Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Jul: 10 najboljih regionalnih house izdanja

House, deep house, jacking house i tech house koji nas je rasplesao ovog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 30 July 2018

Ovog je mjeseca izašao veliki broj kvalitetnih house izdanja s potpisom regionalnih producenata.

Zato smo odlučili s vama podijeliti 10 najboljih po našem izboru. Kriteriji za ovu listu su brojni, ali vjerujemo da ćete se složiti s nama.

Poslušajte ih u nastavku.

10 Jovan Vučetič

Jovan Vucetic with Killed Kassete - Feelz EP (Griffintown Records)

Kako u opisu izdanja sasvim ispravno stoji, Jovan Vučetič je lider srpskog nu schoola koji kontinuirano raste na tech house sceni. Na novom EP-u surađuje i s etabliranim producentom Killed Kassette na jednoj traci ('The Drug'), dok se za druge dvije ('Bloom' i 'Feelz') pobrinuo sam. Moćan deep house / tech house EP kojeg definitivno morate poslušati.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

9 Makito

Makito - All Night Long (CRMS Records)

Ako ste čuli za termin "feel good house", ova traka je upravo to. Majstor jackinga, funka, i općenito groovea, Makito dostavlja vrhunsku ljetnu traku za plesni podij na novijoj pod etiketi Cruise Musica.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Nikola Todorović

Nikola Todorović - Tizzy (Sunclock)

Nikola Todorović dolazi iz Banja Luke, a za Sunclock dostavlja odličan afro house EP, na kojem se posebno ističe naslovna traka 'Tizzy'.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Aney F.

Aney F. - 'Let Me Go' (Innocent Music Deep)

Aney F. dostavlja deep house divotu za vlastitu Innocent Music etiketu. 'Let Me Go' je lijepa vožnja dubljom ali groovy stranom housea koju ne smijete propustiti.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 84Bit

84Bit - 'Dreams' (Blockhead Recordings)

84Bit posljednjih godinu dana neprestano rastu svojim produkcijama i svojom etiketom sve kvalitetnijim houseom, pritom ostajući vjerni klasičnom house zvuku. Taj zvuk im najbolje i leži, a novi singl 'Dreams', kojeg su potpisali su za Blockhead Recordings remiksirali su DJ Statik, Gary Tuohy i legende house glazbe - Full Intention. Ovo je vjerojatno njihovo najbitnije izdanje do sada, pa toplo preporučamo da bacite uho, a i koji dolar.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Indigo (Nervous)

Potpisati za Nervous nije mala stvar, pa su se tako Mirko & Meex pridružili drugim regionalnim producentima poput RanchaTeka, Stanny Abrama , PEZNTa i Hive na ovom legendarnom labelu. 'Indigo' je relativno standardnog house groovea ali ipak nekako zarazna i drugačija. Njezini akordi nas vode u ples dok nas vokali bacaju u hipnozu.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Tom Bug & Grooveline

Tom Bug & Grooveline feat. Lee Wilson - Something's Takin' Over (Dobar House)

Tom Bug & Groovelineu ovo nije prvo zajedničko izdanje, ali im je vjerojatno najbolje i najvažnije do sada. Trakom 'Something's Takin' Over' otvorili su novu etiketu Tom Buga - Dobar House i ostvarili prvu prekooceansku suradnju s njujorškim vokalistom Lee Wilsonom. Traaku prate dublji, no plesni tonovi i Leejev hipnotički vokal koji vas uporno tjera na gibanje.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 PEZNT

PEZNT - What's Ya Number / Hey (Strictly Rhythm)

PEZNT je sada već debelo provjeren producentski dvojac s hrpom izdanja iza sebe na prilično velikim i relevantnim etiketama od kojih ćemo izdvojiti Glasgow Underground, Toolroom i DFTD. Ovo je njihovo drugo izdanje za Strictly Rhythm, također legendarni njujorški label, ovog puta u suradnji s Brown Sneakersom. Obje trake su house, no za 'What's Ya Number' bismo mogli reći da naginje funku, dok 'Hey' više prema tech houseu. U Svakom slučaju, još jedno odlično izdanje ovog dvojca.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 Viktor

Viktor aka Ressless - 'Stranger Thing' (My Vision Records)

Viktor je noviji pseudonim Resslessa, zagrebačkog producenta čije ste uradke već mogli čuti na našim top listima. Njegovo novo izdanje nas je diglo sa stolca. 'Stranger Thing' je moćna tech house traka sa 80s arp linijama i masnom bas linijom koja će vas pokrenuti na svakom flooru. Ako se nas pita, ovo mu je najbolji uradak do sada.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Mike Vale

Mike Vale - 'No Good' (Start The Dance) (Glasgow Underground)

Ako ste u potrazi za nekim ljetnim hitom, onda dalje ne trebate tražiti. Mike Vale je svojom obradom legendarne pjesme 'No Good' od Prodigya potukao konkurenciju, i uskoro očekujemo da će se traka naći na top 10 listi na Beatportu, kao što je to već slučaj s Traxsourceom. Traka je možda "očita", ali Mike je definitivno napravio veliki boom ovom tech house obradom, a Glasgow Undergorund nastavlja u tonalitetu obrada i tako definitivno ostaje jedan od trenutno najprodavanijih lableova na Beatportu.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...