Search Show Menu
Home Latest News Menu
Recenzije

Septembar: Nova regionalna izdanja #3

Siniša Tamamović, Avoid, PEZNT, Farfan, Makito, Marko Nastić...

  • Mixmag Adria
  • 30 September 2017

Avoid

Avoid - Sektor (Digitronica)

Avoid aka Vladimir Acic je producent, DJ i profesor DJ-inga u glazbenoj školi 'Kulturno Sklonište', u rodnom Novom Sadu. Reputaciju kakvu ovaj 34-godišnjak ima, onu talentiranog producenta i jedne od najvažnijih techno figura na regionalnoj sceni, gradio je 16 godina.

Novi EP, za čiju smo naslovnu traku imali i premijeru, sadrži tri trake, 'Sektor 01', 'Sektor 02' i 'Sektor 03'. 'Sektor 01', je rolajuća, napeta i energijom nabijena vožnja mračnim putevima techna. Ta ista enrgija se osjeti i na 'Sektor 02', dok je 'Sektor 03' nešto dublja i minimalnija.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Dejan Miličević, Danijel Kević

Dejan Milicevic, Danijel Kevic - Micellanous (Tit Zero Recordings)

Dejan Miličević i Danije Kević udružili su se na zajedničkom EP-u s četiri trake od kojih su svaki producirali po dvije. Izdanje je izašlo za Dejanov Tit Zero Recordings, koji je napravio jednu techo i jednu house traku, obje energične i definitivno drugačijeg zvuka, dok se Danijel pobrinuo da uživate u dvije dublje trake s acid elementima.

Cijelo izdanje s četiri trake možete poslušati i kupiti ovdje.

Eduy

Eduy - Waiting (Reload Black Label)

Eduy dolazi iz Lukavca, a glazbom se bavi 15 godina. Producirao je i objavio preko 50 izdanja u različitim žanrovima. Njegove trake vrtili su Cristian Varela, Axel Karakasis, Lutzenkirchen, Joy Fagnani, Durtysoxxx, Skober i drugi.

Novi EP izašao mu je za Reload Black Label, etiketu za koju je i prije izdavao, a sadrži četiri nove trake. Ako volite big room techno, sve što vam treba da prodrmate plesni podij naći ćete na ovom EP-u.

Izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Fakir, Chrono

Fakir, Chrono - Moodificated EP (Dimiz Music)

Još jedan dvojac odličnih producenata udružio se na ovom EP-u. Fakir i Chrono izbacuju EP za Dimiz Music gdje zajedno dijele jednu traku, 'Throwback', dok se za preostale dvije, 'The Lust For Life' i 'Moog Mood' pobrinuo Chrono. Ovo je odličan deep house EP koji ne smijete propustiti.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Farfan

House Flashmob, Vol 5. (Flashmob Records)
Farfan - 'Young Boyz'

Farfan je Riječanin s adresom u Stuttgartu, i odličan house producent. Uz Undergorund Lovers, Farfan izdaje i za Flashmob Records, Street King, Rebirth i druge etikete, a nova traka mu se pojavila na novoj Flashmob kompilaciji. 'Young Boyz' je odmjereni tech house za istančan elektronički ukus.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Filip Fisher

Filip Fisher - 'Hold Me Down' (The Purr)

Filip Fisher je producent rodom iz Sombora s trenutnom adresom u Beogradu, a s kolegom Jelly For The Babies vodi izdavačku kuću The Purr.

Njegov novi EP izlazi za njegovu vlastitu spomenutu etiketu, a sastoji se od originala i remiksa kojeg je napravio Refresh Italy. Traka ima usporeni deep house groove koji vas svakim novim beatom zakucava u dubine dok se iz iste te dubine uzdiže nježna gitarska melodija.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Hiva

Hiva - Burried EP (BLKSL LTD)

Nakon nekoliko mjeseci pauze, pod etiketa Blacksoul Musica, BLKSL LTD, vraća se s odličnim tech house izdanjem od Hive. Ovo je ono što bi danas mnogi nazvali naughty tech house - naglasak na groove, tvrdi ritam i pumpajuća bas linija iz repetitivni vokal i spoken word. Mrak.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Loshmi

Loshmi - 'Drive Me Around' (Blacksoul Music)

Ako to niste prije znali, Loshmi je alias iza kojeg se skriva Tonbe, dugogodišnji producent čiju glazbu već neko vrijeme objavljujemo u našim regionalnim izdanjima. Njegov novi singl izašao je za Blacksoul Music, a radi se o pravoj funky house pjesmi s plesnim klavirskim dionicama i prepoznatljivim vokalnim semplom. Trenutno se penje Traxourceovim house chartom. Još da je ljeto...

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Makito

Makito, T. Markakis - D.A.N.C.E. (A-Gain Records)

Makito, kojeg smo navikli čuti u deep, jacking i funky houseu, iznenađuje s pravom tech house poslasticom. 'D.A.N.C.E.' prati poznati spoken word vokal koji savršeno odgovara na energični ritam kojeg su Makito i T. Markakis složili.

Traku možete kupiti i poslušati ovdje.

Marko Nastić

Onno - Break It Down EP (Inmotion Music)
Onno - 'Brooklyn Streets (Marko Nastic Remix

Marko Nastić je u posljednje vrijeme doista aktivan s izdanjima, a posljednje izdanje mu stiže u obliku remiksa za Onno. Radi se o tech house remixu trake 'Brooklyn Streets' na koju je Marko dao svoj prepoznatljiv potpis.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Mike Vale

Roger Sanchez, Mike Vale - 'Do It Well' feat. Kelli Leigh (Stealth Records)

Mike Vale je za ovo izdanje sjeo u studio ni manje ni više nego s Roger Sanchezom. Sam kaže kako je jedva dočekao ovo izdanje za Sanchezovu etiketu, a kao da to nije dovoljno, nedavno mu je izašao i remiks za IMGFriend. 'Do It Well' svojim vokalima upotpunila je i poznata pjevačica Kelli Leigh, što ovo izdanje zaista čini velikim. Vokalni house s klavirom i energičnim grooveom. Za one koji vole svoje house trake bez vokala, postoji i instrumentalna verzija.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Miloš Pešović

Milos Pesovic - Give Me Shelter EP

Gotovo ne prođe ni jedan mjesec a da Miloš Pešović ne izbaci bar dva izdanja. Novo izdanje izašlo mu je za etiketu Malicious Smile i sadrži tri tech house trake, od kojih je 'Give Me Shelter' definitivno ona koja će napraviti najviše štete na podiju.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Nemy

Nemy and Obverse - 'Cloud' (Atmomatix Records)

Nakon dužeg vremena, odličan mladi producent d'n'b glazbe iz Smedareva vraća se u regionalna izdanja. Nemy svoju novu traku s Obverse izbacuje za Atmomatix Records. Traka je melodično putovanje uz lijepe vokale i akorde.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

PEZNT

PEZNT - 'Step On It' (Blacksoul Music)

Za ovo novo izdanje PEZNTa imali smo premijeru, a singl 'Step On It' se sastoji od original mixa i vocal mixa. Na pjesmi im se pridružio Ori Kawa, kako bi dostavio svoje funky vokale. Disco i funk utjecaji osjete se kroz pumpajući house ritam.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Ressless

Ressless - ''Can't See' (Safe Music)

Na red je došlo još jedno izdanje za koje smo imali premijeru, a radi se o traci 'Can't See' zagrebačkog producenta Resslessa. Traka 'Can't See' izašla je na 'Skillbox' kompilaciji 22. rujna ekskluzivno na Traxsourceu, kao posebno ADE izdanje, a zatim će biti dostupna i u ostalim online dućanima.

Traka 'Can't See' je house / tech house uradak koji ima jedan cilj - natjerati vas na ples svojim stabilnim grooveom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Siniša Tamamović

Sinisa Tamamovic - Motions EP (Night Light)

Siniša Tamamović svoje novo izdanje izbacuje za vlastitu Night Light etiketu. EP sadrži tri groovy techno trake koje će vas definitivno natjerati na ples.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Space Motion

Callisto Volume Two (Glasgow Underground)
Space Motion - 'Hold Me Baby'
Space Motion - 'Run'

Na kompilaciji sa 16 traka našle su se čak dvije od Space Motiona. Obje trake 'Hold Me Baby' i 'Run' su progressive house u stilu Space Motiona koji je nepogrešiv u svojem zvuku i ne prestaje oduševljavati.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...