Search Menu
Home Novosti Menu
Recenzije

Oktobar: Nova regionalna izdanja #3

RanchaTek, Petar Dundov, AudioStorm, Tea Vučković, Mirko & Meex...

  • Mixmag Adria
  • 31 October 2017

Alen Milivojević & Drzneday

Alen Milivojevic & Drzneday - Ritam EP (Layer 909)

Alen Milivojević i Drzneday svoj novi EP izbacuju za etiketu Layer 909. Radi se o techno EP-u s dvije trake kojima je jedini cilj napraviti lom na nekom velikom flooru. Za one koji žele čuti još onog što ovaj dvojac radi, mogu poslušati i njihov novi remix za Marg EG-a ovdje.

Ritam EP možete kupiti ovdje.

Andrologic

Fall Sampler 2017 (3rd Avenue)
Andrologic - 'Spring Air'

Nova kompilacija 3rd Avenua sadrži i odličnu novu traku zadarskog Andrologica, a Andrej nije samo tu stao, već je krajem oktobra izbacio i dva nova remixa za Majestic Family Records i Axon koje također možete poslušati ovdje i ovdje.

'Spring Air' možete kupiti ovdje.

AudioStorm

Fractal Architect - 'Amber' (AudioStorm Remix) (Superordinate Music)

AudioStorm je prije nekoliko dana objavio ovaj remix za Superordinate Music. Radi se o laganoj progressive stvari koja zvuči idealno za opuštanje nakon napornog radnog dana.

Izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Coeus

ADE Sampler '17 (White Widow Records)
Coeus - 'Feel It'

Majstor deep i tech housea koji je nedavno izdao uspješan EP s kolegom iz Slovenije, Alex Ranerrom, u sklopu ovogodišnjeg ADE-a, izbacio je stvar 'Feel It' na kompilaciji White Widow Recordsa. Odličan groovy tech house kojeg ne smijete propustiti ako volite ovaj žanr.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Danny Cruz

Danny Cruz - 'Missing You' (Onako Records)

Danny Cruz u posljednje vrijeme postiže zaista odlične rezultate kako svojim tako i drugim regionalnim i internacionalnim izdanjima na svojoj etiketi Cruise Music. Ovog puta ne izdaje za sebe, već za Onako Records, a radi se o traci 'Missing You'. Radi se o odličnoj soulful traci s 'catchy' semplom vokala.

Traku 'Missing You' možete poslušati i kupiti ovdje.

DJ Jock

Uakoz - 'So Far So Good' (DJ Jock Remix) (KMS Records)

Majstor hrvatskog big room techna, DJ Jock ponovno iznenađuje odličnim remiksom za legendarni KMS Records Kevina Saundersona. U klasičnom moćnom stilu njegovog techna, Jock još jednom dostavlja bombu spremnu za velike dvorane.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Hibrid

Hibrid - 'Flower The Black' (Submarine Vibes)
Hibrid - 'Sum Na Dusi' (Inyan Music)

Hibrid se vratio s dva velika singla prepuna remikseva. S jedne strane, tu je izdanje za Submarine Vibes, 'Flower The Black', a s druge, 'Sum Na Dusi' na Inyan Music. Radi se o dubljim, ambijentalnijim trakama s različitim remiksevima u raznim žanrovima, pa svakako preporučamo da ih poslušate sve!

Poslušajte ispod.

Konstantinus

VR V2 (VFTR)
Volt'R - 'Alpha Cygni' (Konstantinus Remix)

Konstantinus uspješno nastavlja svoj techno pohod na brojne etikete. Najnovije od njega slušamo u ovom remixu za VFTR etiketu. Energično i melodično uz arp koji ne prestaje teći kroz traku.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Lag

Lag - All Children Are Insane EP (Mord)

Lag dostavlja svoj novi EP ubrzanog i tvrdog techna s čak četiri trake za etiketu Mord. Nije za one slabog srca.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje, a naslovnu, 'Stari Grad', poslušajte ispod.

Loshmi

Loshmi - Afro Mood (Fruity Flavor)

Neki su producenti jednostavno vrijedniji od drugih. Jedan od njih je Loshmi poznat kao Tonbe. Uz tri vlastite etikete na kojima izdaje glazbu, koristi i dva spomenuta aliasa s kojima se igra sa zvukovima housea, nu disca i funka. Ovo je jedno pomalo čudnije izdanje sa semplovima koje, priznajemo, nikada nismo prije čuli, ali s Loshmijevim prepoznatljivim funk grooveom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mancha

Nova Radost EP (A Must Have)
Pion - 'Radost' (Mancha Restauration Mix)

Iako smo 'Radost' već čuli u raznim verzijama, pa i ovima na ovom izdanju, Manchin remix tek sada je ugledao svjetlost dana. Radi se o progressive house remiksu koji je originalu dao novu energiju i dinamiku. Neka druga, no ipak ista Radost.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - Keops EP (Reload Records)

Miloša ovdje vidimo (i čujemo) u svojevrsnoj tranziciji s minimal i tech housea u techno. Koliko je na to utjecao Peter P s kojim potpisuje dvije trake na ovom izdanju, ne znamo, ali na ovo nismo navikli od Miloša. Acid zvukovi, ubrzani tempo, moćni i široki hi hatovi, repetitivni elementi...sve to čini ovo izdanje definitivno zanimljivim prekretom u njegovoj produkciji.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Mirko & Meex

Mirko & Meex - 'Make You Feel Alright' (Cruise Music)

Takozvani "new entry" na našim regionalnim izdanjima su Mirko & Meex, house dvojac iz Beograda koji je do sada izdavao za Night Beat Records, Great Stuff, Cruise Music, Disko Zoo, 24.beats, Bikini Records i Pacha Recordings. Njihovo najnovije izdanje, 'Make You Feel Alright' izlazi za etiketu koja im nije strana, već ranije spomenuti Cruise Music, respektabilnu regionalnu house etiketu. Radi se o funky house stvari zaraznog groovea.

Traku možete kupiti i poslušati ovdje.

Nemy

Critical Event & Friends - Lovers Heart EP (Atmomatix Records)
Critical Event & Nemy - 'Baltic Love'

Talentirani d'n'b producent iz Srbije, Nemy, izbacuje novu traku u suradnji s Criminal Eventom na etiketi Atmomatix. Ljubitelji blažeg i otmjenijeg d'n'b-a s ovom trakom će definitivno doći na svoje.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Pacco & Rudy B

Luke Liberati - 'Tomorrow' (Pacco & Rudy B Remix) ()

Pacco & Rudy B na isti dan izdaju čak tri remiksa u sovjem jedinstvenom progressive stilu, pa smo odlučili dati prednost regionalnoj etiketi za koju su i prije izdavali - One Of A Kind. 'Tomorrow' je melodično i duboko putovanje prepuno misterije, stringova, i moćnog zvuka koji dopire duboko u slušatelja. To ne znaći da ne trebate provjeriti i druga dva spomenuta remiksa - jedan za Per-vurt Records, i drugi za Stellar Fountain.

'Tomorrow' možete kupiti i poslušati ovdje.

Petar Dundov

Zacharias Tiempo - 'Knock' (Petar Dundov Remix) (Dear Deer)

Novi remiks Petra Dundova za koji smo imali premijeru napokon je vani. Radi se o izdanju Zacharias Tiempa, a traka koju je petar remiksirao zove se 'Knock'. Remiks zvuči kao svojevrstan spoj techa i progressivea po kojem Petra prepoznajemo već duži niz godina. Petar dostavlja svoj emotivni i hipnotički zvuk koji kad vas odvede na svoje putovanje, nećete htjeti da stane.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

RanchaTek

RanchaTek - No Good For Me (Unity Records)

RanchaTek se s novim EP-em vraća na Unity Records, a radi se o dvije techno trake njegovog big room zuvka. Zanimljivost u ove dvije trake je i korištenje semplova vrlo poznatih pjesama, u sasvim drugačijem stilu. Technu.

Izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Siniša Tamamović

Felix Kröcher & Sinisa Tamamovic - Clear Sensation EP (Familia)

Što očekivati nego odličan techno kad se udruže dva imena poput Felix Kröchera i Siniše Tamamovića? 'Clear Sensation' se sastoji od dvije odlične techno trake i dva remiksa. Obavezno slušanje za fanove groovy techna.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Tea Vučkovič

Ruiz Sierra - 'Wisdom Of The Crowd' (Tea Vuckovic Remix) (Telegenic Records)

Teu Vučkovič sve češće vidimo u studiju, jer se njezina nova izdanja nižu u sve većem broju. Ovdje pričamo o njezinom novom remiksu za Telegenic Records koji je big room zvuka, idealnog za neku veliku halu ili skladište. Samo naprijed Tea!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

TKNO

D-Koda - 'Halcyon' (TKNO Remix) (Nightshift Records)

TKNO već poznati i priznati majstor, ali uvijek volimo poslušati njegove nove uradke. Njegov remix trake 'Halcyon' pravi je prljavi i mračni techno koji original odvodi dublje u tamu i polako se gradi kako traka napreduje.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Tonbe

Tonbe - Mood EP (Dutchie Music)

Nakon Loshmija, evo i njegovog drugog (ili bolje rečeno prvog) aliasa - Tonbe. Novi EP izbacio je za Dutchie Music a radi se o deep house izdanju s dvije trake i dva remiksa. Kao i obično, tu su elementi nu disca i funka što uvijek daje potpisni Tombeov zvuk.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...