Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Mixmag najavljuje partnerstvo s glazbenom i artist platformom Wav

Pogledajte streamove Tensnakea, Amtraca i J. Worre radi proslave pokretanja suradnje

  • Mixmag Adria
  • 26 January 2018

Mixmag oduševljeno najavljuje novo partnerstvo s platformom za otkrivanje glazbe i umjentika, WAV. kako bi proslavili, Mixmag i WAV se udružuju na debitantskom launch partyju koji će se održati u srijedu, 31. januara u Los Angeleseu s ekskluzivnim, intimnim nastupima Tensnakea, Amtraca i J.Worroa.

Na WAV-u obožavatelji mogu otkriti nove umjetnike i pratiti njihova putovanja ekskluzivnim sadržajem, interaktivnim streamovima uživo i isječcima iza scene. Osim što je središte otkrivanja autora, WAV je proizvođač kvalitetnih izvornih serija i sadržaja uživo. Prethodne suradnje uključivale su OWSLA, Dirtybird Records i drugim pionirskim elektroničkim plesnim brendovima. Putem WAV-a obožavatelji doživljavaju glazbu kao nikada prije i umjetnici imaju koristi od "sve-u-jednom" rješenja kako bi pomogli u promicanju karijere.

Počevši od februara, WAV će biti novi partner za prezentaciju u izdanjima Mixmag Laba u Los Angelesu i New Yorku. The Lab će se vratiti u svoj tjedni, live stream format u našim uredima u sjevernoameričkim metropolama ... ali naravno, veći i bolji nego ikad. Ostanite s nama zbog informacija o lineupovima i streamovima, koji uskoro stižu na naše Facebook, YouTube i WAV kanale gdje ćete pronaći The Lab, ekskluzivni sadržaj iza scene i još mnogo toga.

Obratite pozornost tijekom ostatka 2018. za ekskluzivniji i originalniji sadržaj koji dolaze od WAV-a i Mixmaga.

S više od desetljeća glazbene produkcije pod njegovim pojasom, hamburški Tensnake bio je važan utjecaj na širi zvuk elektroničke glazbe početkom svoje karijere. Dobio je priznanje za pomoć u usvajanju novog vala modernog disca i oduševljenosti deep houseom, osobito s njegovom ikonskom pjesmom 'Coma Cat' iz 2010. Od lansiranja vlastite etikete True Romance u 2013. godini, Tensnake je učvrstio svoj status izdavajući izdanja Andre Hommena, Prison Grandea, Charlie Sputnika i mnogih drugih.

Amtrac je pronašao svoj put do produkcije kroz bendove u svom malom rodnom gradu u Kentuckyju, s vremenom došavši do Miamia i Los Angelesa, gdje sada živi. Jedno slušanje njegove diskografije remikseva i originala i bit će vam očito da Amtrac ima oštro uho za melodične, house produkcije. S vremenom je debitirao vlastitu etiketu Openers. Sljedeće izdanje, zakazano za 2. marta, zove se 'Old Times' s pjevačicom Anabelom Englund.

Rodom iz Chicaga, i WAV umjetnica J. Worra talent je u porastu i bori se za mjesto pod reflektorom s zaraznim pristupom klimavim, bassom ispunjenim tech houseom. Jedna je od omiljenih setova za uloviti na nekom festivalu, a izdala je za Perfect Driver, House of Hustle, Insomniacov IN / ROTATION i drugima.

Skinite WAV u iTunes i Android app dućanima.

Next Page
Loading...
Loading...