Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Ljeto počinje pronalaskom savršenog bikinija

Za vas smo izabrali kupaće kostime idealne za predstojeću festivalsku sezonu

  • Roberta Novosel
  • 19 June 2019

Stigle su vrućine, a prije odlaska na more obavezna je, naravno, kupovina bikinija koji će laskati našoj figuri. Gaćice visokoga struka i jednodijelni bikiniji modeli su koji će istaknuti obline, ali i sakriti mane onima koji nisu stigli poraditi na svome tijelu za plažu. Žuta je boja sezone pa svakako nabavite jedan komad i u toj boji. Modni dizajneri postaju sve kreativniji pa tako vraćaju stare trendove ali u novom ruhu koji će se svidjeti i romantičnim djevojkama, ali i onima divljeg duha. Sezonskasniženja uskoro počinju, a najpopularniji modeli koji će se nositi ovoga ljeta slijede u nastavku.

Pleteni bikiniji

Romantične duše među nama sigurno neće moći odoljeti heklanim kupaćim kostimima koje mogu kombinirati sa slamnatim šeširom. Ne slove baš kao najpraktičniji izbor za plažu s obzirom da su izrađeni od pamuka, ali ovi su kokteli idealan odabir za ispijanje koktela uz plažu. Svoj heklani kupaći kostim možete pronaći u raznim dućanima ili online, primjerice na Mrvica crafts koj nudi unikatne ručno rađene modele sa spuštenim ramenima i visokim gaćama.

Bikiniji sa remenom

Remeni su se vratili u modu još prošle sezone a ove sezone su poželjni i na bikinijima. Ursula Andress u 60-ima je kao Bondova djevojka u filmu Dr. No isfurala dvodijelni bikini sa remenom u kojem je izgledala neopisivo opako. U ovom ćete bikiniju ostavljati dojam neustrašive moderne Bondove djevojke, a ako ste više ljubitelj pin up stila ne možete pogriješiti ni odabravši jednodijelni bikini na kojem ćete struk naglasiti remenom.

Leopard bikiniji

Da se leopard uzorak ne planira uskoro maknuti sa polica dućana, potvrđuje i činjinica da je ovaj uzorak sve popularniji i na bikinijima. Svaka divlja djevojka mora imati ovaj komad spreman za festivalsku sezonu, bez obzira radi li se o klasičnom dvodijelnom bikiniju ili pak kombinacije topa i gaća visokog struka koje će vizualno izdužiti vaše noge.

Hologram bikiniji

Must have za festivalsku sezonu upravo su bikiniji hologram uzorka. Hologram uzorak samo je za one najhrabrije koje žele plijeniti pažnju i svojim odabirom potvrditi titulu kraljice zabave dok ispijaju koktele na plaži uz house zvukove kojih ni ove sezone neće nedostajati na našoj obali.

Jednodijelni badići

Retro model koji su nosile naše mame, vratio se u modu. Klasični crni jednodijelni bikini svakako će suziti našu figuru i istaknuti struk. Nisu svi za klasiku pa će tako kod trendi djevojaka u ormaru svoje mjesto pronaći model u žutoj boji koja je najpopularnija ove ljetne sezone a i naglašava preplanulu put. Osim klasičnih modela, tu su i retro modeli na točkice, prugice, sa remenom, ali i izrezom na struku.

Badići sa rukavima

Ova vrsta badića idealna je za one osjetljive kože kako bi prikrile kritične dijelove tijela koji lako izgore. No, ako želite postići ravnomjernu preplanulost, ovaj badić nije dobar izbor za plažu ali ga zato možete iskombinirati i kao bodi za večernji izlazak.

Bikini sa čvorom

One koje priroda nije obdarila većom košaricom, pomoću bikinija sa čvorovima na gornjem dijelu vizualno će postići push up efekt. Ako ih iskombinirate i sa visokim gaćama, pozornost ćete preusmjeriti na noge koje će izgledati duže. Jednodijelni bikini sa čvorom naglasit će žensku siluetu i vizualno prekriti trbuščić.

Load the next article
Loading...
Loading...