Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

PlattenBank Label Night - prvi put u Zagrebu!

Čuvena etiketa predstavlja svoj specifični zvuk

  • Mixmag Adria
  • 10 December 2018

Pod pokroviteljstvom Njemačke turističke zajednice, zagrebački će Depo klub biti domaćin eventa pod imenom Plattenbank Label Night u subotu 29. prosinca, čija je ideja regionalnoj publici predstaviti zvuk jedne od svjetski najpoznatijih izdavačkih kuća.

PlattenBank Records je minhenski gigant koji objavljuje djela DJ zvijezda kao što su Hernan Cattaneo, Guy J, Marc Romboy, Lützenkirchen, D-Nox & Beckers, i Guy Mantzur, a od bezbrojnih se glazbenih etiketa razlikuje kohezivnom fuzijom techno, progressive i tech house utjecaja.

Ovaj posebni događaj, svojim će DJ mastupiima predstaviti Yaniv Tal, osnivač etikete, te njegov zagrebački kolega Damir Ludvig, jedan od izvođača koji svoje produkcije objavljuje za PlattenBank još od 2009.
Yaniv Tal je još kao adolescent postao DJ u rodnom Tel Avivu, no od kad je preselio u München, gdje je osnovao obitelj i tvrtku, njegova je internacionalna karijera doživjela ekspanziju.

– Ne možeš biti prorok u vlastitom selu – kroz smijeh govori Yaniv.

Tal je tijekom svoje dugogodišnje karijere svirao na svim kontinentima, te velikim festivalima kao što su Love Parade, Burning Man, 6th Element i Solipse, a odrađuje oko stotinu nastupa godišnje.

Yanivov dugogodišnji prijatelj Damir Ludvig, domaćoj je publici najpoznatiji kao suosnivač i rezident glazbenog maratona Astralis, klupske večeri koja već više od dvadeset godina okuplja glazbenike, kreativce i publiku svih generacija. Na međunarodnoj sceni Ludvig je već odavno prisutan nastupima u svim vodećim klupskim metropolama kao što su New York, Los Angeles, Tokyo, Zürich, Taipei, Beč, Berlin i London, a njegovu najjaču ovogodišnju traku „Alexandrian Prognosis”, Plattenbank je globalno popularizirao kroz setove zvijezda kao što su Guy Mantzur i Eelke Kleijn, te eter medija kao što je američki Proton Radio.

- Ovim putem pozivam sve da nam se pridruže na prvom zagrebačkom PlattenBank eventu – govori Ludvig i dodaje:

- Iskoristio bi ovu priliku i zahvalio Njemačkoj turističkoj zajednici bez čijeg razumijevanja se ovaj događaj ne bi bio moguć.

Load the next article
Loading...
Loading...