Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Rujan: Top 10 regionalnih house izdanja

Vrhunska house izdanja i u rujnu!

  • Mixmag Adria
  • 26 October 2020

Donosimo vam još jednu top listu house glazbe, ovog puta iz rujna, priznajemo, s malim kašnjenjem.

Vrijedilo je čekati, jer se na listi nalazi sve od minimal housea do tech house bangera!

U nastavku poslušajte top 10 iz rujna!

10 Aney F.

Aney F. - Bass Is Moving (Innocent Music)

Slovenski DJ i producent Aney F. nas vozi svojom novom deep tech trakom 'Bass Is Moving' koju izdaje za vlastiti Innocent Music. Ako tražite nešto što će provozati floor, ne tražite dalje!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

9 Danny Cruz

Danny Cruz - I Want Your Soul (Cruise Music)

Ako vam ovo zvuči poznato, ne varate se. Radi se o obradi Pointer Sistersa koje ste već nekoliko puta imali priliku čuti u raznim obradama, pa i onoj najpoznatijoj Armand Van Heldena. Najnovija stiže od srpskog producenta i suvlasnika Cruise Musica, Danny Cruza. Ovu super funky house stvar Beatport je uvrstio u "The 7 Best House Tracks On Beatport You May Have Missed" na njihovom portalu Beatportal. Vjerujte nam, s razlogom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Alex Ranerro

Darius Syrossian - The Renegade (Alex Ranerro Remix) (Viva Music)

Alex Ranerro gotovo nikad ne razočara, a ovog puta predstavljamo njegov remix za Darius Syrossiana - The Renegade. Alex u svojem stilu minimal house dostavlja vrhunsku groovy stvar. Kako zvuči njegov remix legendarnog producenta, poslušajte u nastavku.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Reblok

Reblok - Stop The World (REALM Records)

Reblok je posljednjih godina stvorio svoj sad već prepoznatljivi tech house zvuk koji izdaje na velikim i relevantnim labelovima, a nerijetko završava i na top listama Beatporta i drugih dućana elektroničke glazbe. Njegova stvar se pojavila i u svjetski poznatoj igrici Fortnite, a on trenutno ne pokazuje znakove usporavanja.

Njegova nova stvar, 'Stop The World' izašla je za REALM Records, a podržavaju ju i imena poput Rene Amesza. Moćnu tech house bombu poslušajte u nastavku!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 84Bit

84Bit feat. Ida fLO - Don't Mess With Me (Motive Records)

Jedini od najpoznatijih i najuspješnijih house dvojaca s ovih prostora, 84Bit, imaju novu piano house stvar s vokalisticom u usponu - Idom fLO. 'Don't Mess With Me' je energična i plesna stvar idealna za pokrenuti ljepši spol na flooru, a puštaju ju Todd Terry, Jess Bays i mnogi drugi poznati DJ-evi.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Soulfreq

Soulfreq - Conflict (Dobar House)

Kad bi barem svima prvo ikad izdanje bilo ovako dobro! Soulfreq je DJ i producent iz Rijeke, dio je Liminal kolektiva, a za Dobar House izdaje svoj prvi singl 'Conflict' koji je odlično odjeknuo među domaćim DJ-evima, kao i stranim. Ovaj vrhunski minimal house koji kao da je proizašao od nekog super iskusnog i poznatog producenta možete poslušati u nastavku.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Mirko & Meex

Jess Bays, Mirko & Meex - The Stars (In It Together)

Suradnja Mirko & Meexa sa Jess Bays bio je pun pogodak. Plesna i groovy house stvar 'The Stars' je tip pjesme koju biste mogli zavrtiti pred kraj nekog warmupa, ali i na nekom prepunom afteru u sitne jutarnje sate. Topla preporuka i obavezno slušanje!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Mike Vale

Mike Vale & Tough Love - Insane (Spinnin' Deep)

S prošlim mjesecom na prvom, ovog puta na trećem mjestu, Mike Vale ne posustaje u produciranju vrhunskih tech house bombi. Ovog puta ga slušamo u suradnji s poznatim dvojcem Tough Love, tako da 'Insane' zvuči kao da glazbu oduvijek rade zajedno. Ako volite tvrđi house zvuk s puno energije, ovo je za vas.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 PEZNT

PEZNT - No Surrender (Blacksoul Music)

PEZNT je ponovno izbacio vrhunsku tech house stvar u svojem specifičnom stilu koji morate čuti. Izdana za Blacksoul Music, 'No Surrender' vam neće dati da se predate kroz čitavo njezino trajanje dok uživate na plesnom podiju ili u svojoj sobi. Poslušajte u nastavku!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Stanny Abram

Stanny Abram - Amellebuee (Glasgow Underground)

Legendarni slovenski producent i legendarni house label su definitivno dobra kombinacija koja je Stanny Abramu osigurala i prvo mjesto na Traxsource tech house chartu. Kao što u samom opisu trake stoji, Stanny već 3 godine pokušava potpisati za Glasgow Underground, i sada se taj trud i upornost napokon isplatila. Za sve strane.

Mi iskreno čestitamo Stannyu kojeg pratimo na portalu od samog početka, a vama savjetujemo da u nastavku obavezno poslušate 'Amellebuee', definitivan tech house hit i zasluženo prvo mjesto naše mjesečne liste!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...