Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Pitali smo regionalne DJ-eve koje su najsmješnije poruke koje su dobili za vrijeme seta

...i nekima se dobro nasmijali

  • Mixmag Adria
  • 23 February 2018

Kada ste uvučeni duboko u svijet klabinga i elektroničke glazbe, na mnoge ste stvari i nepisana pravila jednostavno naučili, što se radi, a što ne, što se nikako ne radi, što je pristojno te što se smatra uvredljivim i slično. No, postoje i oni koji nekim čudom te stvari nisu naučili, a postoje na partyjima i oni koji su tu slučajno, jer su došli podržati prijatelja ili iz nekog drugog razloga, koji možda nisu svjesni da DJ-u koji upravo nastupa i nije baš na pameti izaći na ulaz po nekoga usred seta.

Nevažan razlog, no neki se partijaneri zbilja znaju ponašati kao zvijezde večeri i nekako zamisle da se cijela večer vrti oko njih, pa se prema selektoru koji nastupa ponašaju kao da s njim sjede na kavi. 'Daj pusti onu staru, ma znaš onu tdc tdc tdc....znaš kako ide, daj pa pustio si je prije tri godine tu i tu, sjećaš se?' I niz pitanja i zahtjeva se nastavlja...

No, da nema takvih neosvještenih pojedinaca iz publike, ne bismo se danas dobro nasmijali raznoraznim provalama kojih se naši DJ-evi i DJ-ice sjećaju te koje su i njih same dobro nasmijale. Bilo je tu svakojakih poruka, SMS, Messenger, pa i onih u pisanom obliku na papirićima, ali i izravnih, pa smo pitali nekolicinu regionalnih DJ-eva da se prisjete najboljih bisera iz svojih karijera. Evo što su rekli:

Marina Karamarko

Pa kroz ove sve godine bilo je stvarno svega, ali najčešće su to poruke pozitivnog oduševljenja, tipa:

"Marina, ženi me!" ili

"Bi li ti sa mnom na kavu?" a bilo je i onih tipa "ej, kad sviras?" ili

"Ne puste me unutra, jel mi možeš pomoći?"

Pero FullHouse

U mojoj karijeri je zbilja toga bilo na tone. Baš sam neki dan priča s Terrencom, lik kaže da moram dokumentarac snimit :) Uglavnom, za vrijeme seta većina upita je usmjerena ka izboru glazbe koji dotičnima u tom trenutku ne odgovara ili žele neke stvari da im pustiš. Ima i želja napismeno. :)

Jeff Mills @ Aurora 2001. Puštam iza Millsa i lik se nekako probije kroz onu gužvu do mene i dere se mi se na uho iz sve snage: "Pero, ajde molim te za nas ekipu pusti onog tvog Jaguara, to nam je najdraža tvoja stvar."

Claude Young u Aurori. Lika je toliko dojmilo miksanje Clauda da me je pila cijelu noć dok sam miksa da mu odma dam gramofon na kojem pušta Claude i da će mi ostavit Golfa 2 za njega.

Lik u Sarajevu za vrijeme mog seta: "Ajde bolan, pusti Samsera pa ću ti otić po čevape u Hadžića!"

Laurent Garnier u Aurori, 7 ujutro, neki likovi došli s pira, a nisu imali za upad jer su sve potrošili usput i poslali lika da me pita da ih pustim, dok će oni meni zauzvrat dat pečeno janje koje su čupali po autu. Jednom mi je došla mater od nekog lika i barem pola sata me ispitivala dok sam pušta da kakvu to muziku puštam, da joj je sin koji je prije bio puvučen sad skroz druga osoba otkad ide na moje partije.

I da ne zaboravim, jedna od najčešćih: "Pero di je after poslije? Kako nema aftera. Daj smisli nešto. :)"

Sve je to bio dio folklora koji se još uvijek povremeno ponavlja :)

INSOLATE

Ova mi je poruka iz Subotice bila jako smiješna, želeći istaknuti kako je bilo ekstra dobro, istaknuli su:

"Kao dva Marka Nastića! Tako dalje"


Petar Dundov

I Dundov je s nama podijelio nekoliko poruka i istaknuo da se svašta zna događati, pa je rekao:

"Jednom prilikom nakon što sam zavrtio Jaguara, DJ Rolanda, došao je tip i pitao kada ću zavrtit Jaguara."

"Drugom jednom prilikom, tip me pitao da mu dam dva gin tonica i red bull votku." :)


Danijel Čehranov - Last95

Sećam se da je jedna od poruka koje sam dobio za vreme seta bila:

"Nemam gaćice!" :)

Damir Ludvig

Ništa smiješno, obično je to bilo:

"Ti treba masaža nakon seta?"

Ili bi dobio paketić kondoma uz poruku "Vidimo se na afteru kod mene!"

ili

"'Oćeš da se mazimo poslije?"

ili zaista predosadno:

"Može Jaguar?"

Tom Bug

Nakon pet odbijenih glazbenih želja jednoj dami, poručila mi je:

"Pusti nešto što bih ja htjela čuti!"

"Prestani glumatati i pusti nešto naše!", i to sam čuo jednom prilikom.

U Makarskoj mi je jednom prilikom engleski ljubavni par poručio da sam najgori DJ kojeg su ikad igdje slušali. Naime, nisam htio pustiti Madonnu.

DJ JOCK

Bila je svirka na jednom otoku, na pult se popeo momak iz Argentine i počea pričat dok san svira. Pokušao sam mu objasnit da ga ne razumijem i ne čujem i da ću popričat sa njim kad završim. U sljedećem trenu mi je pokazao mobitel i na njemu je imao uključen videopoziv sa prijateljem iz Argentine koji je isto pričao svašta i zahtjevao da pustim od Solomuna Kackvogel.

Ovaj je cijelo vrijeme ponavljao: "You have to play Solomun for my friend!" i nije htio otići.

Load the next article...
Loading...
Loading...