Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Novembar: Nova regionalna izdanja #3

Alex Ranerro, Vlada Asanin, TKNO, AudioStorm, Bonaca, Forest People...

  • Mixmag Adria
  • 30 November 2017

Alex Ranerro

Alex Ranerro - 'All Right' (FXtion Records)

Alex Ranerro ponovno pogađa u srž plesnog deep / tech housea. Repetitivna i čvrstog groovea, 'All Right' je prava poslastica za podij. Još ako dodamo i odličan paket remikseva, ne može bolje.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Andrea Ljekaj

Mattia Pompeo, Haptic - 'Dismantle' (Andrea Ljekaj Remix) (Constant Circles)

Andrea Ljekaj je izbacio novi remix za etiketu Constant Circles. Energičan original sveo je na osnove groovea i dalje nudeći mnoštvo melodija koje original nudi. Vrhunska techno stvar drugačijeg zvuka.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

AudioStorm

AudioStorm - 'Cosmic Motion' (Balkan Connection South America)

AudioStormov novi solo singl izlazi za Balkan Connection South America. Dubok i melodičan kao i uvijek, Ognjen dostavlja još jednu progressive dobrotu.

Izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Bonaca

Savvas - 'Adrift' (Bonaca Mellow Dub) (Where The Heart Is)

Bonaca je za Savvasa napravio odličan progressivan dub, koji je original zaista odveo u drugu dimenziju.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Eduy

Eduy - Rumors EP (Different Sound)

Na ovom big room techno izdanju Eudya pridružio se i D.R.N.D.Y sa čak dva remixa. Dok je original tvrdog zvuka, ali dubokog groovea, D.R.N.D.Y-ev remiks je nešto žešći i dinamičniji od originala.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Fabian Jakopetz, Milex

Fanian Jakopetz, Milex - 'Doxa 1' (Subwoofer Records)

Nakon dužeg vremena, ovaj se producentski dvojac vraća u regionalna izdanja s novim singlom. Fabian Jakopetz & Milex su nas pomalo iznenadili s ovom trakom. Radi se o netipičnom pristupu technu, bar ako uspoređujemo s njihovim prijašnjim izdanjima. Odličan groove koji varira između big rooma i nekog skrivenog podruma koji posjećuju samo pravi techno kužeri. Tu je i brdo raznolikih remikseva koji će zadovoljiti više ukusa.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Forest People

Forest People - Abyssal Plains EP (Decoy Records)

Dragan Lakić aka Forest People je bosanskohercegovački DJ i producent čija je karijera započela prije 10 godina, a izdavao je za etikete kao što su Planet Rhytm, Flash Recordings, Driving Forces, Tic Tac Toe, Credo, Green Fetish, Arts.

Ovaj EP je pravi sirovi, industrijski, banging techno bez milosti. Pogotovo traka 'Dno' koja nam je najdraža, ali ne samo zbog imena, već zbog njene prljave, sirove moći.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Kaane

KAANE - 'Groove Project' (Disco Records Croatia)

Tek smo ispratili njegov singl 'Chicago', a KAANE se brzo vratio u regionalna izdanja s novom trakom 'Groove Project' ponovno za Disco Records Croatia. Ovog puta više u tech house zvuku nego prethodna stvar, ovaj mladić ima dosta toga za pokazati.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Konstantinus

Konstantinus - 'Sibi Bibi' (Underground Code Records)

Konstantinus dostavlja nešto drugačije. Radi se o electro-techno uradku koji ruši kalupe. Acidaste linije se protežu kroz stvar tranceoidne bas linije uz mnoštvo popratnih efekata.

Traku možete kupiti i poslušati ovdje.

Mene

Mene - Wac Up EP (Tip Tap Records)

Predrag Petković, najpoznatiji kao Mene, glazbeni je producent i DJ iz Beograda. Njegova glazba je mješavina tech housea, minimala i techna.

Njegovo novo izdanje izašlo je na Tip Tap Records, a radi se o EP-u s dvije trake. 'Wac Up' je minimalna, jazzy traka zanimljivog groovea, dok je 'That Bass' nešto konkretnija tech house traka, no isto u stilu "manje je više'.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Miloš Pešović

Tavo Under, Dancel Nattram - Mi Gente (Milos Pesovic Remix) (Republica Label)
Agustin Scaramucci - Estelar (Milos Pesovic Remix) (Play Groove Recordings)

Miloš Pešović izdaje dva nova remixa u razmaku od tjedan dana. Radi se o dva minimal uratka koji imaju jednostavan cilj. Natjerati vas da se gibate.

'Mi Gente' možete kupiti i poslušati ovdje, a 'Estelar' ovdje.

Pacco & Rudy B

D.jameson - 'Adrienn The Mermaid' (Pacco & Rudy B) (Massive Harmony Records)

Poznati riječki remikseri progressive zvuka ne posustaju s izdavanjem odličnih traka. Novi remiks je još jedno melodično putovanje kroz sonične krajolike. Rekli bi da je ovo big room traka, ali nekako više zamišljamo da ju slušamo pod otvorenim nebom i zvijezdama.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

TKNO

TKNO - Drumtool EP (Darknet)

TKNO nam se vratio uou uou uou...Drumtool EP se sadrži tri originalne trake i jedan remix. 'Drumtool' vodi nervozni arp kroz cijelu traku, najtvrđa traka na EP-u, 'Pulverize' vam neće dati mira, dok je 'Route 309' ovdje kako bi vas smirila i odvela u dublje ponore techna.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Vlada Asanin

Vlada Asanin - 'Gamers' (Zero)

Nova traka zanimljivog house groovea stiže od Vlade Asanina. 'Gamers' nas vodi dinamičnom bas linijom i repetitivnim odrescima vokalnog sempla, sve dok ne dođe prvi manji brejk gdje nas rap vokal dodatno ne natjera na ples. Od tada na dalje ne prestajemo grooveati.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Wise D & Kobe

Wise D & Kobe - 'Non Stop' (BLKSL LTD.)

Ova odlična tech house traka poznatog dvojca Wise D & Kobe trenutno se nalazi na 13 mjestu Traxource tech house charta, iako smo ju vidjeli i na 11. mjestu. Ovo je za one koji vole konkretan i bogat groove.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Zlatnichi

Zlatnichi - 'Like Mike' (Zinc Records)

Novu kompilaciju Zinc Recordsa krasi (i to na prvom mjestu) i nova traka Zlatnichia. Radi se o tech house plesnjaku minimalnih struktura koji je idealan za tvrđi afterparty set.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...