Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Najgore od 90-ih: Modni komadi koji su opet popularni. Šteta...

Da, tu su i one ružne tenisicie koje je prije 20 godina nosio tvoj tata, a danas jedva čekaš kupiti novi par

  • Roberta Novosel
  • 8 May 2019

Trendovi se svake godine mijenjaju pa svojom promjenom vraćaju u naše ormare zaboravljene komade odjeće koje smo sami sebi obećali da više nikad nećemo obući. Prevarili smo se, jer upravo su ti komadi iz 90-ih opet našli svoje mjesto u našim ormarima.

Moda je tijekom 90-ih godina možda najviše dolazila do izražaja na rave partyjima, a jako je vidljiv i utjecaj hip-hop stila. Neke od modnih kombinacija obavezno su činile Fila tenisice, trenerke sa gumbima, široke hlače u kombinaciji sa crop topovima, krzneni grijači za noge i šareni nakit. Zvuči poznato? I da, neke od tih kombinacija su danas opet popularne.

Ružne tenisice

Fila Disruptor i Nike M2K Tekno...već ih sigurno imate u ormaru. Ružne i glomazne tenisice postale su popularne u zadnjih godinu dana. 90-ih godina ih je nosio samo naš tata, a danas jedva čekamo da izađe novi model, samo još ružniji, da ga i mi kupimo.

Krzneni grijači za noge

Još ako su neonskih boja, pun pogodak! Jedan od najgorih trendova ikada, osobito na partijima jer je i bez njih dovoljno vruće. Sudeći po tadašnjim izlascima, najbolje ih je bilo kombinirati uz kratku suknjicu i top. Sva sreća ovaj trend se nije u potpunosti vratio, a nadajmo se da ni neće.

Šareni nakit

Narukvice i ogrlice od perlica u duginim bojama bile su neizostavni dio svake modne kombinacije. Ovaj nakit nije bio samo izrađen od perlica, već je bilo i onih izrađenih od bombona. Ljudi su međusobno razmijenjivali svoje narukvice u znak prijateljstva jer ipak sharing is caring.

Široke hlače

Cargo hlače čije su se nogavice širile bile su poprilično popularne tada. Najčešće su se kombinirale uz kratke crop topove.Ako ste imali crne hlače sa odsjajem koji bi u mraku pod svjetlima dolazio do izražaja, tek onda ste bili prava faca plesnog podija.

Trenirke sa gumbima

Adidas je neizostavni diosvakog pravog rejvera pa ne smijemo zaboraviti ni trenirke koje su se kopčale na gumbe. Osobito je bio popularan crni model sa bijelim crtama i crnim gumbima. S obzirom da su prošle godine bile popularne trenirke na crtu, nije ni čudo da se i ovaj model vratio na police dućana.

Load the next article
Loading...
Loading...