Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Maj: Nova regionalna izdanja #1

Marko Nastić, Wise D & Kobe, Tea Vučkovič, Tebra, Pacco & Rudy B, Makito...

  • Mixmag Adria
  • 10 May 2018

Buba

Buba - 'Yes I Do' (Abracadabra Recordings)

Buba dostavlja odlilčnu funky house đuskalicu koja će vas natjerati na mrdanje na bilo kojem house flooru.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Chipi

Chipi - Growth / Redshift (C-Electronics LTD)

Chipi s novim techno izdanjem s dvije trake stiže na C-Electronics LTD. Očekuju vas dvije groovy, ali big room techno trake 'Growth' i 'Redlight'.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Deftone

Deftone - 'Detroit Streets' (Eichtal Recordings)

Od kad je Damir Pushkar počeo koristiti svoj novi alias Deftone, izdao je već nekoliko traka koje variraju od housea do techna. U ovom slučaju ga slušamo u techno izdanju za Eichtal Recordings. Detroit utjecaji i prljavi ritam. Može

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje,

Kaizer The DJ, Laylae

Carlbeats - 'Transformer' (Newra Records)
Kaizer The DJ Remix
Laylae Remix

Evo jedan new entry, točnije dva new entrya na istom izdanju. Kaizer The DJ, pravog imena Boštjan Kovač, vlasnik je Newra Records etikete iz Slovenije na kojoj je upravo izašao ovaj singl Carlbeatsa. Izdanje bilježi njegov remix te remix još jedne producentice iz Slovenije, Laylae.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Konstantinus, Kaizer The DJ, Stanny Abram, Pa3ck

Mayday Edtion 2018 (Newra Records)

Još nismo gotovi s Newra Records. Ovog mjeseca izbacili su i Mayday kompilaciju na kojoj se nalaze i ova četiri imena iz regije; Konstantinus, Kaizer The DJ, Stanny Abram (na slici), i Pa3ck.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Makito

Makito - The Turntablist (Blacksoul Music)

Ako briješ na funky, jacking i "classic" house, s Makitom teško da ćeš pogriješiti. Hitmaker ima novo izdanje za Blacksoul Music (na kojem je prošle godine imao broj jedan traku po na Traxsourceu) koje će vas dobro rasplesati.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Mario Daic

Marvin Kraemer, Mario Daic - 9 Ooh 9 (1994 Music)

Mario Daic se udružio s Marvinom Kraemerom na dvije od tri trake koje se nalaze na ovom izdanju. Tech house i minimal grooveovi za laganu čagicu na nekog afteru ili dnevnom tulumu.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

Massiva

Massiva - Tier 2 (Tauten)

Još jedno domaće ime na domaćoj etiketi. Massiva za Tauten dostavlja dvije trake, 'Tier 2' i 'End Of The End'. Pravi techno s big room prizvukom i modernim sythevima izlazi iz 'Tier 2', dok je 'End OF The World' driving traka s acid linijama. Nadamo se da svijet ipak neće doći kraju nakon slušanja ove trake.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - Keep Rollin (Whoyostro LTD)

Nove tri minimalne trake stižu od Miloš Pešovića za Whoyostro LTD.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje

Pacco & Rudy B

Michael A - 'Hypnotic' (Pacco & Rudy B Remix) (Specific Music)

Pacco & Rudy B osim što su majstori progressive zvuka, majstori su i remiksiranja. Novi remix stiže za Specific Music.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Ryo

Ryo - Awake (84Bit Music)

Ryo, pravog imena Ajdin Tinjak, rodom iz Mostara, s trenutnom adresom u Sarajevu, upravo je izdao svoje debitantsko izdanje za 84Bit Music. Radi se o dvije tech house trake 'Awake' i 'Right In Time'. Za prvo izdanje prilično dobro Ajdine.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Shekimon

Shekimon - Bisection (Ipsum Records)

Shekimon ima dvije nove trake na novom izdanju za Ipsum Recods. Obje trake su electronica, s tim da je 'Bisection' slomljenog ritma i gotovo chill out traka, dok 'U Balonu' drži 4x4 ritam i na nju možete već "lakše" plesati. Na remix zadatku je Alejandro Cuestas.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Tea Vučkovič

Silvia Trix - Friends (Tea Vuckovic Remix) (Telegenic Records)

Novi remix Tee Vučkovič za Telegenic Records moćna je i big room traka za one koji svoj techno vole žestokim.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Tebra

Tebra - Krug (Art Vibes Music)

Beogradski producent Tebra u posljednje vrijeme izdaje svoje specifični etno progressive stil pretežno za srpski Rital Records. Ovo novo izdanje s dvije trake 'Krug' i 'Promena' izašlo je za Art Vibes. Na izdanju je i nekoliko remixeva, a originali ostaju vjerni Tebrinom zvuku.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Tim Jackman

Tim Jackman - Star Pulse (EUN Records)

Tri big room techno komada stižu od Tim Jackmana. Dok 'Star Pulse' i 'Light Trail' vode Ep s moćnim zvukom, 'Ultrasound' je ipak nešto smirenija traka, no i dalje spada u sferu hipnotičkog techna za velike prostore.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Makito

Two-S - BEacharka (84Bit Music)

Two-S je producent iz Crne Gore koji se po prvi puta pojavljuje na 84Bit Music s trakom 'Beacharka'. Radi se o deep house traci za čije remikseve se pobrinula ekipa s etikete (A.P., Jovic Evic) i Buba.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Vlajic & Dedic

Vlajic & Dedic - San (Disco Records Croatia)

Singl na kojem su sudjelovali brojni hrvatski glazbenici, uključujući Ambasadorom nagrađene Jakša Jordes i Surka, upravo je dobio inačicu na hrvatskom jeziku (original se zove 'Keys' i na engleskom je jeziku.)

Matija Dedić je proslavljeni jazz pijanist, a Goran Vlajić poznat je publici elektroničke scene kao DJ Go Cut. U novom projektu Vlajić & Dedić spajaju elektroničku bazu klupske glazbe sa jazzom, stvarajući u neiscrpnoj glazbenoj slobodi vlastitih žanrova.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Wise D & Kobe

Wise D & Kobe - Flash (Noexcuse Records)

Wise D & Kobe, nakon izdanja za Toolroom, Glasgow Underground i BLKSL LTD izdaje novi EP za Londonsku kuću Noexcuse Records, jedan od omiljenih labelova Marca Carole.

Nakon dugogodišnjeg poznanstva i velikog obostrang poštovanja došlo je do suradnje između Wise D & Kobe i jednog od najcjenjenijih regionalnih DJ imena na sceni - Marka Nastića

Flash EP sadrži dvije nove trake i remix po kojoj je i sam EP dobio ime. Tech house baza s modernim aranžmanom i minimalističnim elementima sjedinio je ovu traku za sve ljubitelje underground minimal deep/tech groovea.

Premijerno smo predstavili Markov remix, a cijelo izdanej je upravo izašlo i dostupno je na svim većim digitalnim dućanima.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...