Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Pet najboljih Allen & Heath Xone miksera za tvoj kućni setup

Najdraže od tvog najdražeg DJ-a

  • Mixmag Adria
  • 30 June 2018

Allen & Heath opseg Xone linije miksera poslušan je i zavoljen od strane mnogih DJ-eva i partijanera.

Opseg brojnih opcija na mikserima koje je kompanija omogućila, nastavljaju redefinirati što sve jedan DJ može napraviti iza pulta. Kako Kornvalska kompanija ponosno iznosi, "Xone serije miksera su prepoznate kao industrijski standard za snažnu konstrukciju, inovaciju i zvučnu preciznost".

Nedavnom najavom modela Xone:96, smatramo da ćemo pružiti sumarum najboljih miksera iz linije.

Xone:92

Unatoč tome što je izdan 2003. godine, ovaj model nastavlja biti jedan od najpopularnijih unutar ponude, također je i dan danas korišten od strane DJ-eva kao što su Ricardo Villalobos i Sven Väth. Ovaj model je proširen nasprem Xone:62 unošenjem računala u miks i dodavanjem MIDI-a za kotrolu vanjskih uređaja ili DJ softvera. Također se diči svojim dual VCF filterima, sa dva stereo FX pošiljatelja, dvostrukim Mic/povratima i sa nevjerojatnim rangom EQ sekcija. Dostupan je za 1240 eura

XONE:DB4

Kada je priznat od strane tvrtke za vrijeme njegovog izbacivanja na tržište u 2011.godini, Xone:DB4 bio je "daleko najnapredniji proizvod koji smo dizajnirali". S obzirom da mikser nije povoljan uz cijenu od 1960 eura, DB4 model jamči kvalitetu uz nevjerojatne mogućnosti nastupa s njim. Pokrenut je "mesnatim" Quad FX Core DSP motorom i baziran je na iLive pro-touring FX sistemu koji pruža DJ-u ultimativnu kontrolu zvuka.

XONE:23

Dok će ti večina Xone asortimana isplatiti svaki novčić, Xone:23 je životni čuvar za one koji traže kvalitetan mikser po pristupačnoj cijeni od 280 eura. Izdan je u 2014. godini, 2+2 kanalni mikser koji sadrži analogni Voltage Control Filter (VCF), 3-grupni total kill EQ, vanjski FX loop i VCA fadere. Također sadrži glatki crni završetak i osvjetljenje prekidače, što ga čini idealnim za kućnu i klupsku upotrebu.

XONE:43

U 2015.-oj, Allen & Heath je predstavio svoj Xone:43 mikser. Unatoč tome što sliči na DB2 i DB4, Xone:43 je potpuno analogni komad opreme. Također sadrži slavne Xone filtere, sa 3-grupnim EEQ-om, kontrolom zvuka, križnim crossfaderom sa tri curve postavke i X:FX za send/return na FX kontrolu. Cijena miksera je 690 EUR.

XONE:PX5

Izdan u 2016. godini, PX5 izgleda poput modela 92, ipak obavlja sve na isti način kao 43C. Uz cijenu od 1294 eura, svestrani četvero-kanalni analogni mikser sadrži tri standardna ulaza: Phono, Line i USB. Oprema koristi Xone:Xcite FX set delayeva, reverbova, flangera, modulatora i distortera, pružajući DJ-evima više prilika za manipuliranjem trakama uživo.

Next »
Loading...
Loading...