Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Ožujak: Top 10 regionalnih house izdanja

Šareni kao i uvijek

  • Mixmag Adria
  • 20 April 2021

Došao je trenutak kada vam predstavljamo najbolje od regionalnog housea iz mjeseca koji je iza nas.

Šareni kao i uvijek, regionalni producenti s deep, tech i minimal house glazbom čekaju vaše uši.

U nastavku poslušajte top 10 iz ožujka!

10 84Bit

Sugarstarr & Sandra Huff - Get Up (84Bit Remix)

84Bit su se primili remiksiranja legendarnog producenta Sugarstarra, i kao obično, nisu razočarali. 'Get Up' u verziji 84Bita je energična i piano house stvar koju ljubitelji ovog zvuka moraju poslušati. Ni David Penn se je ne bi posramio.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Interlude (Night Beat Records)

Ovaj super-aktivni dvojac, osim što izdaje za brojne kuće, često izbaci i izdanje za vlastiti Night Beat Records. 'Interlude' je njihovo najnovije izdanje na spomenutom labelu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Alex Ranerro

James Saunders (UK) - Wurlitzer Spritzer (Alex Ranerro Remix) (elrow Limited)

Kad pomislite na regionalni deep i minimal house, negdje vam u glavi mora biti Alex Ranerro. I ovoga puta u svojem potpisnom zvuku s remiksom za elrow Limited.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Dikka

Dikka - Process (NOPRESET Records)

Dikka nam se ponovno vraća na listu, a nekako imamo osjećaj da će to biti sve ćešči slučaj ako nastavi s ovako cool izdanjima. Dikka je producent iz Zagreba, a trenutno živi u Njemačkoj gdje stvara pretežno minimal house glazbu. Njegov novi EP izašao je na NOPRESET Records, a naslovnu stvar 'Decide' možete poslušati u nastavku.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Makito

Makito, T. Markakis - Let's Talk (Zero Eleven Record Company)

Ovaj dvojac smo jednom već okrunili prvim mjestom na ovoj listi, a sada se vraćaju s novom stvari za Makitov label Zero Eleven Record Company. 'Let's Talk' je lagana i ugodna house stvar za neke bezbrižne ljetne dana na plaži. Lagano gibanje na vručini uz koktel je obavezno.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Mr. Lekka

Mr. Lekka - The Lost World EP (Dobar House)

Mr. Lekka kao da nikad ne odmara, jer gotovo svaki mjesec naletimo na neko njegovo izdanje. The Lost World EP je izašao za Dobar House Gruv, a sastoji se od čak četiri house i tech house trake među kojima ćete i sami sigurno pronaći vama najdražu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Dekova

Dekova - I'm Not Giving It Up (Hood Stories Records)

Dekova je još jedan producent koji dobro manevrira raznim podžanrovima, što u posljednje vrijeme najčešće vidimo u bass i tech houseu. Pokrenuo je i vlastiti Hood Stories Records, na kojem je i izašla ova piano house stvar. Bez previše pametovanje, ovo je čista energija za plesni podij.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Full Ferry

Full Ferry - Forgive Them (Dobar House)

Full Ferry je jedan od onih producenata kojeg nije strah koketirati sa žanrovima, a to mu ide sve bolje od ruke. Trap vokali na mračnoj i tvrdoj house podlozi legli su potpuno prirodno, i ovo očekujemo na podijima i otvorenim prostorima ovoga ljeta, naravno ako situacija bude dozvolila. Dobrom Houseu ovo je ujedno i prvi spot koji potpisuje Elena Mikac.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 Mark Funk, Danny Cruz

Mark Funk, Danny Cruz - Down Down Down (Cruise Music)

Producent iza prošlomjesečnog broja jedan Mixmag Adria top 10 house mjesečne liste, udružio se sa svojim stalnim produkcijskim partnerom i suvlasnikom svjetski poznate Cruise Music etikete Danny Cruzom na stvari 'Down Down Down'. Disco house koji poziva na ljetne plesnjake podržali su brojni DJ-evi, a mi vam preporučujemo da sami provjerite zašto.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Stanny Abram

Tom Bug feat. Ida fLO - Do I Know You (Dobar House)

Na prvo mjesto nam još jednom dolazi Stanny Abram, slovenski producent koji je ovog puta remiksirao Ambasadorom nagrađen singl 'Do I Know You' Tom Buga i Ide Flo.

Stanny je dugogodišnji producent za kojeg možemo reći da je jedan od najaktivnijih na sceni s više stotina izdanja iza sebe. U novijem remixu za Dobar House dostavio je svoj prepoznatljivi tech house zvuk, idealan za klupsko okruženje, a od originalne, radio friendly pjesme napravio pravu bombu za plesni podij. Majstorski se poigrao rezanjem vokala, a u breaku je ugodnim piano i pad notama udahnuo novi život u pjesmu, da bi nas na dropu vratio na onu njegovu energiju koju toliko volimo. Pratimo njegov rad i dalje, i naravno, očekujemo još plesnih bomba u bliskoj budućnosti!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...