Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Prosinac: Top 10 regionalnih house izdanja

Kraj 2020. godine donio je 10 vrhunskih izdanja

  • Mixmag Adria
  • 13 January 2021

Kraj 2020. godine nestrpljivo smo dočekali, a prosinac nam je donio odlične house glazbe.

I ovog puta za vas imamo sve boje house glazbe na raspolaganju, od deep housea i minimala do tech housea.

U nastavku poslušajte top 10 iz prosinca!

10 Miloš Pešović

Milos Pesovic - Sin Fronteras (Bombga)

U svom klasičnom minimal i groovy zvuku, Miloš izbacuje 'Sin Fronteras', svoj novi singl za Bombga etiketu. Na izdanju se nalaze i dva remixa.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Aney F.

Aney F. - Far Away (eMBI Music)

Za razliku on nekolicine njegovih posljednjih izdanja koje je izdao za vlastiti Innocent Music, ovaj techy uradak s vokalima i acid linijama Aney F. izbacuje za eMBI Music. Izdanje također prate i dva remixa.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Ana Antonova

Ana Antonova - Dobar Feeling EP (Dobar House)

Dobar feeling dolazi u obliku deep house EP-a Ane Antonove na Dobrom Houseu. 'More Than London' je nježna vožnja puna melodija i hipnotičkih vokala, dok je 'Pomme de Pin', nama draža, vrhunska deep house stvar odličnog gruva i zarazne melodije. Topla preporuka za ljubitelje deep housea.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Alright (Night Beat Records)

Kraljevi funky, disco i vokalnog house zvuka, Mirko & Meex, često znaju iznenaditi s malo tvrđim i monotonijim pristupom svojoj produkciji, i u ovom slučaju, za nas je ovo potpuni pogodak. Stvar super vozi i ovakva ogoljena kakva je. Bravo za momke.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Narda

Narda - Do The Mau (Dobar House)

Narda možda nije toliko poznato ime u Hrvatskoj, jer živi u UK, ali njegova produkcija se daleko čuje. 'Do The Mau' je njegovo treće izdanje za Dobar House i svakako jedno od njegovih najzanimljivijih izdanja do sada. Uz neprepoznatljiv sempl žene koja izgovara nešto što zaista zvuči kao doslovni naziv pjesme, Do The Mau je odlična house stvar klasičnog i funky zvuka, i definitivno neštoi što će vam zapesti za uho.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Stanny Abram

Stanny Abram - Jam Hot (Glasgow Underground)

Njegov ne tako davni broj jedan na ovoj listi također je bio izdan na Glasgow Underground, a ova nova stvar super prepoznatljivog vokala, pogotovo ako ste odrastali u 90-ima i voljeli košarku, 'Jam Hot' ovog puta sjeda na čvrsto peto mjesto. Traka sadrži još minimalno dva prepoznatljiva sempla, a njezin tvrdi zvuk natjerat će vas na najbliži plesni podij. Makar to bila vaša dnevna soba.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Andrew Meller

Andrew Meller - The Sun (Flashmob LTD.)

Kad ste u potrazi za tvrđim houseom i tech houseom, a uz to tražite nešto originalno, Andrew Meller bi uvijek trebao biti vaša prva stanica. Uspješan producent osebujnog zvuka izbacuje 'The Sun' za Flashmob. Zbog ove ćete zaželjeti da na nekoj plaži dočekujete zoru uz house glazbu. Obavezno slušati i plesati.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Alex Ranerro

Alex Ranerro - Kali (Pitch Records)

Obožavamo izdanja Alex Ranerra koji je svoju nišu našao u minimal house i deep house zvuku. Najnovija stvar mu izlazi za Pitch Records i trenutno se nalazi visoko na minimal chartu Beatporta kao jedna od najprodavanijih traka tog zvuka. 'Kali' je groovz i melodična stvar koja će vas definitivno razgibati gdje god se nalazili.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 Matroda

Matroda - Forget It (Insomniac Records)

Matroda je jedan od najpoznatijih hrvatskih producenata u svijetu, pogotovo nakon što je izgradio karijeru u SAD-u i odradio brojne turneje po cijelom svijetu. Njegova produkcija je na visokom nivou, a njegov zvuk varira od housea do bass i future housea. 'Forget It' je njegov novi hit kojeg prati i odličan video spot kojeg možete pogledati u nastavku.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 PEZNT

PEZNT feat. Rohan Nunes - Alles Gute (BLKSL LTD.)

Iako su vrlo često pri vrhu ove liste, PEZNT se nakon dužeg vremena vraća na prvo mjesto neke naše mjesečne liste i to sa suradnjom na stvari 'Alles Gute'. Uz Rohana Nunesa, ovaj dvojac je napravio novu tech house bombu čvrstog zvuka i gruva, sa zabavnim rapom, i melodijom koja asocira na neki horor film s radnjom u zabavnom parku. Ipak, poruka Alles Gute (praćena zvukovima domaćih i divljih životinja, da dobro ste pročitali) obećava da će sve biti ok. Točno poruka kakvu trebamo za kraj mučne 2020. godine.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...