Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Lipanj: Top 10 regionalnih house izdanja

Vruća izdanja za vruće ljeto

  • Mixmag Adria
  • 19 July 2021

Vruće ljeto moraju pratiti i vruća izdanja, a mi smo tu da vam skratimo muke i za vas pronađemo i predstavimo onih 10 najboljih regionalne produkcije house glazbe.

U nastavku poslušajte top 10 iz lipnja!

10 Stanny Abram

Stanny Abram - Keep The Flow (Tokyo Sindrome)

Na desteo mjesto stiže selekcija Stannyevih starijih traka kompiliranih u EP izdan za Tokyo Sindrome. Ako volite minimal i tvrđi zvuk, ovdje se nalazi šest traka stvorenih za vas!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Aney F.

Aney F. &Mata Jones - Black Ego (Innocent Music)

Aney F. je producent, DJ i osnivač Innocent Musica na kojem najčešće izdaje, pa je tako i slučaj s trakom 'Black Ego'. Umjereni tech house koji će poslužiti kao dobar uvod u tvrđi set, ili kao stvar za aftere,

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Matroda

Matroda - High on You (Terminal Underground)

Prošlomjesečni nositelj prvog mjesta ove liste donosi novi moćni house singl 'High On You' za Terminal Underground.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Dikka

Dikka - Lost Signal EP (Microgravity Music)

Dikka je ime koje ćemo sve češće viđati, čini nam se. Vladimir Išek, poznatiji kao Dikka, u posljednje vrijeme izdaje sve više glazbe, a njegov novi EP još je jedan u nizu izdanja minimal zvuka kojeg ovako dobro njeguje.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Andrew Meller

Ernest Kalinin - Breeze (Andrew Meller Remix) (No Comments Records)

Novi remix hitmakera Andrew Mellera stiže za No Comments Records. Groovy stvar nešto blaža od onog što smo proteklih godina mogli čuti od Andrije, no svakako jedna koja nas je zaintrigirala.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Soulfreq

Soulfreq & Tescu - Cornerstone EP (Orange Records)

Soulfreq je također jedno rastuće ime u producentskim i DJ vodama, a dolazi iz Matulja. Njegov zvuk se razvija i poboljšava, a to dokazuje i njegovo novo EP izdanje za Orange Records, Cornerstone EP. Na njemu se nalaze tri melodične minimal trake definitivno vrijedne vašeg vremena!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Mark Funk

Mark Funk - I Believe (Cruise Music)

Šef srpskog Cruise Musica Mark Funk pripremio je ozbiljan ljetni hit. U disco tonu, kao što to obično i jest slučaj s njegovim produkcijama, Mark Funk nam dostavlja ljeto u obliku pjesme 'I Believe'.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Croatia Gets Physical

Croatia Gets Physical EP 4 (Get Physical)

Ovo izdanje definitivno je moralo biti pri samom vrhu ove liste. Na EP-u Croatia Gets Physical vol. 4 (serijal kojeg kompilira Andrea Ljekaj) ponovno su se našli neki od najboljih hrvatskih producenata. Tu su Jan Kinčl (s Regis Kattiem), DJ Jock, Andrea Ljekaj, Laseech i Ana Antonova. Pet odličnih traka se nalazi na EP-u, pa vas pozivamo da poslušate što su sve pripremili ovi odlični producenti.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 Reblok

Reblok - Sex Demon (RIM)

Nakon simpatične Reblok - 'Classic', koja je prošlog mjeseca zauzela treće mjesto ove liste, stiže nam nešto nazivom i zvukom agresivnija 'Sex Demon'. Reblok se ovdje nije ustručavao dati publici tvrdu i moćnu "explicit" stvar 'Sex Demon'. Ovo definitivno vidimo u setovima tech house DJ-eva diljem svijeta.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Vedritunes

Vedritunes - Love Tool Direct (Evo Stizhem) (Dobar House)

Na prvo mjesto stiže Vedritunes, ime koje, vjerujemo, niste još vidjeli na ovoj listi. Zanimljivo je to da, iako mu je ovo prvo pojavljivanje na ovoj listi, već je zauzeo prvo mjesto. Sve to, naravno s razlogom. Vedritunes dolazi iz Metkovića, a radi se o producentu elektroničke glazbe koji ne bira žanrove - on jednostavno stvara. Vrlo često na njegovim pjesmama možete čuti upravo njegov vokal, a još češće je taj vokal na hrvatskom jeziku.

Ista stvar je i s pjesmom 'Love Tool Direct', koja svoji prvi datum izlaska bilježi još 2018., za njegov Delta Swamp Music. 2019. je u svoje setove plasiraju Pablo Fierro i &ME, i tu prvi puta stvar dolazi do izražaja široj publici. 2021. stiže reizdanje na Dobrom Houseu s dvije nove verzije, onu Toma Buga i novi, "twenty twenty" remix Vedritunesa, a Mixmag Adria je premijerno predstavila spot njegove originalne verzije iz 2018. koji je također na ovom izdanju, a i prema informacijama koje imamo od ekipe iz Dobrog Housea, i dalje je najpopularnija verzija izdanja.

Uživajte dakle u orginalnoj verziji i spotu u produkciji Dobrog Housea i Elene Mikac - 'Love Tool Direct'!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...