Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Januar: Nova regionalna izdanja #3

Petar Dundov, Tom Bug, Space Motion, Tea Vučkovič, TKNO, Yakka...

  • Mixmag Adria
  • 30 January 2018

A.P.

A.P. - Ne Deepr (Blacksoul Music)

A.P. je jedna polovica 84Bit dvojca, rezidenata našeg mjesečnog podcasta The Sound Of Adria, a ovo je njegov novi singl čije remikseve potpisuju Tonbe, Alek Soltirov i Jovic Evic. Radi se o house izdanju s dobrim grooveom, revrbanim vokalima i finim synth stabovima.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Alavux

Alavux & Scenedrone - Split EP (Series 001) (Super Computer A/V)

Spoj Irske i Makedonije. Alavuxa na ovom EP-u slušamo na dvije trake, 'Syncopated Life' koju je producirao sa Sain Coleom (i čiji video spot možete poslušati u nastavku) i '90s'. Nervozni spoj energičnog electra i techna za one koji su spremni za nešto drugačije.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Bilboni

Bilboni - Dance Move (Bedroom Muzik)

Po prvi puta na Mixmag Adria vam predstavljamo Bilbonia, slovenskog producenta i DJ-a. Kao mladić je završio glazbenu školu gdje je naučio svirati harmonilku. Kao tinejdžer je počeo kupovati ploče, a s vremenom se počeo upoznavati s klupskom kulturom. Privukla ga je elektronička scena i techno, pa je ubrzo počeo i izdavati glazbu za razne etikete. Na njegovom novom EP-u se nalaze dvije minimalnije tech house trake stvorene za plesni podij.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Chrono

Chrono - Excommunicated (Submarine Vibes)

Chrono izbacuje odličan novi EP s dvije trake i dva remiksa, među kojima je i onaj Andrologica za traku 'Balluta Bay'. Radi se o deep houseu s utjecajem progressive housea. Groovy, plesno, kotrljajuće.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Marul

Marul - Obscure (Advanced (White))

Marul je novije ime na sceni, no svoje DJ vještine je već dokazao na brojnim nastupima koji su uključivali Ultra Music Festival, Moondance Festival, Love Carnival Rave te Club Nachtigall. Sada je vrijeme da pokaže što zna kao producent. Iako se ovdje ne radi o njegovom prvom izdanju, ovaj EP bi mogao biti njegov najbolji do sada. Radi se o novom EP-u 'Obscure' s tri trake od kojih smo i premijerno predstavili naslovnu traku, 'Obscure', mračno i duboko techno djelo odlučnog i repetitivnog ritma.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mene

Thurman - Kanikani (So BeAt)
Thurman - Lisboa (Mene Remix)

Srpska etikete So BeAt izbacuje novi EP pariškog producenta Thurmana s dvije trake - 'Kanikani' i 'Lisboa', minimalni tech house za plesne podije. Na izdanju se pridružio i Mene svojim remiksom trake 'Lisboa'. Toplo, organski i groovy.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mirko & Meex

Mirko & Meex - 'Jack' (Mood Funk Records)

Dok im se traka 'Swing' koju smo također objavili, uspješno diže tech house ljestvicom Traxsourcea, dostupna je i jedna nova, 'Jack' koja se pronašla na brojnim chartevima DJe-va na Traxsourceu. Radi se o pravoj jacking house poslastici i starom, sempliranom zvuku housea.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Pacco & Rudy B

Portamentum - 'In Feras' (Pacco & Rudy B Remix) (Light Side Music)

Majstori progressive house zvuka iz Rijeke, Pacco & Rudy B, dostavljaju još jedno osvježenje. Lagano, melodično, repetitivno i plesno.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Petar Dundov

Obrotka - 'Stage Whisper' (Petar Dundov Remix) (Astronaut Music)

Još jedno ime koje volio vidjeti među našim iregionalnim producentima, svakako je Petar Dundov. Petar se vratio s melodičnim remiksom trake 'Stage Whisper' koji je kombinacija progressive house, techna i deep house, onako kako samo Petar to zna.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Razbibriga

Razbibriga - 'Wired' (Promena)

Na novoj kompilaciji 'Barka 002' nalazi se i nova techno traka Razbigrige, DJ-a i producenta iz Kragujevca. Traka je sirovi i bučni techno bez milosti.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Space Motion

Space Motion - Tribe EP (MNL)

Space Motion je posljednjih dana izbacio dva izdanja, Tribe EP i traku koju je producirao sa Siguiente Tecnologia 'Get On The Bus' koju na svojim nastupima vrti i velikan Solomun, a koju možete poslušati ovdje.

Tribe EP se sastoji od tri trake, 'Tribe', 'Stress' i 'New Mountains Calling' od koji samo 'Stress' ne sadrži plemenske elemente, dok druge dvije jasno daju do znanja zašto se EP zove Tribe.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Tea Vučkovič

Volodia Rizak - 'Into The Groove' (Tea Vučkovič Remix) (Finder Records)

Novo izdanje Finder Recordsa sadrži i remix Tee Vučkovič. Nemilosrdni techno, repetitivni uzorci i moćan ritam dio su ovog remixa koji ima jedan jedini cilj - razvaliti razglas nekog velikog prostora.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

TKNO

TKNO - Grace (Tauten)

Došao je trenutak kada napokon možemo predstaviti izdanje za čiji remix smo imali i premijeru, 'Grace' od TKNOa. Na izdanju se nalaze tri trake, a naslovna traka 'Grace' je primila i dva remiks tretmana. 'Grace' je kvalitetan i odmjeren techno za ljubitelje profinjenijeg zvuka, a za njom ne odmiču niti druge dvije trake, 'Invisible Life' koja je nešto dubljih tonova i '5 AM' koju je, pretpostavljate, idealno pustiti oko 5 ujutro.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Tom Bug & Grooveline

Tom Bug & Grooveline - 'Keep It Coming' (BLKSL LTD)

BLKSL LTD nastavlja izbacivati izdanja pretežno regionalnih imena, a ovog puta to su Tom Bug & Grooveline, producentski dvojac koji je i prije izdavao za Blacksoul Music, ali i za Simma Red. Izdanje se sastoji od dvije trake, 'Just Wanna', naughty tech house pumpalice za špicu seta i 'Keep It Coming' trake koja je dublja, melodičnija i prikladnija za jutarnje setove.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Veljko Jović

DJ Veljko Jović - Ruthless (I Am Different)

Veljko Jović je glavno ime iza regionalne etikete I AM DIFFERENT. S novog EP-a koji je izdao za spomenutu vlastitu etiketu ujedno smo i premijerno predstavili 'Ruthless', ritmičnu i dinamičnu traku, dok je 'Atlantis' melodičnija i ispunjena dramom.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Yakka

Yakka - Ride My Unicorn EP (Cruise Music)

Yakka ovim semplerom od dvije trake najavljuje svoj skorašnji album za Cruise Music. Cruise Music jedna je od vodećih house etiketa u regiji pa smo sigurni da je Yakka jako dobro odabrao dom za svoj albmu. Ako je za vjerovati ovom sempleru, album će biti prava jacking poslastica.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Zlatnichi

Zlatnichi - Wanting You (Cachai Music)

Zlatnichi je dostavio još jednu deep tech / minimal poslasticu ovog puta za etiketu Cachai Music. Na izdanju se nalaze dvije trake, 'Wanting You' i 'Cacchicalolina', a za remiks trake 'Wanting You' pobrinuo se i Javier Carballo.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...