Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Oktobar: 10 najboljih regionalnih izdanja

Izdanja koja morate poslušati

  • Mixmag Adria
  • 1 November 2017

Svakog mjeseca biramo ponajbolja izdanja regionalnih producenata.

Odlične glazbe kao i uvijek ima zaista puno, a s početkom jeseni, naši producenti su zaista zasukali rukave i primili se posla. Oktobar je kao i svake godine bio obilježen ADE-om pa s njim i izuzetno puno ADE kompilacija na kojima se našlo i jako puno regionalnih imena. U oktobru smo pronašli hrpu kvalitetnog techna i housea kao i ostalih žanrova.. Nakon što smo u oktobru objavili regionalna izdanja #1, #2, i #3, vrijeme je da vam predstavimo 10 najboljih iz tog mjeseca po našem izboru. Kao i uvijek, bilo je izuzetno teško odabrati samo 10 favorita od 70-ak izdanja.

Poslušajte ih ispod.

10 Wise D & Kobe

Toolroom Amsterdam 2017
Wise D & Kobe - 'Yebane'

Wise D & Kobe je dvojac iz Srbije koji je toliko puta već izdao traku za Toolroom da smo već prestali brojati. Svaki put kad Toolroom izbaci neku opasnu kompilaciju, poput ove - Toolroom Amsterdam 2017, tu su i Wise D & Kobe. 'Yebane' je onaj pravi "naughty tech house" kojeg su posljednih godina "svi" zavoljeli. Odlična energija za vruć podij.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

9 DJ Jock

Uakoz - 'So Far So Good' (DJ Jock Remix) (KMS Records)

Majstor hrvatskog big room techna, DJ Jock ponovno iznenađuje odličnim remiksom za legendarni KMS Records Kevina Saundersona. U klasičnom moćnom stilu njegovog techna, Jock još jednom dostavlja bombu spremnu za velike dvorane.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Coeus

ADE Sampler '17 (White Widow Records)
Coeus - 'Feel It'

Majstor deep i tech housea koji je nedavno izdao uspješan EP s kolegom iz Slovenije, Alex Ranerrom, u sklopu ovogodišnjeg ADE-a, izbacio je stvar 'Feel It' na kompilaciji White Widow Recordsa. Odličan groovy tech house kojeg ne smijete propustiti ako volite ovaj žanr.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

7 Petar Dundov

Rhythm Cult - 'Brutal' (Petar Dundov Remix) (Last Night On Earth)

Petar Dundov nas vodi na trippy putovanje ispunjeno ugodnim akordima, ali nervoznim acid zvukovima, mističnim vokalima i nabrijanim cymbalima. Pravi trip za dancefloor. Vrh.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 ILona Maras

ILona Maras & Nikodia - My Reflections EP (Natura Viva)

Ilona Maras ima novi singl s Nikodiom na Natura Viva etiketi. Na izdanju se nalaze i tri različita remiksa dok je original "najlakše" opisati kao deep progressive sa odličnim hrapavim vokalom. Traka nas je začarala i sjela na 6. mjesto.

Izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Alex Ranerro

& Friends Vol. 1 (e1even Records)
Alex Ranerro - 'Feather'

Alex Ranerro je zasigurno jedan od najboljih house / deep house producenata u regiji. Njegove teksture su vrhunske, a njegove trake često pri samom vrhu ljestvica na Beatportu i Traxsourceu. Njegova zadnja traka izašla je na kompilaciji e1even Recordsa, a radi se o djelu 'Feather', deep i minimal houseu idealnom za aftere ili warmup.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Makito

Makito - 'Yes It Was' (Blacksoul Music)

Makito je ovom trakom još jednom osvojio Traxsource house chart s trenutnom 3 pozicijom trake 'Yes It Was'. Dostigao je i 7. mjesto glavnog Traxsource charta, a trenutno se nalazi na 8. Radi se o funky / disco house traci s djembe udaraljkama, cowbelima, funky bas linijom, orguljama i pianom. Pogodak.

Izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 PEZNT

ADE Sampler 2017 (Blacksoul Music)
PEZNT feat. Andy Roda - 'Dance On'

Blacksoul Music, osim što je jedna od najvećih i najpoznatijih house etiketa na ovim prostorima, poznata je i po svojim odličnim kompilacijama. Kao i svake godine, label je izbacio ADE sampler na kojem se ove godine nalaze tri odlične trake regionalnih producenata koje smo popratili u regionalnim izdanjima.

Prva stvar na kompilaciji stiže od matičnog imena s etikete, zagrebačkog dvojca PEZNT i njihove suradnje s vokalistom Andy Rodom - 'Dance On'. Radi se o pravoj groovy vokalnoj klupskoj bombi koja je dostigla i visoko mjesto u top 10 ljestvici Traxsourcea.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

2 Last95

Last95 - 'Desire' (Last95 Records)

Iz progressivea u svojevrsni tech house, Last95 napokon izbacuje novi singl na vlastitoj Last95 Records etiketi. Iako manje progresivna za razliku od ostalih izdanja koje smo mogli čuti u posljednje vrijeme i dalje se osjeti Danijelov specifičan zvuk. Njezina luda melodija zajedno s odličnim grooveom i strukturom trake nas je oduševila.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

1 AudioStorm

AudioStorm - The Core EP (Spiral Trax)

Na prvo mjestu našao se AudioStorm s EP-em 'The Core'. EP sadrži tri trake, a naslovna koja je naš odabir, je pravo melodično i usporeno putovanje, suptilnog zvuka ali vrlo bogata sadržajem i strukturom.

Ostale trake na EP-u su nešto mističnija 'Navajo Morning' koja odlično prati naslovnu te 'Collective Suspension', traka koja je definitivno najplesnija i namijenjena za rasplesani podij.

Load the next article...
Loading...
Loading...