Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Jun: 10 najboljih regionalnih izdanja

Izdanja koja morate poslušati

  • Mixmag Adria
  • 8 July 2018

Svakog mjeseca biramo ponajbolja izdanja regionalnih producenata.

Povremeno lošije vrijeme tijekom juna nije nikoga zaustavilo u produkciji dobre elektroničke glazbe. Ljeto nam je stiglo u punom jeku i dok se pripremamo za godišnje odmore, tulume i festivale, dobro će nam doći i dobar glazbeni soundtrack. Nakon što smo objavili regionalna izdanja #1, #2, i #3, vrijeme je da vam predstavimo 10 najboljih iz juna po našem izboru.

Poslušajte ih u nastavku.

10 Sclameriya

Scalameriya - Diamond Star Crusader (Genesa Records)

Scalameriya dostavlja super energični techno EP prepun orkestralnih zvukova ('Piercing Through An Armored Heart') i moćnih drumova. Techno bez milosti, za one koji vole tvrdo i mračno.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

9 Alen Milivojević & Drzneday

DMCK - The Galvanizer (Alen Milivojevic & Drzneday Remix) (Yin Yang)

Tvrdi techno ritmovi koji nepopustljivo voze kroz cijelo trajanje remixa koji su složili Alen Milivojević i Drzneday za Yin Yang pravi je izbor za svakog ljubitelja tvrdog elektroničkog zvuka.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Ressless

Wayne Madiedo, Uriah Persie - El Verdor (Ressless) (High Pressure Music)

Ressless dostavlja novi energični tech house remix za High Pressure Music kojeg se ni Eric Morillo nije posramio pustiti u svojem setu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Dejan Milićević

Dejan Milićević - 'Serious Tit Zero Attack' (Tit Zero Recordings)

Dejan Milićević dostavlja prilično "bolesnu" acid house stvar prikladnog imena 'Serious Tit Zero Attack'. Ljubitelji acida će uživati u ovoj ludoj kombinaciji acida, deep housea te tragova techna.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Petar Dundov

Petar Dundov - Dalmatina / Once We Were Here (Music Man Records)

Petar Dundov se vratio na belgijsku etiketu Music Man Records s dvije nove trake 'Dalmatina' i 'Once We Were Here'. To mu nije bilo dosta, pa je u međuvremenu napravio i remix za Sound Avenue. Obje trake su pomalo "trippy", ali dakako, radi se o Petrovom specifičnom zvuku techna.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 AudioStorm

Audiostorm - Global Manipulation EP (Spiral Trax)

AudioStorma ovog puta slušamo u mrvicu žešćem izdanju. Na sve tri trake, pogotovo na 'Global Manipulation' i 'Gigamesh' osjeti se dodatna energija. Mi smo, dakako, jedva dočekali da AudioStorm dostavi malo više energije u svoje ionako kvalitetne uratke.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Reaky Reakson

Reaky Reakson - Breakfast At Sunset (Midnight Ressurection)

Reaky Reakson je slovenski producent koji je upravo izdao novi album za Midnight Resurrection - njegov najbolji rad do sada.

Album j eksperimentalna fuzija mnogih žanrova koji uključuju ambient, berlin-school, drone, post-rock, breaks, industrial, psy-trance, techno, neo-classical i suvremenu klasičnu glazbu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 D.R.N.D.Y

D.R.N.D.Y & Mladen Mande - 'Sturdust' (Glasgow Underground)

O D.R.N.D.Y-ju smo već puno puta pisali, a 2017. se našao i na našoj listi najboljih regionalnih producenata. Na traci koja će se pojaviti na trećem izdanju kompilacijskog serijala Callisto spomenute etikete pridružio mu se Mladen Mande (na slici), njegov kolega iz Srbije koji je izdavao za Blacksoul Music, Kontor Records, Adult Music Records, Balkan Connection, Planet Acetate i druge etikete.

'Sturdust' je melodična house/techno traka vrhunske produkcije kakvu bi voljeli ponovno čuti od ovog dvojca.

Cijela kompilacija je također vrlo zanimljiva, a možete ju poslušati ovdje i podržati momke kupnjom ovog izdanja na Beatportu.

U nastavku u cijelosti poslušajte 'Sturdust'

2 DJ Jock

DJ Jock - The Binding Of Fenrir (Phobiq)

DJ Jock se vraća na Phobiq s novim EP-em.

Na izdanju 'The Binding Of Fenrir' se nalaze tri savršene nove produkcije. 'Catacombs', 'Ravaged Fields' i naslovna 'The Binding of The Fenrir' (koju smo premijerno predstavili) prave su techno poslastice od splitskog producenta.Pripremite se na mračno putovanje uz DJ Jocka.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 PEZNT

PEZNT - Down Under (DFTD)

PEZNT je sad već ozbiljno etabliran dvojac kojeg čine Tom Blacksoul, i Mark De Line.

Njihovo aktualno izdanje izašlo je za DFTD, sestrinsku etiketu Defected Recordsa koja je svojom glazbom fokusirana na plesni podij, a čije su dvije trake 'Toxic Love' i 'Down Under' obje završile u Traxsourceovih top 10 na deep house i house chartevima. 'Toxic Love' je također doprijela u Beatport top 100 house chart. Nježni i ugodni tonovi uz odličan vokal, čine ovu stvar pravom ljetnom poslasticom, a traka 'Down Under' osvaja svojom pozitivnošću ali i čvrstim ritmom.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...