Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Selekcija: Insolate aka Miss Sunshine

10 dragulja za ljeto

  • Mixmag Adria
  • 15 July 2016

Sunčica Barišić, poznatija kao Miss Sunshine gotovo je 20 godina na sceni, a njezin rad već je odavno prepoznat van granica Hrvatske. Sunshine ne posustaje, već uvijek teži novim avanturama, a koliko voli i osjeća glazbu, najbolje govore njezina izdanja na labelima kao što su Deeply Rooted, Decoy, KMS, Random Island, kao i činjenica da je upravo ona odabrana 2014. godine, kako bi u ime svoje zemlje primila na Ibizi nagradu za 'Dance Nation of the Year'.

Nedavno je odlučila promijeniti svoj alias Miss Sunshine u Insolate, a zašto se na to odlučila, koji su joj planovi, u kojem smjeru ide njezina karijera, kao i o njezinim dogodovštinama na turnejama, novim izdanjima te inspiraciji pročitajte u velikom intervjuu ovdje.

Sunčica se trenutno priprema za ljetne nastupe među kojima je i Mixmag presents Insolate aka Miss Sunshine koji će se održati 16. srpnja u Dubrovniku. Prije tog nastupa, samo za vas je pripremila selekciju od 10 najboljih ljetnih traka, koje su to trake poslušajte u nastavku.

1 Inter Gritty - Inisheer

2 Oscar Mulero - Mindful Body

3 Johannes Heil - By night part 2

4 Insolate - Human Conductor

5 DJ Deep - Stressin

Next Page »
Loading...
Loading...