Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Novembar: Nova regionalna izdanja #1

PEZNT, Homeboy, D.R.N.D.Y., Alex Ranerro, Aney F., Miloš Pešović...

  • Mixmag Adria
  • 10 November 2017

10 Years of Decoded Records

10 Years Of Decoded Records (Decoded Records)
Various Artists

Decoded Records iz Šibenika slavi 10 godina postojanja s odličnom kompilacijom prepunom traka regionalnih producenata. Na kompilaciji se nalazi 18 traka, a producenti su gotovo svi i prije izdavali za Decoded tijekom svih ovih godina. Na izdanju su imena Marko Nastić, Dejan Miličević, Tomy DeClerque, Black Acid, Chipi, Veztax, Ivan Komlinovic, DJ Jock, Forest People, Hristian Stojanowski, Alexander Madness, Aztec, Tomislav Rupić, Scheva, Eggy, Santiago Batacosta, DJ Okac, SuggaDaddy i sam vlasnik etikete, Edy C.

Trake variraju od deep housea i tech housea do beskompromisnog techna, a kompilacija je stvorena kako bi vas rasplesala na plesnom podiju.

Cijelu kompilaciju možete poslušati i kupiti ovdje.

Alex Ranerro

Alex Ranerro - Hard Case EP (Deeper Traxx)

Regionalni majstor house glazbe, Alex Ranerro, svoj novi EP izbacuje za Deeper Traxx. Izdanje se sastoji od dvije originalne trake i jednog remixa kojeg dostavlja Sebb Junior. Nepogrešiv u svojoj deep estetici, ali uvijek trakama spremnim za plesni podij, Alex i ovog puta oduševljuje!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Aney F.

Aney F. - Western Trip EP (Innocent Music)

Aney F. je nedavno odradio turneju u Južnoj Americi, a ovaj Ep je očito inspiriran baš tim putovanjem, kako i sam naziv kaže - Western Trip. EP se sastoji od dvije trake, a izašao je za njegovu vlastitu etiketu, Innocent Music. 'Panama City' je melodična i sanjiva uz "reverbane" vokale, saksofon, gitaru i padove koji se protežu kroz cijelu traku. 'Cali' je više funky i energična traka zanimljivog groovea. Obavezno poslušajte još jednog majstora iz Slovenije.

Izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Dimiz

Baley & Dimiz - Deliverance (Balkan Connection)

Dimiz, pravog imena Zlatko Dimitrijević, je talentirani producent iz Niša, a izdava je za etikete poput Milk & Sugar, Apollo, Loco Records, Deepalma, Stereophonic, Dutchie Music, Proton Music, Go Deeva Records, System Recordings i mnoge druge.

Svoje novo izdanje napravio je s kolegom Baleyom, a na izdanju se nalazi i remiks naših "rezidenata" regionalnih izdanja, melodičnih Pacco 6 Rudy B-a.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

D.R.N.D.Y.

D.R.N.D.Y - 'Soulmates' (Dimiz Music)

Evo jednog pravog tech house dragulja od pretežno techno producenta. D.R.N.D.Y-eva traka 'Soulmates' za koju smo imali i premijeru je nešto što nismo navikli slušati od ovog producenta, ali definitivno nas je ugodno iznenadio izašavši iz svoje komfor zone. Apsolutno obavezno poslušati.

Traku 'Soulmates' možete poslušati i kupiti ovdje.

Filtyh Kid

Secret Weapons, vol 7 (Reload Black Label)
Filthy Kid - 'Kontrol'

Filthy Kid dostavlja, kao što mu i samo producentsko ime kaže, prvljavu i moćnu techno traku. Traka je dio kompilacije 'Secret Weapons vol 7' Reload Black Labela. Mračna atmosfera i prikriveni sintevi se čuju kroz cijelo trajanje trake. Slušati u mračnom klubu.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Hiva

Hiva - 'Overpass' (Cruise Music)

Hiva se vraća u regionalna izdanja s funky trakom veselih piano nota koje će vas pošteno rasplesati čak ako i sjedite. Traka je izašla za jednu od najuspješnijh regionalnih etiketa ovog zvuka koji varira od funky do jacking housea, Cruise Music. Ako ste u funky raspoloženju, kliknite play!

Traku možete kupiti ovdje.

Homeboy

Chris Massey feat. Michelle Manetti - 'BeatDrum' (Homeboy Remix) (SprechenMusic)

Homeboy nam se također vratio, ovog puta s remiksom za SprechenMusic i Chris Masseya. Traka je sirovi house analognih elemenata od 808 tomova do acid bas linije i suhih snareova koji voze traku.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Loshmi

Loshmi - 'In Your Face' (Cruise Music)

Loshmi daje jasnu poruku nazivom trake. 'In Your Face' je fina funky pumpalica s repanjem zbog kojeg ćete đuskati i kimati glavom gdje god se nalazili.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - Chaotic EP (Hatching Creatures)

Nakon njegovog posljednjeg izdanja 'Keops', kojeg je izdao zajedno s Peter P, Miloša Pešovića ponovno slušamo u njegovom minimal zvuku na koji smo i navikli. Na izdanju su dvije trake koje ćete rado zavrtiti u nekom warmupu velikog floora ili after partyju.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mr. Lekka

Hassio(Col), Kevil Jessurum - 'Synthetic' (Mr. Lekka Remix) (Optimist.)

Mr. Lekka nam dostavlja ovaj neobičan remix za etiketu Optimist. Radi se o minimalu koji će vas svojim neobičnim zvukom zasigurno zainteresirati. Ako volite plesno, ali drugačije - to je to.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

PEZNT

PEZNT - 'Choban Gruv' (Wired)

Već odavno znamo da je PEZNT jedan od najvrijednijih house dvojaca u regiji, izdavši za Glasgow Underground, Toolroom, Defected, Nurvous, King Street, matični Blacksoul Music i mnoge druge etikete, pa vas neće čuditi što su im izašla dva izdanja gotovo u isto vrijeme. Mi smo se fokusirali na 'Choban Gruv' jer se ovog trenutka nalazi na 19 mjestu Traxsource tech house charta, a radi se o pravoj "đuskalici". Naravno, poslušajte i njihov novi EP za King Street ovdje.

'Choban Gruv' možete kupiti i poslušati ovdje.

Six & Belly

Six & Belly - Fragments EP (BLKSL LTD)

Six & Belly se napokon vraćaju u regionalna izdanja s energičnim tech house EP-em 'Fragments'. Tri trake su tu kako bi vas rasplesale uz sirove i odlučne ritmove i synthove.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Tebra

Tebra - Suton EP (Rital Recordings)

Tebra je po prvi put u našim regionalnim izdanjima, ali sigurno ne i zadnji put.

Ritual Records je izdavačka kuća iz Beograda koja za cilj ima predstaviti zvuke svijeta kroz elektroniku. Kombinirajući razne kulture i etno sound - Ritual Records - želi iznijeti najbolje od artista za slušatelje i samog artista. Na prvom izdanju je Mića Jarić iz poznatog dua Freaked Frequency. Njegov projekat Tebra ima u cilju promociju organske, world i etno muzike u kombinaciji deep, tech i progressive housea.

Izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...