Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

Kristina Lalić stiže u Zagreb za Halloween!

Prva dama beogradske elektronike nakon dvije godine ponovno svira u Zagrebu

  • Mixmag Adria
  • 29 October 2018

U srijedu 31. listopada u zagrebačkom klubu Boogaloo, održat će se Halloween party pod imenom Astralis Vještice Vs Vampiri. Vrhunskoj DJ ekipi u sastavu Marina Karamarko, Milea, Damir Ludvig i DJ Go Cut, pridružit će se i karizmatična beogradska umjetnica Kristina Lalić.

Za razliku od većine regionalnih stvaratelja koji smatraju da njihov uspjeh počinje tek kad napuste ognjišta svojih djedova, Lalić je iz Kanade doselila u Srbiju i Beograd vidi kao grad koji za nju predstavlja neiscrpan izvor inspiracije. Odrastavši u obitelji koja joj je ljubav prema plesnim koracima i notnom zapisu usadila u gene, Kristinina prvobitna ambicija bavljenja baletom prerasla je nešto daleko suvremenije, a umjesto primabalerine, postala je prva dama beogradske techno scene.

O trendovima i modi Lalić ima sasvim originalno mišljenje, koje bi da je opće prihvaćeno, zauvijek stavilo ključ u bravu jednoj od najmoćnijih industrija i grani privrede koja je odmah nakon nafte na listi najvećih svjetskih zagađivača okoliša.

- Osmeh je najvažnije modno obilježje ljubitelja elektroničke glazbe - tvrdi Kristina i nastavlja:

- Svejedno mi je kakve kreacije nosi publika na mojim nastupima sve dok su iznutra ispunjeni pozitivnom energijom!

Iako je predanim vježbama baleta istesala figuru na kojoj bi joj zavidjeli mnogi profesionalni modeli, Lalić ne pristupa svom imidžu kao dekoltirane instant DJ starlete s ograničenim rokom trajanja, već decentnom odjećom i samozatajnim stilom omogućava da njena glazbena postignuća uvijek budu u prvom planu.

Dok se They Call This War, njen aktualni EP na kojem je s Kristinom surađivao i Steve Shaden pušta u svim svjetskom metropolama, ona već priprema materijale koji će plasirati sljedeće godine. Na pitanje što joj je trenutno najvažnije, Kristina ležerno odgovara:

- Nema ništa važnije od gigova koji me čekaju do kraja godine – objašnjava Lalić i nastavlja:

- Raduje me i ponovno svirati u Zagrebu, jer sam tamo zadnji put nastupala pre dve godine.

Kristina je rođeni vođa i ne ovisi o predodžbama okoline, već slijedi instinkt temeljen na iskustvu koje ju je odvelo na pozicije voditelja televizijske produkcije, audio inženjera i glazbenog urednika radiopostaje.

Za razliku od fabriciranih zvijezda, njena popularnost na društvenim mrežama je isključivo posljedica, a ne rezultat. Ono što je pravi rezultat je Kristinin doprinos. I to ne samo regionalnoj, već i globalnoj techno zajednici. Zato ni ne čudi da je njeno mjesto među odabranih Top 15 regionalnih DJ zvijezda neupitno.

pozivamo vas na Astralisu u zagrebačkom klubu Boogaloo za Halloween, gdje zajedno možemo uživati u Kristininom jedinstvenom nastupu!

Load the next article
Loading...
Loading...