Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Lipanj: 10 najboljih regionalnih house izdanja

House, deep house i tech house izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 4 July 2019

Za vas smo odabrali prave ljetne bombe! Bilo da se radi o energičnim tech house "mrdalicama" ili vokalnim house stvarima, svatko će na ovoj listi pronaći ponešto za sebe!

U nastavku poslušajte 10 najboljih izdanja iz lipnja / juna.

10 Mariano Mateljan

Mariano Mateljan - Tabebula (Infuse)

Mariano Mateljan se nakon nekog vremena vraća s novim izdanjem direktno na 10. mjesto naše top liste najbolje regionalne house gazbe. Njegovo novo izdanje stiglo je na Infuse, a radi se o EP-u s dvije trake, 'Tabebula' i 'Rose Amongst Thorns'. Mateljan je dubok i groovy, a remix naslovne trake potpisuje Seb Zito.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Makito

Makito - Yes It Is (Zero Eleven Record Company)

Makito ima novi label, a prvo izdanje sam potpisuje. 'Yes It Is' je funky / soul house mrdalica s onim dobrim osjećajem koji baca osmijeh na lice.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Hiva

Hiva - Let's Disco (CRMS Records)

Hiva je već poznati majstor sempliranja disco zvuka, a nova traka 'Let's Disco' je odličan primjer toga uz groovy bass, super ritam i zvuk trake te naravno, fenomenalan sample.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Stanny Abram

Stanny Abram feat Rebecca Burgin - With A Little Love (Blacksoul Music)

Stanny Abram je poznat po svojoj raznolikosti sa svojom produkcijom u kojoj obično radi sve od tech housea i minimal housea do techna. No posljednjih godina ga rijetko vidimo u klasičnom house izdanju i to s full vokalnom pjesmom. 'With A Little Love' je upravo to. Melodično i harmonično uz lijep vokal Rebecce Burgin. Ljeto!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Viktor

Viktor - 'Monoloko'
PSB Sampler vol. 4 (Paul's Boutique)

Viktor se nakon nekoliko odličnih izdanja vraća u sirovi, no ipak melodični tech house groove s trakom 'Monoloko' na Paul's Boutique. Stvar je idealna za raznolike plesne podije jer ima dovoljnu količinu energije za sredinu večeri i veće prostore, ali također je dovoljno "cool" da se lako može pustiti i u nekom "mirnijem" tech house setu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Vlada Asanin

Vlada Asanin - Lunatico (Original Iberican Mix) (Zero)

Poznati sample ovog puta dobiva tretman od Vlade Asanina. 'Lunatico' je pravi Iberican zvuk i traka koju će sigurno često vrtiti svatko tko je se domogne. Perkusije te energičan ritam i bas smještaju ovu stvar u sredinu vašeg seta za već dobro ugrijanu publiku.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Tom Bug

Tom Bug feat. Ida fLO - Upside Down (Sense Traxx)

Tom Bug je ove godine od proljeća krenuo dosta jako, počevši s izdanjem za Snatch! Records, nekoliko izdanja na vlastitoj etiketi Dobar House, a zatim remiksom za Didier Sinclaira, koji smo premijerno objavili. Sada mu je izašao novi singl, soulful / deep house stvar s Idom fLO, vokalisticom iz SAD-a. Pjesma 'Upside Down' nekako je sjetna ali ima pravu ljetnu vibru uz lepršavi vokal koji dostavlja fLO te melodiju gitare zbog koje ćete se htjeti teleportirati na neku plažu.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 84Bit

84Bit - 'Get This' (No Fuss Records)

84Bit nastavlja redati odlična izdanja, a upravo jedno takvo je 'Get This' na sve utjecajnijem house labelu No Fuss Records. Odličan vokalni sample, i njihov moćan house groove uz super aranžman čini ovu stvar odličnim oružjem za svaki house plesni podij!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

2 Reblok

Reblok - Babylon EP (Safe Music)

Tech house majstor Reblok ne posustaje u svojem cilju biti najbolji u onome što radi. Več ga prozivaju "naj-hot" tech producentom s ovog dijela svijeta, što ne čudi posebno, s obzirom da njegova izdanja izlaze za neke od najpopularnijih etiketa, a njegovu glazbu redovito podržava i u svojim setovima pušta Jamie Jones, između ostalih. 'Babylon' je moćna tech house stvar s perkusijama koje vas voze u ples, te izrezane vokale koji prate groove. Za remix su se pobrinuli The Deepshakerz koji ujedno stoje iza labela Safe Music.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 PEZNT

PEZNT & Born I - Doin' My Thing (Blacksoul Music)

Priznati domaći house-duo svjetskog kalibra - PEZNT, predstavlja nove verzije pjesme Doin’ My Thingkao finu glazbenu poslasticu za vruće ljetne dane pred nama! Kao poseban gost, pjesmu je otpjevao rapper iz Washingtona - Born I! Prethodno ste mogli poslušati club verziju, a sada je vani album verzija, Re:Tide remix - talijanski trio kojeg čine DJ-evi Patrizio Mattei, Danny Omich i Andrea Prezioso, a koji na svjetskoj sceni kotira vrlo visoko u disco-house žanru te Gettoblaster, sve zamjećeniji house-duo iz Chicaga! Još jedna ljetna bomba PEZNTa je tu!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje, a ako vas zanima tvrđi, energičniji remix kojeg potpisuju Gettoblaster, kliknite ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...