Vlada Asanin

Vlada Asanin - 'Esperanza' (Aerostatic)

Vladu Asanina ovdje čujemo u mračnijem i melodičnijem izdanju nego što smo u posljednje vrijeme od njega navikli. Ova promjena mu leži, a tu su i dva remiksa od Cele i Mario Del Regnoa.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Zlatnichi

Zlatnichi - Gruvalla Besgreschkowa EP (D2L Recordings)

Nakon nekolicine remikseva, stiže i novi Zlatnichijev EP, 'Gruvalla Besgreschkowa'. Radi se o izdanju s dvije minimal i groovy tech house trake namijene za neki after party.

Load the next article...
Loading...
Loading...