Search Menu
Home Latest News Menu
Playlist

Poslušajte esencijalnu techno playlistu Charlotte De Witte

Ekskluzivan uvid u njezinu kolekciju glazbe

  • Mixmag Adria
  • 2 February 2018

Udružili smo se s AIAIAI kako bi vam dostavili najbolje zvukove direktno iz kolekcije selktora. Vrijeme je za Charlotte de Witte, nezaustavljivu belgijsku techno silu.

Postoji nova sila koja se odvija u techno sceni i sa sigurnošću možemo reći kako je Charlottin uspon prema vrhu bio stratosferičan. Belgijska umjetnica ima samo 25 godina, a uspjela se naći na brojim festivalima i klupskim lineupovima.

Njezinih prvih nekoliko izdanja izašla su preko Turbo etikete, a od onda je izdala za OFF Recordings, Sleaze i MARY GO WILD BACK, s mnoštvom izdanja koje tek trebate čuti na plesnom podiju.

Njezina prava privlačnost leži u obliku njezinih bijesnih, dobro razmotrenih DJ setova, a ona djeluje ležerno nastupajući u Gashouderu na Awakeningsu kao i Tomorrowlandu i Printworksu. Videi njezinih setova i snimke na kojima dostavlja monstruozne techno trake obično postaju viralne čim budu objavljene, a tijekom posljednjih pet godina, de Witte je izbrusila svoj zanat postavši jedna od najtraženijih selektora na planeti.

Najbolje čini se, tek dolazi jer već sada ima gotovo 30 gaža potvrđenih za 2018., broj koji će sigurno narasti nadolazećih mjeseci. Udružili smo se s aiaiai da saznamo koje trake de Witte voli i zavirili smo u njezinu "torbu" kako bi poslušali trake koje izazivaju nemir u njezinim setovima.

S više konfiguracija u ponudi nego i jedne druge slušalice na tržištu, AIAIAI uvijek su se ponosili svojom različitosti. Njihove TMA-2 slušalice neke su od najpopularnijih, a s njihovim novo izdanim h05 bluetooth headbandom, dostupan je potpuno novi nivo zvuka i slobode. Savršene za DJ-ing, nošenje i henganje uokolo, svaki ljubitelj glazbe ima izbor.

Za Charlotte, aiaiai-eva klasična konfiguracija TMA-2 slušalica je idealna.

"Od kad su stvari postale ozbiljnije s DJ-ingom, prebacila sam se s Pioneer slušalica na aiaiai TMA 2. To je moj drugi par, prvi sam slomila jer sam možda bila previše entuzijastična u klubu. Znam da su moguće raznolike konfiguracije, ali ja koristim osnovnu", rekla je Charlotte.

"Kada sam bila mlađa, sve sam uvijek imala duplo, i imala bi kablove u svim bojama duge, no srećom za mene (i moj novčanik) to se promijenilo. Jako sam zadovoljna sa svojim AIAIAI slušalicama. Volim njihovu čvrstoću i dobru kvalitetu zvuka. Ima dosta basa, što je savršeno za miksanje."

Uputite se na aiaiai website i odaberite svoju savršenu konfiguraciju te učitajte Charlotteinu stelarnu techno selekciju u nastavku. Pojačajte taj bas, ovo su opake trake.

Next Page
Loading...
Loading...