Search Menu
Home Novosti Menu
Dodaci

Oduševite se najboljim serijama ove jeseni uz Pickbox

12 premijera

  • Mixmag Adria
  • 29 September 2016

Zadnji trzaji toplog i zabavnog ljeta se polagano gase te ustupaju mjesto širokoj paleti jesenskih boja. S godišnjim dobima, mijenjaju se i naše navike te načini na koje provodimo slobodno vrijeme. A ima li boljeg načina za provesti kišne jesenske dane i večeri pod toplom dekicom i uz fantastične nove i stare serije koje na vaše ekrane ove jeseni donosi Pickbox?!

Internet televizija Pickbox odlučila je svojim gledateljima donositi samo najbolje serije, bilo da se radi o klasicima poput Seinfelda i Zvjezdanih staza, hit serijama poput Milijardi i Crnih jedara ili serijama najrecentnije produkcije poput Američke gotike ili Bulla.

Ove jeseni Pickbox se može pohvaliti zaista briljantnim serijama koje obećavaju akciju, napetost, dobru glumu, a sve začinjeno pričom koja vas neće napustiti ni nakon što ugasite ekran. Evo na kojih 12 premijera ovaj mjesec valja obratiti pozornost.

Bull

Ako vam kažemo da se iza imena Bull krije poznato lice dr. Phila McGrawa koji je na svojim savjetima o životnim problemima i vezama izgradio karijeru i bezbroj puta gostovao na Oprah Showu, sigurni smo da nećete htjeti propustiti nijednu epizodu ove serije. Uz briljantnog Phila, koji je vlasnik jedne od najvažnijih tvrtki za konzalting u Americi, naučit ćete kako kombinirati najbolju retoriku, psihologiju i intuiciju te kako gledati kroz oči porote, odvjetnika, optuženih i svjedoka… Dr. Jasona Bulla glumi Michael Weatherly iz Navy CIS-a, a nove epizode u HD-u stižu na Pickbox svake srijede, 24 sata nakon američke premijere.

Škorpion (Scorpion)

Einstein je imao kvocijent inteligencije 165, a kvocijent Waltera O'Briana iznosi 197. Serija koju je gledalo 26 milijuna ljudi snimljena je prema stvarnom životu Waltera O'Briena, čovjeka koji je s 13 godina hakirao NASA-u, odrastao u Irskoj, došao u Ameriku i trenutačno posjeduje tvrtku imena Scorpion. Ako ste se ikad pitali kako bi izgledalo da geekovi spašavaju svijet, sada je pravo vrijeme da upoznate Waltera i ekipu. Prve dvije epizode treće sezone stižu u HD-u 4.listopada., 24 sata nakon američke premijere.

Doba vodenjaka (Aquarius)

Fanovi Muldera, napokon je vrijeme da odahnete! David Duchovny se vratio, i to u ruhu Sama Hodiaka u detektivskoj priči Doba vodenjaka koju na Pickboxu možete gledati u HD-u. Radnja se događa u šezdesetima, gradovi su prepuni hipija, dobre glazbe, a čini se da je Hodiak jedini tip koji nije u tom opuštenom điru i radije lovi kriminalce. Ako ste se pitali gdje je Charles Manson, ova serija ponudit će vam odgovor kako su izgledale neke bolje godine njegova života.

Next Page »
Loading...
Loading...