Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Novembar: 10 najboljih regionalnih izdanja

Izdanja koja morate poslušati

  • Mixmag Adria
  • 1 December 2017

Svakog mjeseca biramo ponajbolja izdanja regionalnih producenata.

Odlične glazbe kao i uvijek ima zaista puno, a s dolaskom hladnijih dana, naši producenti su ponovno zasukali rukave i primili se posla. Novembar je došao brže nego što smo se ponadali, ali srećom dobre glazbe koja će nas ugrijati nije izostalo. U novembru smo pronašli hrpu kvalitetnog techna i housea kao i ostalih žanrova.. Nakon što smo objavili regionalna izdanja #1, #2, i #3, vrijeme je da vam predstavimo 10 najboljih iz novembra po našem izboru. Kao i uvijek, bilo je izuzetno teško odabrati samo 10 favorita od brojnih izdanja.

Poslušajte ih ispod.

10 Royal Wolf

Royal Wolf - Harem EP (I Am Different)

Otvaramo ovu listu s Royal Wolfom na 10 mjestu koji se vraća na I Am Different etiketu s novim EP-em s tri trake. Radi se o tvrđem progressive izdanju koje ima cilj rasplesati sve koji ga slušaju. na sve tri trake se osjeti istočnjački utjecaj, zbog čega i logičan naziv traka te samog EP-a.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Darko Milošević

Four Year Anniversary (Making You Dance Records)
Darko Milosevic - 'Egregore'

Darko Milošević rođen je 1988 u Crnoj Gori, a od djetinjstva strastveno voli glazbu. Preferira techno, tech house i deep house, a izdavao je glazbu za Parquet Recordings, Making You Dance Records i Capital Heaven Digital. Nova traka 'Egregore' upravo mu je izašla na kompilaciji Making You Dance Recordsa, radi se o tvrđoj progressive stvari kojom dominiraju arpovi i čudni sintevi. Obavezno slušanje.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Bonaca

Savvas - 'Adrift' (Bonaca Mellow Dub) (Where The Heart Is)

Na osmo mjestostiže odlični Bonaca koji je za Savvasa napravio odličan progressivan dub, koji je original zaista odveo u drugu dimenziju.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

7 PEZNT

PEZNT - 'Choban Gruv' (Wired)

Jedan od najvrijednijih house dvojaca u regiji, koji su izdali za Glasgow Underground, Toolroom, Defected, Nurvous, King Street, matični Blacksoul Music i mnoge druge etikete, izbacio je 'Choban Gruv' na etiketi Wired. Stvar već 2 tjedna ne silazi s Traxource house charta, a trenutno je na 31. mjestu.

'Choban Gruv' možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Filip Motovunski

Filip Motovunski - Check Out The Vibe EP (Bad Taste Recordings)

Filip Motovunski je uvijek osvježenje u moru techna i housea. Vratio na Bad Taste Recordings, s konceptualnom EP-em s četiri trake koje predstavljaju različita raspoloženja. Naslovna traka 'Check Out The Vibe' spaja funky hip hop osjećaj s energičnim, ali kompaktnim zvukom, što je rezultiralo u "forward thinking" originalnom stilu. 'Atmosfire' i 'Totem Hunt' izvlače duboke, ali kotrljajuće vibre, dok nas 'Whisper' vodi u mračne minimal prostore.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje

5 Adnan Jakubović

Seasons | Autumn 2017 (MNL)
Marc De koning - 'Signature' (Adnan Jakubovic Remix)

Adnan Jakubović dostavlja potpuno novi remiks za kompilaciju MNL etikete. Radi se o deep progressive houseu koji je idealan za kasno noćno slušanje ili gradsku vožnju, ali isto tako se može koristiti u warmup setovima za velike prostore.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Tebra

Tebra - Suton EP (Rital Recordings)

Svako malo pojavi se ono neko posebno izdanje, drukčije od drugih. Iako smo Tebru otrili tek nedavno, brzo nas je osvojio.

Na prvom izdanju Ritual Recordsa je Mića Jarić iz poznatog dua Freaked Frequency. Njegov projekt Tebra ima u cilju promociju organske, world i etno muzike u kombinaciji deep, tech i progressive housea.

Izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Worda

Worda - Mirror (mTechno Records)

Davor Pavelic aka Worda izbacuje 'Mirror', groovy techno uradak idealan za one koji vole više groovea i funka u techno glazbi nego big room efekata. Ako volite techno i ako vas ovo ne pokrene, ništa neće.

CIjelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 AudioStorm

AudioStorm - The Passenger EP

AudioStorm nastavlja nizati kvalitetna progressive izdanja. Njegov najnoviji EP s dvije trake izašao je za Bonzai Progressive, a istoimena naslovna traka samo nekoliko dana nakon izdanja pojavila se u top 100 progressive house traka na Beatportu dostigavši 30 mjesto, a u ovom trenutku sjdei na 49. mjestu. Poslušajte zašto.

Izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

1 D.R.N.D.Y

D.R.N.D.Y - 'Soulmates' (Dimiz Music)

Na prvo mjesto stiže jedan pravi tech house dragulj od pretežno techno producenta. D.R.N.D.Y-eva traka 'Soulmates' za koju smo imali i premijeru je nešto što nismo navikli slušati od ovog producenta, ali definitivno nas je ugodno iznenadio izašavši iz svoje komfor zone. Apsolutno obavezno poslušati.

Traku 'Soulmates' možete poslušati i kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...