Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Jun: Nova regionalna izdanja #2

Adin, Marko Nastić, Alex Ranerro, Vlada Asanin, D.R.N.D.Y, RanchaTek, Verche...

  • Mixmag Adria
  • 23 June 2018

ADIN

ADIN - Sister (ADIN Records)

ADIN se vraća s novim izdanjem za vlastitu ADIN Records etiketu s novom trakom 'Sister', melodičnim i dubokom techno trakom s dugim brejkom koji nas dovodi do zanimljive dizalice i odličnog dropa. IDQ, dostavlja remix u sličnom tonu, ali u svojem stilu.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Alex Ranerro

Alex Ranerro - In This Town (MyHouse YorHouse)

Alex Rannero izdaje novu ploču s četiri trake. Prva, 'In This Town' je definitivno najplesnija i možemo ju okategorizirati kao house, dok preostale tri definitivno spadaju u deep house - ali onakav kakav Alex zna najbolje napraviti - ukusan i otmjen.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

A-Skitzo

A-Skitzo - 'Doppler' (Mirabilis Records)

Nova traka od A-Skitzo nam zvuči kao spoj techna i progressive housea. Izdanje se sastoji od vije trake - 'Doppler' i 'Dune' na kojoj mu je pomogao Farrel.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Bilboni

Syndication vol. 32 (Funk N' Deep Records)
Bilboni - 'Stopz'

'Stopz' je tvrđa i moćna techno traka koju je Bilboni izbacio za Funk N' Deep Records na novoj kompilaciji Syndication vol. 32. Ako tražite nešto tvrdo, mračno i hipnotičko, ne tražite dalje.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

D.R.N.D.Y, Mladen Mande

D.R.N.D.Y & Mladen Mande - 'Sturdust' (Glasgow Underground)

O D.R.N.D.Y-ju smo već puno puta pisali, a 2017. se našao i na našoj listi najboljih regionalnih producenata. Na traci koja će se pojaviti na trećem izdanju kompilacijskog serijala Callisto spomenute etikete pridružio mu se Mladen Mande (na slici), njegov kolega iz Srbije koji je izdavao za Blacksoul Music, Kontor Records, Adult Music Records, Balkan Connection, Planet Acetate i druge etikete.

'Sturdust' je melodična house/techno traka vrhunske produkcije kakvu bi voljeli ponovno čuti od ovog dvojca.

Cijela kompilacija je također vrlo zanimljiva, a možete ju poslušati ovdje i podržati momke kupnjom ovog izdanja na Beatportu.

U nastavku u cijelosti poslušajte 'Sturdust'

Jovic Evic

Jovic Evic - Step It (Seaside Paradise) (84Bit Music)

Jovic Evic dostavlja novu singl traku za svoju matičnu etiketu 84Bit Music. Kako zvuči deep house prožet funk i jazz tonovima, poslušajte u nastavku.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Marko Nastić

Analog Soldiers (Bluemoog Music)
Marko Nastić, Alexl Delano - 'Speak, Machine'

Za one koji svoj techno vole van svih trendova, svoju sreću će naći ovdje. Nastić i Delano biraju prljave bas linije i ritam uz poneki efekt koji kao da dolazi iz neke druge dimenzije.

Cijelo izdanje poslušajte i kupite ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - Awakened EP

Miloš s novim EP-em predstavlja dvije nove trake, 'Awakened' i 'High Above'. Naslovnu traku s odličnim deep chordovima možete poslšati u nastavku, a cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mirko & Meex

Mirko & Meex - 'Make My Day' (Cruise Music)

Mirko & Meex ponovno na Cruise Musicu s novom jacking house trakom za ljetne dane.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Nemy

Missing & Nemy - Perplex (Locked Concept)

Nemy se pridružuje Missingu na traci 'Perplex' koja se nalazi na izdanju 'Psychological Profile / Perplex' na etiketi Locked Concept. Drum & bass skakalica.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

RanchaTek

RanchaTek - Rave On EP (Silver M)

Talentirani Vladimir Rančić RanchaTek se vratio s novim EP-em s tri techno trake ‘Rave On’, ‘No Djani, No Party’ i ‘Experience’. Sve tri trake si odlično komplementiraju, a mi smo premijerno predstavili 'Experience'.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Reblok

NOEXCUSE Limited Ibiza 2018 (NOEXCUSE Limited)
Reblok - 'Hey You'

Rebloka ovdje definitivno slušamo u drugačijem izdanju od onog što smo inače navikli slšati, no pritom ne mislimo ništa loše. Duboka i minimalna traka 'Hey You' izašla je na novoj kompilaciji NOEXCUSE Limited Etikete.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Space Motion

Space Motion - 'Freak' (Space Motion Records)

Space Motion izdaje svoje prvo izdanje za svoju vlastitu etiketu Space Motion Records. Mračni progressive za velike prostore.

Cijelo traku možete kupiti ovdje.

Tebra

Tebra - Hemija (Ritual Global)

Tebra ne prestaje očaravati svojim specifičnim zvukom spajanja etna i world glazbe s progressive i deep houseom. 'Hemija' je najnovije izdanje na njegovoj matičnoj etiketi Ritual Records.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Tonbe

Tonbe - Jazz Thing (84Bit Music)


Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Verche

Verche - Dystopia (Heath Mill Recordings)

Heath Mill Recordings hrvatskog producenta Verchea smatra svojim najvrijednijim artistom, što i nije neko iznenađenje, s obzirom da je nedavno bio jedan od pobjednika remix natjecanja koje su organizirali Emerson, Digweed i Muir. Verche se još jednom dokazuje ovim odličnim izdanjem koje morate poslušati.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Vlada Asanin

Vlada Asanin - 'My House' (So BeAt)

Pionir house glazbe u Srbiji, Vlada Asanin, izbacuje svoj novi singl za srpsku etiketu So BeAt. Mračniji tech house, ali i dalje fokusiran na podij.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Reblok - Madagascar EP (Noexcuse)

Reblok izdaje dvije nove trake za cijenjeni Noexcuse Records. Za naslovnu traku se pobrinuo sam, dok mu se na traci 'Famous' pridružio HeroY.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Wise D & Kobe

Wise D & Kobe - Freaks (Great Stuff Recordings)

Poznati DJ duo Wise D & Kobe se vraća na Great Stuff odmah nakon nedavnog izdanja za Noexcuse Records. Novi EP se sastoji od tri plesne tech hose trake za svaki floor.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...