Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Oktobar: Nova regionalna izdanja #1

Vlada Asanin, PEZNT, RanchaTek & TKNO, Tea Vučkovič, Petar Dundov...

  • Mixmag Adria
  • 10 October 2017

Blacksoul Music ADE Sampler 2017

ADE Sampler 2017 (Blacksoul Music)
PEZNT feat. Andy Roda - 'Dance On'
Tonbe - 'Serious Shit'
Stanny Abram - 'Spin That Wheel'

Blacksoul Music, osim što je jedna od najvećih i najpoznatijih house etiketa na ovim prostorima, poznata je i po svojim odličnim kompilacijama. Kao i svake godine, label je izbacio ADE sampler na kojem se ove godine nalaze tri odlične trake regionalnih producenata.

Prva stiže od matičnog imena s etikete, zagrebačkog dvojca PEZNT i njihove suradnje s vokalistom Andy Rodom - 'Dance On'. Traka već sad bilježi odličan uspjeh s trenutnim 17. mjestom najprodavanijih house traka na Traxsourceu, a radi se o pravoj groovy vokalnoj klupskoj bombi. Sljedeća na redu je traka 'Serious Shit' od Tonbea kojeg slušamo u malo drugačijem izdanju od onog što smo navikli u posljednje vrijeme. Tu je i Stanny Abramova 'Spin That Wheel', tech house vozalica za one tvrđe house setove.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Chipi

Chipi - Modcon / Polynasia (C-Electronics LTD)
Chipi & Rimles - 'Killshot' (Bush Records)

Chipi je dugogodišnji DJ i producent iz Tuzle, koji je nastavio biti vrijedan i nakon izdavanja svojeg albuma 'Hardwired'. U posljednja dva dana izašla su mu dva izdanja, ADE EP za C-Electronics LTD i singl za Bush Records s Rimlesom. Prvo spomenuti EP se sastoji od dvije techno trake zanimljivih tekstura, a 'Killshot' je prava dancefloor bomba.

Modcon / Polynasia možete kupiti ovdje, a 'Killshot' ovdje.

ILona Maras

ILona Maras & Nikodia - My Reflections EP (Natura Viva)

Ilona Maras ima novi singl s Nikodiom na Natura Viva etiketi. Na izdanju se nalaze i tri različita remiksa dok je original "najlakše" opisati kao deep progressive sa odličnim hrapavim vokalom.

Izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Lag

Ryuji Takeuchi - 'Nowhere' (Lag Remix) (Eclectic Digital Codec)

Lag nastavlja izbacivati zanimljiva techno izdanja, a ovog puta radi se o remixu za Ryuji Takeuchi. Ovo je trippy, industrijsko, neobjašnjivo čudo koje morate sami poslušati.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Last Of Me & Dejan Mladenović

YOUANDI (Cy) - 'Brothers In Between' (Last Of Me & Dejan Mladenovic Remix)

Nišanin Last Of Me na ovom remiksu udružio se s Dejanom Mladenovićem. Momci su dostavili odličan melodični deep house idealan za nekakav laganiji after ili samo uživanje u glazbi.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Last95

Last95 - 'Desire' (Last95 Records)

Iz progressivea u svojevrsni tech house, Last95 napokon izbacuje novi singl na vlastitoj Last95 Records etiketi. Iako manje progresivna za razliku od ostalih izdanja koje smo mogli čuti u posljednje vrijeme i dalje se osjeti Danijelov specifičan zvuk.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Makito

Makito - 'Bustin' Loose' (Cruise Music)

Makito još jednom dokazuje da je jedan od najboljih srpskih funky house producenata. 'Bustin' Loose' je traka koja je izašla na Cruise Music, etiketi na kojoj Makito često izdaje, a radi se dakako o sempliranom zvuku prepunom funka.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Markwood

Markwood - Anoised / Say What You Want (Feel Decimal Black)

Markwood dolazi iz Srbije, a vlasnik je Feel Decimal Black etikete za koju je upravo i sam izdao. Radi se o dvije trake, 'Anoised' koja je zanimljivi groovy tech house na kakvog možda i niste naviknuti, dok je 'Say What You Want' plesni deep house.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Nikola Balos

Nikola Balos - Waves EP (84Bit Music)

Nikola Baloš je dvadesetogodišnjak iz Novog Sada, a urpavo je izdao svoji prvi EP za 84Bit Music. Nikola je školovani producent koji je nekad nastupao i u bendu, a elektroničku glazbu je zavolio posjetom Exit festivala. Njegov prvi EP je prekrasan plesni deep house. Tko bi rekao da mu je ovo prvo izdanje?

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - 'Lower And Lower' (Scena Recordings)

Uglavnom dubok i minimalan, Miloš Pešović rijetko kad razočara. Nova traka 'Lower And Lower' izašla mu je za Scena Recordings, i zaista nas vodi sve niže i niže, dublje i dublje...

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Pacco & Rudy B

David Di Sabato - Sirius (Edits) (Pacco & Rudy B Remix) (A Must Have)

Uvijek volimo putovanja na koje nas ovaj dvojac odvodi, pa nije drugačije ni s ovim remiksom za A Must Have Records. Potpuno uranjanje u melodiju i zvuk. Deep, mistično i epsko!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Petar Dundov

Rhythm Cult - 'Brutal' (Petar Dundov Remix) (Last Night On Earth)

Petar Dundov nas vodi na trippy putovanje ispunjeno ugodnim akordima, ali nervoznim acid zvukovima, mističnim vokalima i nabrijanim cymbalima. Pravi trip za dancefloor. Vrh.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Reblok

Reblok - Forever Lost EP (Totoyov)

Reblok se vraća na Totoyov s novim EP-em. Tri originalne trake i jedan remiks nalaze se na ovom odličnom deep house EP-u. Već smo navikli da Reblok dostavlja plesne tech house mrdalice, pa nas je ovo izdanje iznenadilo...ali ugodno.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Tea Vučkovič

Tea Vučkovič - Sustain Your Desire + Attack The Fear (Techburst Records)

Moćno, bučno, energično, baš onako kako očekujemo od Tee Vučkovič. Obje trake su big room techno bombe, dok je ona druga, 'Attack The Fear' nešto tvrđa od glavne trake na izdanju, 'Sustain Your Desire'. Čista energija.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

TKNO

TKNO - Hypodiastole (True Type Tracks)

TKNO dostavlja mračan, tmuran i tvrd techno EP čije tri trake spadaju među one kakve bismo najradije htjeli čuti u mračnom klubu uz bljeskove svijetla na vrhunskom razglasu. Naravno, ako imate srce za to.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Vlada Asanin

Vlada Asanin - 'Comeandgo' (Funky Music)

Vlada Asanin stvorio je jednu pravu house veselicu zbog čije ćete bas linije sigurno poskakivati sjedili ili stajali. Funky, plesno, i neprogrešivo za house floor.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Wise D & Kobe

Toolroom Amsterdam 2017
Wise D & Kobe - 'Yebane'

Za sam kraju tu su Wise D & Kobe, dvojac iz Srbije koji je toliko puta već izdao traku za Toolroom da smo već prestali brojati. Svaki put kad Toolroom izbaci neku opasnu kompilaciju, poput ove - Toolroom Amsterdam 2017, tu su i Wise D & Kobe. 'Yebane' je onaj pravi "naughty tech house" kojeg su posljednih godina "svi" zavoljeli. Odlična energija za vruć podij.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...