Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Kolovoz: Top 10 regionalnih house izdanja

Vrhunska house izdanja i u kolovozu!

  • Mixmag Adria
  • 17 September 2020

Kolovoz je bio doista pod-žanrovski raznolik, a kvalitetom na vrhu. Od soulfula prema minimalu, do tech house "bangera", bilo je svega za sve!

U nastavku poslušajte top 10 iz kolovoza!

10 Damir Ludvig

Damir Ludvig - Prequel EP (pick.cell records)

U svojem novom izdanju Damir Ludvig istražuje minimal stranu house glazbe s dvije nove trake. 'Eggsy Kicks' je više groovy stvar s moćnim synthevima, dok 'Prequel Sequence' svojom bas linijom i arp sekvencama vuče prema progressive zvuku koji je Damiru inače vrlo poznat.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

9 Mr. Lekka

Mr. Lekka - Granulate EP (Miaw)

Svjedno radi li se o deep houseu, minimalu ili tech houseu, Mr. Lekka je uspješno barata svim žanrovima housea koji vuku u underground zvuk. Njegov novi EP za Miaw dokazuje upravo to. Naslovna 'Granulate' je tu da vas pokrene, a 'Cubes' and 'Kawl' da vas uljulja u ljepotu gruvanja uz deep house.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Makito

Makito - Everybody (Zero Eleven Record Company)

Makito izdaje još jednu jackin bombu za svoju vlastitu etiketu Zero Eleven Record Company. Simbolično, stvar 'Everbody', podržali su zaista "svi" jackin house DJ-evi uvrstivši stvar u svoje Traxsource DJ chartove.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Groove Masters

Groove Masters - Moving EP (Dobar House)

Tek je drugo izdanje iza njih, a već se osjetio napredak. Groove Masters izdaju svoj drugi EP, također za domaći Dobar House, a sastoji se od dvije deep house stvari pod utjecajem minimal zvuka. Spretno su spojili ova dva žanra i dostavili odličan EP vrijedan slušanja.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 DIno DZ, Ted Funke

Dino DZ, Ted Funke - What's That Called (There Was Jack)

Uspješna stvar slovenskog dvojca budi neka sjećanja na raniej dane housea. Dino DZ & Ted Funke su složili zaista odličnu house stvar 'What's That Called' i time se po prvi puta našli na našoj top 10 listi. Poslušajte u nastavku!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

5 Forniva, Eleven Sins

Forniva, Eleven Sins - Krater & Vesela (Mo Black)

Još jedno izdanje balkanskih producenata završilo je na prestižnom Afro house labelu, Mo Blacku! Ovog puta to su Forniva & Eleven Sins, česti kolaboratori koji su ovog puta definitivno pogodili žicu! 'Vesela' je lakša i melodična stvar, dok je 'Krater' malo dinamičnija i energičnija, a zajedno čine odličan EP koji definitvno morate provjeriti na linku niže.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 PEZNT

PEZNT - Remember EP

Iako su stilski raznoliki, njihov sound u zadnje vrijeme se vrti oko tech housea, ali sada s već prepoznatljivim PEZNT zvukom. Remember EP izašao je u dvostrukom izdanju s dva originala i po dva remixa po izdanju. 'Remember' i 'Anytime' su dinamične trake napravljene za plesni podij, a mi ih toplo preporučujemo za vaše setove ako vrtite tech house.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 Stefanic

Tom Bug & Grooveline feat. Lee Wilson - Something's Takin' Over (Stefanic Remix) (Dobar House)

Fanovi Dobrog Housea možda već znaju za 'Something's Takin' Over', stvar Tom Buga i Groovelinea, a sada mogu poslušati i novi set remikseva koji potpisuju Leon Benesty iz Nizozemske, i Stefanic iz Zagreba.

Stefanic je stvar potpuno prilagodio svom zvuku, učinio ju funky, i promijenio joj strukturu. Mixmag Adria je njegov remix također premijerno objavila, a stvar su podržali brojni inozemni DJ-evi.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

2 Laseech feat. Jasmina Makota, Toni Mohorovic

Laseech feat. Jasmina Makota, Toni Mohorovic - Wanna Be (Dobar House)

Kad se spoje tri glazbenika, a svaki je majstor svojeg zanata, onda iz zvučnika ni ne može izaći išta drugo osim malog remek djela. Laseech ponovno surađuje sa Jasminom Makotom, hrvatsko-američkom pjevačicom iz Pule i Tonijem Mohorovićem, virtuozom za klavijaturama. Ipak, ovo je prvi put da ovaj trojac zajedno radi na nekoj pjesmi, a to se pokazalo kao pun pogodak. 'Wanna Be' je prava soulful house stvar u kojoj je Laseech postavio temelje i napravio aranžman, Toni odsvirao čarobnu melodiju, a Jasmina ispunila svojim sexy glasom.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Mike Vale

Mike Vale, Marco Anzalone - Beat Control (Morher Recordings)

Mike Vale definitivno nije prvi put prvi na našoj listi mjesečnih izdanje, a vjerojatno ni zadnji. Slovenski DJ i producent, jedno je od najprepoznatljivijih imena s ovih prostora na međunarodnoj house i tech house sceni, a novo izdanje u suradnji s Marcom Anzaloneom potpisuje za njemački Mother Recordings.

Izdanje se sastoji od dvije trake, 'Beat Control' i 'Got Me Started', obje vrlo plesne i tvrđeg house zvuka na koji morate zaplesati. Mike Vale pogađa u srž ovog zvuka!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...