Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Maj: Nova regionalna izdanja #3

Ilija Djoković, Andrea Ljekaj, Miloš Pešović, Yakka...

  • Mixmag Adria
  • 30 May 2017

Andrea Ljekaj

Marc Grabber - 'Haru' (Andrea Ljekaj Remix) (Nightcolours)

U novom remiksu kojeg je napravio za Marc Grabbera, Andreu Ljekaja vidimo u pomalo drugačijem izdanju - u Electronici. Na trenutak je zaboravio svoje tech i deep produkcije te krenuo na atmosferično putovanje.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Coeus

Coeus & Justin Pak - Amon EP (Simma Black)

Nemanja Petković ili Coeus, producent je iz Beograda čija se odlična house glazba već našla na respektabilnim house etiketama poput Country Club Disco, a njegovo novo izdanje koje je producirao zajedno s kolegom Justin Pakom iz SAD-a potpisao je za Simma Black, etiketu jednog od najpoznatijih house DJ-eva danas, Low Steppe. Moćne plesne trake za svaki house podij.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Hibrid

Hibrid - Izgubljeni LP (Submarine Vibes)

Hibrid je rođen u Sarajevu, a producira deep house, tech house i dub techno. U dodir s glazbom došao je sa 16 godina i od onda nastupao u mnogim klubovima Sarajeva i Bosne i Hercegovine kao i Zagrebu, Beogradu. Produkcijom se počeo baviti 2010. Izdao je na brojnim etiketama kao što su Submarine Vibes, Balkan Connection, Gentlemen Lounge Records, Bedroom Muzik, Fever Sound Records, Bikini Records, House of House, Attary Records, Strangelove Records i Bos Tech Records.

2014. pokrenuo je svoju vlastitu etiketu Submarine Vibes za koju je izdao i svoj novi album, 'Izgubljeni'. Album je pretežno electronica uz poneku deep house i techno traku. Prvu traku s albuma, 'Sanjam' možete poslušati i pogledati video spot ispod, a cijeli album možete poslušati i kupiti ovdje.

Ilija Djoković

Ilija Djokovic - Divergent (Progressive Astronaut Free Download)

Ilija Djoković u traci 'Divergent' traži svoju progresivniju stranu iako ostaje pri techno zvuku. Dobra vijest je da traku možete skinuti besplatno putem Progressive Astronaut Soundcloud kanala na linku ispod.

Ilija Rudman

OURRA feat. Robert Owens - This Time (Ilija Rudman Radiophonic Mix)

Imogen Records kojeg su postavili na noge Ilija Rudman i Antonio Žuža, izbacio je novu ploču s legendarnim Robert Owensom. Uz OURRA - 'This Time' original i extended mix, tu su i tri remixa Ilije Rudmana, od kojih smo odabrali njegov Radiophonic Mix.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Konstantinus

Konstantinus - 'Milica' (Emperor Recordings)

Konstantinus je iz Subotice, a DJ-anjem se bavi od 1998. kada je kao petnaestogodišnjak prvi put imao dodir sa gramofonima. U početku se vezao za progressive i deep zvuk, a kasnije techno. 2015. osniva i svoju etiketu Underground Code Records, a izdavao je na etiketama poput Le Club Records, VFTR (Usa), Happy Days, FluxLab, Underground Code Records i Downtech. Trake mu podržavaju imena poput Marco Carola, Joseph Capriati, Paco Osuna, Agoria, Veerus & Maxie Divine, James Monro i Steve Sai.

Nova deep house traka izašla mu je za Emperor Recordings.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Masturbeator

Mora x Tjamil - Opia (Masturbeator Remix)

Andrija Krivokapić, aka Masturbeator crnogorski je producent, MC i beatmaker koji dolazi iz Bara. Bavi se i vizualnim umjetnostima

Andrija nije tip koji se bavi jednim žanrom, već je artist sa širokim spektrom interesa, pa tako njegova dosadašnja diskografija objedinjuje razne žanrove, od drum & bassa, bassa, do industrial noisea, no kako kaže, apsolutno se ne ograničava žanrom, pa već njegovo iduće izdanje može biti nešto sasvim neočekivano.

Poslušajte njegov novi remiks.

Miloš Pešović

FAW9, West Minds - 'Dark Hustle' (Milos Pesovic Remix) (Tres 14 Music)

Čini se kako je Miloš u posljednje vrijeme dosta zaposlen, nakon dva nedavna izdanja koja smo također popratili, sada slušamo njegov najnoviji remix koji je izašao na Tres 14 Music. U svom tipičnom minimal tonu, original trake 'Dark Hustle' vodi dublje i mračnije.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mladen Tomić

John Mila - 'Prisoner Of Anger' (The Plot Music)

Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih producenata i DJ-eva, Mladen Tomić, izbacio je odličan techno remiks ua John Milu na The Plot Music etiketi. Samo izdanej sadrži tri trake i Mladenov remiks glavne trake izdanja, 'Prisoner Of Anger'. Poslušajte ispod.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Pacco & Rudy B

Pacco & Rudy B - 'Spacetacular' (Massive Harmony Records)

Riječane Pacco & Rudy B-a u posljednje vrijeme često vidimo u remiks izdanjima, što je sasvim ok, ali ovaj put oni su ti koje remiksiraju. Njihova nova svemirska traka 'Sapcetacular' izašla je za Massive Harmony Records, a na izdanju se nalaze remiksevi Sebastian Busta i Ewan Rilla. Možda smo pristrani, ali nama je najviše legao njihov original.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

PEZNT

PEZNT - Sofra / TPK (Wired)

Ne znamo gdje više volite jesti u Zagrebu, u Sofri ili u TPK, ali ako ste ljubitelj dobrog mesa, vjerojatno ste posjetili oba restorana. PEZNT i dalje vrijedno radi na promociji balkanskih običaja i proizvoda, ovaj puta izdavši za Enzo Siffredinu Wired etiketu. Ako volite čvrst, groovy house, ovo je EP za vas.

PS. prepoznajete li lice s covera?

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Pion

Tim Robert - 'We Learned A Thing Or Two' (Pion Remix) (Massive harmony Records)

Osim već spomenutih Pacco & Rudy B-a, Pion je još jedno ime koje je izašlo na Massive Harmony Records, no u remiks varijanti. Pion je svojim remiksom podigao raspoloženje originalne verzije trake 'We Learned A Thing Or Two' i po nama nadmašio druga dva remiksa koja se nalaze na izdanju. Poslušajte sami na Soundcloud linku ispod (Pionov remiks počinje na 9. minuti)

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

TKNO

TKNO, Jack Doe - The Lost Chamber (Tauten)

TKNO je izbacio svoj novi EP 'The Lost Chamber s dvije trake zajedno s Jack Doeom. Naslovnu traku 'The Lost Chamber' remiksirali su Steve Mulder i Callum Plant, a tu je i nešto tvrđa i agresivnija 'Levigate'.

Cijelo izdanje kupite ovdje.

Yakka

Yakka - 'Columbian Cocaine' - (Beatality Records)

Yakka izdaje svoju novu traku za vlastiti Beatality Records. Semplira poznatu pjesmu iz poznatog filma, pa ćemo vas sami pustiti da otkrijete o kojoj se pjesmi radi. 'Columbian Cocaine' prava je funky house veselica.

Traku možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...