Search Show Menu
Home Latest News Menu
Blog

Šest DJ-eva o svojim najdražim Game Of Thrones likovima

Ruke u zrak Westeros

  • Mixmag Adria
  • 27 August 2017

Nije važno jeste li ludi kao Mad King, ili jaki i odvažni kao Jon Snow, ako imate TV, vjerojatno ste zaraženi s Game Of Thrones. Ako niste punokrvni ljubitelj Westerosa, žao nam vas je, no ako ste poput nas, ondaste definitivno zaljubljeni u ovaj televizijski fenomen.

Sedma sezona je bila jedna od najintenzivnijih do sada, a kako se stvari bliže kraju, postaje prilično emocionalno. Hoće li White Walkeri ubiti sve? Hoće li se Arya osvetiti Lannisterima? Hoće li Jon Snow ikada znati išta? Morat ćemo pričekati i vidjeti.

Kada ne nastupaju diljem svijeta i razvaljuju podije, ovi DJ-evi se vole opustiti uz GOT. Pitali smo nama najdražih šest umjetnika koji su im najdraži likovi iz serije i zašto.

Kleknite.

Teki Latex - Lord Varys

Moj najdraži lik je Varys, Pauk, majstorski manipulator koji mijenja strane kada god misli da situacija tako nalaže, tvrdeći kako sve radi za dobrobit Westerosa, i ako sam iskren, vjerujem mu, djeluje kao dobar procjenitelj karaktera. Njegovi razgovori s Littlefingerom i Tyrionom su uvijek pravo zadovoljstvo, a način na koji vodi svoju mrežu špijuna (siročića) koje zove "male ptičice" je prilično zanimljiv.

Jedan je od rijetkih likova u serijalu koji je uistinu krenuo od dna i uspio isključivo zahvaljujući svojoj inteligenciji. Ima nevjerojatnu pozadinu obavijenu misterijom. U zadnjoj sezoni kad upozna novu Crvenu Svečenicu Kinvaru, a ona ga upita ako se sjeća koji je glas čuo u vatri kad je njegov ud bio bačen u vatru dok je bio klinac, na njegovom licu možete prvi put vidjeti kako je apsolutno prestravljen. Stalno razmišljam o toj odličnoj sceni (generalno sam opsjednut Lord Of Fire mitom) i ne mogu dočekati da saznam više.

My Nu Leng - Arya Stark

To mora biti Arya Stark! Očito sam malo pristran jer Maisie dolazi na naše nastupe već jako dugo, uz činjenicu da je moj mlađi brat Tommy s njom u vezi već neko vrijeme. To ju gotovo čini mojoj obitelji, i kad ne bi nju odabrao, vjerojatno bi nastradao.

Bez obzira na to, uvijek je bila moj najdraži lik, njezin uzrujan stav i odlučnost da sredi sve koji su ju zajebali uvijek me privlačilo kao svojstvo. Svatko tko nahrani svoje neprijatelje njihovom rodbinom u piti od mesa bez da oni to znaju je pravi divljak! Moram malo nadoknaditi propušteno, jer uopće nisam pogledao posljednju epizodu, pa ću morat malo staviti muziku na stranu kako bih mogao pogledati.

Nightwave - Daenerys

Volim Daenerys i kako se razvila kao lik, od nježne princeze do opake ali osjećajne i graciozne vođe (iako njena sumnjiva strana polako izlazi na vidjelo). Feministkinja je i smatram ju inspiracijom.

Imam Khaleesi USB stick i cosplay odjeću. I također - ZMAJEVE!

Monki - Tyrion Lannister

Za mene lik koji ne dobiva dovoljno pažnje kod odabira favorita je Tyrion. Kroz serijal ispao je kao jedan od "dobrih momaka" (koliko je god to moguće u GoT). Pametan je i sređuje stvari. Frajer je.

MK - Jon Snow

Opaki ratnik s ludim stilom. Kad bi meni prošao taj izgled, definitivno bi ga isfurao.

Wilkinson - Daenerys

Ima prekrasnu bijelu kosu i tri zmaja s kojima ubija ljude. Upoznao sam svoju djevojku Shannon kad sam gledao Game Of Thrones i odlučio sam da bi ona mogla biti moja kraljica zmajeva u stvarnom životu.

Bio sam i na Shangri-La na Glastonburyu ove godine, i tko stoji pored mene? KRALJICA ZMAJEVA. I ne, nije se radilo o nekakvoj halucinaciji, to je bilo to. Pravio sam se kul i pustio da nju prvo posluže.

Load the next article...
Loading...
Loading...