Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Mart: Nova regionalna izdanja #1

Petar Dundov, Insolate, Black Acid, lelú, 84Bit, PEZNT, Alavux...

  • Mixmag Adria
  • 10 March 2018

84Bit

84Bit - 'That Thing' (84Bit Music)

84Bit pogađaju "u sridu" sa svojom novom deep / soulful house stvari. Pjesmu su izdali za svoju vlastitu etiketu 84Bit Music koja iz dana u dan raste i zapinje nam za uho.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Adoo

DJ Lion, Adoo - Echoride (Stickrecordings)

Adoo je minimal techno i tech house producent iz Pule, poznat i kao dio dvojca Adoo & Poco Loco s kojima smo nedavno odradili i ekskluzivan intervju.

Na svojem novom izdanju udružio se s DJ Lionon te napravio dvije trake, 'Ecoride' i 'Noisility', obje minimal techno za velike prostore. Ako vam to nije dovoljno, tu je i remix zajedničkih napora Alberta Ruiza i Huga Bianca.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Alavux

Juno Lazer Machine - 'Pursuit' (Alavux Remix)

Alavux svojim novim remixom stiže na remix izdanje Juno Lazer Machinea i njegove trake 'Pursuit'. Alavux ide sto na sat i ništa ne ostavlja iza sebe svojim energičnim i dinamičnim zvukom.

Goranovu verziju poslušajte od 1:45 minute u nastavku ili ovdje.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Andrea Ljekaj

Jonas Saalbach & Andrea Ljekaj - 'Filo'

Andrea Ljekaj nam se napokon vraća u regionalna izdanja, ovog puta u suradnji sa Jonas Saalbachom. Čekanje se isplatilo jer je traka 'Filo' koju su zajedno producirali za Jonasov EP 'April' prava deep house poslastica za istinske deep kužere.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Aney F.

Aney F. - Alfredo 16 (Krad Records)

U martu se s novim izdanjem pojavljuje još jedno ime koje nismo dugo vidjeli, a uvijek nam je drago poslušati njegove radove. Aney F. s novim EP-jem dostavlja dvije potpuno nove trake od kojih je jednu remiksirao i sarajevski Rub A Dub. 'Put your hands down' je deep tech traka zaraznog odmjerenog groova s suptilnom trubom i spoken vokalom za koji pretpostavljamo da je iz nekog holivudskog filma, a 'Alfredo 16' prati u stopu, no s mrvicu više energije.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Black Acid

Black Acid - Weapons (Fobia Records)

Tuzlanskog Black Acida ovog puta slušamo na vlastitoj Fobia Records etiketi, a on se pobrinuo da dostavi prava oružja za plesni podij. 'Mortar' će bez sumnje razvaliti svaki podij svojim odlučnim ritmom, jezivim synthevima i suptilnim acid linijama, dok 'Maul' uzima drugačiji pristup, i čisti sve pred sobom brojnim syntevima koji se miješaju s jednostavnim, ali plesnim ritmom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Circle Of Life

Circle Of Life & Carlo Whale - Another World EP (Lauter Unfug Musik)

Circle Of Life se udružio s Carlom Whaleom kako bi dostavio ovo hipnotičko izdanje, kombinaciju progressive i deep house trake koju morate poslušati ako volite melodije i dubinu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Coeus

Erik Christiansen & White Coca - I Know I Can (Coeus Remix) (White Widow Records)

Coeus je talentirani mladi producent koji je posljednjih mjeseci radio na mijenjanju svog zvuka, kao što smo čuli na traci 'Palladium', no u ovom remixu čujemo elemente njegovog starog zvuka što nam je također drago. Plesno i sirovo, ovo je za svaki tvrđi house floor.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Cruise Music WMC 2018

Cruise Music WMC 2018 (Cruise Music)
Various Artists

Cruise Music, koji smo uvrstili u top 10 regionalnih etiketa 2017., je izašao s novom Miami WMC kompilacijom od pet traka. Među pet traka nalazi se četiri od regionalnih producenata i junaka ove etikete - Mirko & Meex, Makito, Mark Funk i Danny Cruz. Kad tražite vrhunski funky i jacking house, ne morate tražiti dalje od ovog. Bravo za ekipu s Cruise Musica.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Insolate

Insolate - Proletarijat 005 (Proletarijat)

Posebno nam je drago ponovno vidjeti Insolate u akciji. Gaža joj ne nedostaje, ali izdanja od ove hrvatske techno veteranice nisu toliko česta. Njezin novi EP na Proletarijatu sadrži tri trake, 'Mulberry Tree', 'Sloboda' i 'Ponos'. Svaka od ove tri trake je priča za sebe, počevši s 'Mulberry Tree', minimalne i groovy trake koja zvuči idealnom za neki mračni techno podrum, dok se 'Sloboda' više bavi melodijom, mračnim basom i atmosferom, a 'Ponos' je tu da ubrzano i energično razvali floor. Definitivno za svakoga ponešto.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Konstantinus

Ruud S - 'Hazard' (Konstantinus Remix) (Newra Records)

Konstantinus dostavlja dinamični techno remix za Ruud S. Traka se postepeno gradi uz intenzitet koji raste iz minute u minutu. Zvuči kao neki old school komad, pa preporučamo ekipi koja voli takav sound.

Cijelo izdanje poslušajte ovdje.

lelú

lelú - 'blushing for you, Aliras'

lelú ponovno dostavlja vrhunsku lo fi house stvar koje se ne bi posramio ni Kerri Chandler. Ugodni padovi, old school house ritam i "catchy" melodija daju ovoj stvari sve što joj treba kako biste u njoj uživali na flooru, na plaži, ili u dugoj vožnji.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Marko Nastić, Zlatnichi

Archive (CMOK)
Marko Nastić - 'Secure Your Flight'
Zlatnichi - 'Endekk'

Nove trake Marka Nastića i Zlatnichija našle su se na novoj kompilaciji CMOK etikete. Obojica dostavljaju minimal house uradke kako bi to i očekivali od njih. Obje trake obavezno provjerite u nastavku.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Miloš Vujović

Milos Vujovic - 13th Raver EP (Atonal)

Po prvi puta smo s njegovim novim izdanjem popratili Miloša Vujovića, DJ-a i producenta koji je dio Tauten ekipe, a izdavao je i za Sabotage Records i Atonal, na kojem se nalazi i ovaj novi EP. Na EP- su tri trake - naslovna '13th Raver' koju je uz original, remixirao Andrew Meller, 'African Punch' koju je uz original remixirao TKNO, te 'Steelworks' za čiji su se remix pobrinuli Kibz i Dfndr. Sama regionalna imena koja se nalaze na ovom izdanju trebala bi biti dovoljno dobar povod za slušanje ovog EP-a ako ste ljubitelj, čvrstog, modernog i kvalitetno produciranog techna!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Pacco & Rudy B

Sebastian Busto - 'Chronos' (Pacco & Rudy B Remix) (Dopamine Music)

Jedni od naših omiljenih progressive remixera, Pacco & Rudy B, dostavljaju dinamičan remix za Dopamin Music. Mješavina melodije, energije i groova čini ovaj remiks idealnim za vesela, sunčana jutra.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

Petar Dundov

A Friend Of Marcus - 'She Who Annihilates' (Petar Dundov Remix) (Natura Sonoris)

Jedno vrijeme se skrivao, ali sada se vratio s remixom. Petar Dundov ponovno u progressive zvuku nakon što je prošle godine ponovno zakoračio u techno s nekim izdanjima. Kao i obično, nije razočarao. Mistično, melodično i moćno.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

PEZNT, Hiva

Miami 2018 (Blacksoul Music)
PEZNT, Born I Music - 'Doin' My Thing'
Hiva - 'The Music'

Nova Miami kompilacija stiže i od Blacksoul Musica, a na njoj su dvije nove trake regionalnih housera PEZNT i Hive. PEZNT se udružio s reperom Born I Music na pjesmi 'Doin' My Thing' za koju kažu da je već dobro isprobana na podijima za vrijeme njihovih gaža, pa očekujemo nove chart pozicije s ovim funky djelom.

Hiva, pak prilaže jacking house "groovalicu" 'The Music'.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Prostorija za Otpad

Prostorija Za Otpad - 'Konj' (Psihometron)
Prostorija Za Otpad - 'Koliba' (music cell)

Nažalost, ne znamo puno o ovom dvojcu, jer njihova Facebook stranica ne otkriva puno, osim jedinstvenog pseudonima (Prostorija Za Otpad), da dolaze iz Bosne i toga da rade pretežno techno glazbu. Ovaj mjesec su im izašla čak dva izdanja, a glazba nam se ne čini kao da je za otpad. Provjerite sami.

Izdanje 'Konj' možete poslušati i kupiti ovdje, a izdanje 'Koliba' ovdje.

Vlada Asanin

Vlada Asanin - Don't Stop EP (Playmobil)

Jedan od ponajboljih regionalnih producenata tech hosue glazbe s adresom u Madridu, Vlada Asanin, dostavlja EP s tri trake pune tech groovea za vruće podije na kojima nema mjesta za odmor.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje, a ako vam to nije dosta, u nastavku možete poslušati i njegov novi remix za stari hit - 'La Noche'

Load the next article...
Loading...
Loading...