Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Ožujak: Nova regionalna izdanja #2

Andrew Meller, IDQ, TKNO, JElly For The Babies..

  • Mixmag Adria
  • 20 March 2017

Andrew Meller

Andrew Meller - Eastern Sunrise EP (BLKSL LTD)

S Andrew Mellerom vas ne trebamo posebno upoznavati, ali s novom etiketom za koju je izdao, da. BLKSL LTD je nova pod etiketa Blacksoul Musica čiji će fokus biti na techno, progressive, deep i općenito mračniju ali i melodičniju stranu elektroničke glazbe, za razliku od Blacksoul Musica koji je više house orijentiran. Prvo izdanje etikete krasi Andrijin tech house / techno zvuk s dvije trake - 'Eastern Sunrise' i 'Les Enfants Terribles'.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

IDQ

IDQ - 'The Trace' (Blackwiz Records)

Nakon što se ovaj projekt već pojavio na Deevisionz etiketi Sandy Rivere sa remiksom za Kings Of Tomorrow, IDQ ekipa opet izda je za Sandyevu etiketu, ali ovaj puta za Blackwiz. Novo izdanje lagani, groovy house, 'The Trace' koji postoji u vokalnoj i dub verziji, od kojih je nama nekako dub ipak više "legao".

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Jelly For The Babies

Jelly For The Babies - 'Mamba' (Exit 32)

Marijan Rašković, poznatiji kao Jelly For The Babies dolazi iz Pančeva, a njegovo novo izdanje izašlo je za Exit 32 eitketu. Duboki i mračan tech house biti će prava poslastica za ljubitelje ovog zvuka. Mrvicu življi je remiks Nu Skya kojeg također možete pronaći na izdanju.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

DJ Jock

Samuel L Session - 'Octomeister' (DJ Jock Remix) (Sounds R Us Recordings)

DJ Jock još je jedno ime za koje ste odavno trebali znati, no ako niste samo ćemo spomenuti da njegovu glazbu puštaju i izdaju Carl Cox i Cristian Varela, a njegova traka 'Tunnel' je završila na teaseru za Time Warp. Moćno, duboko, epsko.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Last Of Me

DJ Macro - 'The Neverending Story' (Last Of Me Remix) (BC2)

Last Of Me dolazi iz Niša, a već smo i prije objavljivali njegova izdanja. Producira deep house s dodirom tech housea. Nova traka dolazi u obliku remiksa za DJ Macra, a izašao je na BC2 etiketi. Njegov je remiks je progresivan i moćan. Kvalitetan zvuk.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Mr. Lekka

Mr. Lekka - Oh Baby EP (Great Stuff Recordings)

Mr. Lekka dolazi iz Podgorice i prvi puta ga predstavljamo na Mixmag Adriji. Sada kada smo poslušali njegovu glazbu, sumnjamo da će biti i posljednji put. Mr. Lekka je izdavao za etikete Glasgow Underground, Kinetika, Great Stuff na kojem je i ovo izdanje i mnoge druge. Izdanje 'Oh Baby' s četiri trake odličan je tech house koji će se svidjeti svakom ljubitelju ovog žanra.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Petroxy

Petroxy - Better EP (Brosh Records)

Petroxy je duo kojeg čine Petar Cvetković i Shoxy, koji već duže vrijeme surađuju za pultom. Tek su krenuli u zajedničku produkciju i prvo izdanje im je izašlo za Petrovu etiketu Brosh Records, a za koju smo imali premijeru.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Siniša Lukić

Siniša Lukić - 'U & Me' (Kaseta Music)

Vlasnik Kaseta Musica iz brčkog, Siniša Lukić, već je imao jedno izdanje ovaj mjesec koje smo također popratili, a sad se radi o njegovom novom singlu, ponovno na vlastitoj etiketi

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Sthekerson

Sthekerson - Spiral EP (mTechno)

Hrvatski DJ i producent Sthekerson, pravim imenom Damir Borovčak produkcijom se počeo baviti 2007. a do sada je izdao dvadesetak traka na raznim etiketama. Za ovo izdanje nedavno smo imali premijeru. Osim trake 'Pure Code' na izdanju se nalazi i traka 'Spiral'. Regionalni techno na regionalnoj etiketi.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

TKNO

WMC Compilation 2017 (Funk'N Deep Records)
TKNO - 'Prototype'

TKNO je čest gost naših mjesečnih izdanja, ali s dobrim razlogom. Vrhunskim technom. Nova traka 'Prototype' našla se na WMC kompilaciji Funk'N Deep Recordsa i prava je techno bomba.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...