Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Last minute božićni pokloni svakog ljubitelja Dobre glazbe i Housea

Dobar House je upravo izbacio novu zimsku kolekciju!

  • Text: Roberta Novosel | Foto: Luka Nakić
  • 23 December 2020

Dobar House poznati je zagrebački brand house glazbe. On obuhvaća klupsku večer koja je prošla kroz Sirup, Klub. i Masters te label house glazbe, čiju glazbu puštaju imena poput Rooga, wAFF-a, Low Steppe, Paola Barbata, Gene Farrisa, Mr. V-a, Danny Ramplinga i mnogih drugih.

Uz te dvije glavne karakteristike Dobrog Housea, ovog ljeta krenuli su i s vlastitim merchandiseom koji je uključivao T-Shirtove, Gym Sackove, Shopper Bagove i maskice za lice.

Punom parom rade i nastavljaju svoju modnu priču te izbacuju nove komade. Zimska kolekcija Dobar House merchandisea, pod dizajnerskom palicom Hane Matić, ugrijat će vas pastelnom paletom boja, kao i toplim hoodicama koje su ove godine postale jedan od neizostavnih komada street stylea i kućnog izdanja.

Svi koji su u potrazi za last minute božićnim poklonom, imaju priliku raznježiti najbliže statement hoodicom ili majicom kratkih rukava koja će i najdosadniju kombinaciju razbiti sa svojim minimalističkim dizajnom.

Nova DH kolekcija slijedi svjetske trendove, pa je tako nova kolekcija ispunjena motivom apstraktnog lica u pastelnim nijansama, od baby blue do tople narančaste, pa sve do elemenata sedefasto zelene boje. Sam motiv lica plijenit će pozornost sa “sliced effectom” koji će podići svaku minimalističku kombinaciju, ali i opušteniji party outfit.

Uz neizbježne modne komade, u kolekciju stižu i platnene torbe, koje će vrlo brzo zamijeniti plastične vrećice i učiniti vaš odlazak u shopping kratkim modnim putovanjem.

Dobar House mislio je i na ljubitelje sporta te partyja pa je tako kreirao i gym sackove u puderasto rozoj boji, koji će postati sastavni dio svakog sportskog outfita.

Cijelokupne majice, hoodie pa i modni dodaci dolaze u slabijem tonu koji je obilježio cijelu kolekciju, a radi se o nude rozoj boji. Svoj primjerak nabavite putem @dobarhouse Instagrama ili Facebooka.

Iza videa se krije kratki proces brzog sređivanja u wc-u kluba koji rezultira stvaranjem novog prijateljstva zahvaljujući merchandiseu, što i sami Dobar House želi postići sa svojim serijalima partyja.

Dobri modeli: Anja Polić & Marin Eckhel
Direktor fotografije: Blaž Habuš
Režija: Dina Uglešić
Montaža: Elena Mikac
Dizajn: Hana Matić
Šminka: Tea Pavec
WC: Pločnik Zagreb
Stvar: Genetika - Scilly

Next Page
Loading...
Loading...