Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Ožujak: 10 najboljih regionalnih techno, progressive i minimal izdanja

Techno, progressive i minimal izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 2 April 2019

I ožujak / mart nam je donio niz kvalitetnih izdanja.

Kao i obično, nismo imali lak posao izabrati top 10, a ovaj put vam nudimo sve od žestokog techna do nešto nježnijih i melodičnijih dubina.

Poslušajte u nastavku.

10 Scalameriya

Scalameriya - Forsaken EP (Them Recordings)

Ako je techno teške kategorija vaša stvar, onda je ovo izdanje točno ono što trebate! Scalameriya je pripremio četiri trake visokog broja BPM-a koje su tu da vas rastave na molekule.

'Forsaken' možete poslušati i kupiti ovdje.

9 DJ Ogi

DJ Ogi - Techno Fiction EP (Prescribed Trax)

Još jedno žestoko techno izdanje stiže od riječke legende DJ Ogija. Mračan i tvrd techno kakav samo Ogi zna napraviti a da pripada u sam vrh tog zvuka na međunarodnom nivou.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 TKNO

TKNO - Wrong Patch EP (OFF Recordigns)

TKNO dostavlja dvije nove trake na Wrong Patch EP-u. 'Substitute' spada u onu malo tvrđu kategoriju, dok naslovna traka 'Wrong Patch' vuče na house. Dublje i mirnije ali uz ritam u techno stilu kao i repetitivne uzorke.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Bilboni, Stanny Abram

Bilboni, Stanny Abram - Bedtime Story EP (High Pressure Music)

Bilboni i Stanny Abram udružuju snage na novom tech house / minimal EP-u. Zajedno su radili na naslovnoj 'Bedtime Story' traci, dok je 'Talking About' Bilboni sam producirao, a tu su i dva remiksa koje potpisuju Ahmet Mecnun te Rone White & Alessandro Diruggiero.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 AudioStorm

AudioStorm - The Day When I Left LP (Bonzai Progressive)

AudioStorm je poznat po svojim visokovkalitetnim progressive house djelima, a sad ih imamo priliku poslušati čak 10 u jednom komadu. Naime, Ognjen je izdao svoj drugi album za Bonzai Progressive 'The Day When I Left' kojeg morate poslušati, pogotovo ako ste ljubitelj ovog žanra. Djela koja se nalaze na albumu mogu jednako poslužiti na plesnom podiju kao i u slušalicama vašeg smartphonea ili u vašem domu. Uživajte!

AudioStormov album 'The Day When I Left' možete poslušati i kupiti ovdje.

5 ADIN

ADIN - Man In The Cave (Dreef Records)

Producent dubokog progressive techna, ADIN, upravo je otkrio svoj novi singl, 'Man In The Cave', zanimljiv nastavak na njegov 'Man In The Machine'. Dreef Records na kojem je ovo izašlo, također je njegov label koji je naslijedio prijašni ADIN Records. Definitivno nešto vrijedno vaših ušiju!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Damir Ludvig

Damir Ludvig - Major Minority / The Cave Of The Cyclops (Rewarewa)

Iako bi novo izdanje Damir Ludviga lako moglo pripast u house izdanja, dubina i melodičnost svojstvena progressive houseu su nas ipak natjerala da ga smjestimo ovdje. 'Major Minority' i 'Cave Of The Cyclops' nas voze kroz melodije i ugodne dubine, dok remiksevi mrvicu podižu energiju ovog odličnog izdanja.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 INSOLATE

Insolate - Flare EP (Suara)

Suara je respektabilni label iza kojeg stoji Coyu, i nekako su napokon zbog svih pravih razloga bacili oko i na regiju. Insolate je jedna od naših najcjenjenijih DJ-ica s inozemnom karijerom, a njezin novi Flare EP potvrđuje i njezinu moć u studiju!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 UMEK

UMEK - Brethren (Filth On Acid)

Umek nas je definitivno zapalio sa svojim recentnim izdanjima, a ovaj novi EP za Filth On Acid nije ništa drugačiji! Tri trake vode vas kroz Umekov big room zvuk techna koji zvuči kao da može rastaviti i velike klubove podjednako kao i velike hale. Uz moderne 'Brethren' i 'Rector', tu je i 'I Am The Messenger', traka koja nam se posebno ističe jer nas podsjeća na neke starije dane techna i Umekovog zvuka.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 RanchaTek

RanchaTek - I.V.A (Loose Records)

Preostaje nam samo da objavimo prošlomjesečni broj jedan. Ovog puta to je RanchaTek sa svojim EP-em za Loose Records. Slušamo tri tvrđe techno trake sličnog intenziteta, no dovoljno različite da nam cijeli EP može biti vrlo zabavan. Ipak, odvajamo 'Passion' koji nas je svojim energičnim grooveom i acid linijama osvojio!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...