Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Mjuza za vikend: Darius Syrossian, Midland, Riva Starr, Gene Farris, Hifi Sean

#18 Mixmag Adria Weekend Chart

  • Mixmag Adria
  • 10 February 2017

Svaki petak kad krenemo slagati ovu listu, pomislimo kako nam je vikend brzo došao. Nadamo se da i vi imate sličan osjećaj na kraju radnog tjedna.

Ako se danas i sutra spremate za izlazak, evo par prijedloga za zagrijavanje.

Na redu je 18. izdanje Mixmag Adria Charta.

1 Midland - Final Credits (Classic Music Company)

Midlandov 'Final Credits' već je proglašen kao Mixmagova traka godine, no vjerovali ili ne ovaj ogromni disco hit koji je nastao od "običnog" bootlega, tek sada je dobio službeno izdanje na Classic Music Companyu. Ako niste neki fan disca, ova traka bi vam mogla promijeniti mišljenje.

2 Riva Starr - The Flame (Back It Up) Snatch! Records

Što se tiče tvrdog, sirovog, organskog house zvuka, teško da s Riva Starrom možete promašiti. Novi kataloški broj na Snatch! Recordsu 'SNATCHRAW001t' s prvim izdanjem odmah dostiže sam vrh kvalitete. I bez sumnje smo da će dostići i vrh chartova.

3 Gene Farris - Higher Ground (Latmun Remix) (Material)

Teško se odlučiti tko nam je bolji, Gene Farris, ili Latmun, pa je ova kombinacija dobro došla. Latmun će vas svojim remiksom dobro provozati tech house vodama.

4 Hifi Sean feat. Crystal Waters - Testify (Steve Mac Remix) (Defected)

Evo jedan odličan primjer drugačijeg housea koji ne eksperimentira previše, nego nas kroz vrlo zanimljiv groove i odlično sempliranje vokala vodi direktno na podij. Steve Mac se vratio!

5 Darius Syrossian - Give it To Me

Novi Dariusov EP izašao je za 20/20 Editions s dvije trake i jednim remiksom. Iako je naslovna traka 'Unicorn Zone' odličan deep, ali techy house, odlučili smo se za 'Give It Too Me' koji je puno siroviji i plesniji. Ipak je vikend.

Load the next article
Loading...
Loading...