Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Top 10 najboljih regionalnih house izdanja iz ožujka

House, deep house i tech house izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 14 April 2020

Uvijek je dobar znak kad je našu listu najboljih mjesečnih house izdanja teško rasporediti da budemo zadovoljni i sigurni u poredak.

U ožujku je zaista izašlo odličnih house stvari od dubokih i melodičnih traka poput onih Alexa Ranerra, preko jackin i disco house zvukova Danny Cruza pa do tech house bombi Rebloka i Andrew Mellera.

Ispred vas je jedna fina lista dobre regionalne house glazbe, pa se nadamo da ćete uživati kao što smo mi!

10 Reblok

Reblok - She's My Baby (Freakin909)

Reblok se vraća na Freakin909 sa plesnom tech house bombom 'She's My Baby'. Jednostavna formula stvorena za plesni podij i energičnije setove, baš kako to Reblok najbolje zna.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

9 Deftone

Deftone - Red Moon (Union Records)

Deftone je definitivno producent raznolikih žanrova i stilova house glazbe, ali uvijek uspije zadržati nekakav svoj potpis. Takva je situacija s ovom afro house trakom koja nas vodi jednostavnim i učinkovitim ritmom kojeg prati bas linija istog opisa. Less is more!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Alex Ranerro

Alex Ranerro - Triangular (Bondage Music)

Alex Ranerro se vraća s još jednim minimalnim i melodičnim house izdanjem. Alex je definitivno pronašao svoj zvuk u kojem ga s posljednjih nekoliko izdanja uvijek možemo čuti. Izdanje sadrži naslovnu traku 'Triangular' i nekolicinu remikseva njegovih traka 'Aura' i 'One Too Many'.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Danny Cruz & Mick Tek

Danny Cruz & Mick teck - Love Generation (CRMS Records)

Mick Teck je više od 15 godina DJ, a glazbu izdaje od 2013. Njegovo ime nije novost na Cruise Music etiketi kao i pod-etiketi CRMS Records, ali se prvi put pojavljuje na nekoj našoj top listi, iako u suradnji s Danny Cruzom, koji je već nekoliko godina među najpoznatijim regionalnim producentima. 'Love Generation' je ljetna, "diskoidna" traka spremna za sunčane dane koji su nam polako već došli. Ako volite disco house, to je to!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Fagram

Fagram - Call From East (Dobar House)

Fagram je noviji alias poznatog srpskog house i disco producenta Tonbea. S Fagramom je uspio postići jedinstveni zvuk house, kojeg nemamo za sad priliku čuti drugdje. Ili je barem to naše mišljenje i mišljenje labela. 'Call From East' je traka inspirirana zvukovima istoka, kao što i sam naziv kaže, a njezinu originalnost sami poslušajte u nastavku.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Mirko & Meex

Syke & Sugarstarr - Ticket 2 Ride (Mirko & Meex Extended Remix)

Ovaj dvojac zaista ne zna stati. Jedni od najvrijednijih producenata house glazbe u regiji oept rasturaju, ovog puta s remixom klasika - 'Ticket 2 Ride'!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Matroda

Matroda - Pictures (Terminal Underground)

Definitivno jedan od najuspješnijih producenata s ovih područja, s adresom u SAD-u i turnejama po cijelom svijetu je Matroda. Za Terminal Undergound izbacuje 'Picutres', house stvar modernog big room zvuka uz spot koji možete pogledati u nastavku!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Andrew Meller

Andrew Meller - Hau Du Ju Du (Lapsus Music)

Meller nastavlja izbacivati odlične house i tech house stvari koje i dalje odlično kotiraju na prodajnim ljestivcama kao i u DJ chartovima i setovima svjetskih DJ-eva. Zabavno nazvana 'Hau Du Ju Du' je vrhunska tech house traka lišena generičkog pristupa ovom žanru koji često nailazi na kritike upravo zbog toga. Andrija nikad nije imao problema s originalnošću u tech houseu, pa tako i sada! Odlično.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

2 Makito

Makito - Give Me Your Love (Mood Funk Records)

Makito je još jedna house sila s ovih prostora, a s ovom pjesmom nas je oduševio. Funk, groove, vokal koji vozi, sve je tu za jednu opasnu house đusku! Obavezno za ljetnu kolekciju.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Miami 2020 - Blacksoul Music

Various Artists - Miami 2020 (Blacksoul Music)

Na novoj Miami 2020 kompilaciji Blacksoul Musica nalaze se dva hrvatska producentska projekta, PEZNT i Klassan. Za PEZNT pretpostavljamo da znate, ipak su jedni od najistaknutijih house i tech house producenata u regiji s izdanjima za Defected i Atlantic, a Klassan je novije ime koje smo zamijetili i uvrstili na 30. mjesto naše liste top 40 producenata iz 2019.

PEZNT dostavlja 'NaNaNa', tech house bombu za plesni podij jednostavnog ženskog vokalnog hooka koja je svoje mogućnosti već nekoliko puta dokazala u klubovima prije nego je izašla. Vrhunski zvuk svjetskih standarda probiti će se kroz vaše zvučnike.

Klassan pak predstavlja 'Give Me Your Soul' odličnu techy stvar malo dubljeg zvuka, iznimnog sirovog uz orgulje i "bumpy" bas liniju. Pun pogodak!

Cijelu kompilaciju možete kupiti i poslušati ovdje.

Loading...
Loading...