Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Siječanj: Top 10 regionalnih house izdanja

Početak 2021. je krenuo s odličnom house glazbom

  • Mixmag Adria
  • 20 February 2021

Ulazak u novu, 2021. godinu nije omeo regiju u izdavanju odlične house glazbe.

Na ovoj listu slušamo najbolje od house iz regije u siječnju, a među izdanjima se nalaze best of kompilacije, remixevi, singleovi i EP izdanja koja su nas se dojmila.

U nastavku poslušajte top 10 iz siječnja!

10 Aney F.

Aney F. - There Is No Way (Innocent Music)

Ponovno na vlastitoj Innocent Music, Aney F. dostavlja energičnu 'There Is No Way' u svojem prepoznatljivom stilu koju prate diva vokali razmješetni u pjesmi u tragovima. Slušati glasno na velikom sistemu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Magic (Night Beat Records)

Magična soulful stvar stiže od dvojca iz Beograda. Magic ima onu pravu soulful house vibru, a cijelu stvar prati zarazni sax solo.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Deepend VA 2020

Deepnd VA 2020 (Deepnd)

Hrvatska mlada etiketa mladih umjetnika stavlja svoj pečat na 2020 godinu u odličnoj kompilaciji punoj energije s njihovom stalnom postavom i drugim izvođačima koji uključuju imena: Fynolla, Klassan, Groove Masters, El Maar i druge.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Best Of 84Bit Music 2020

Best Of 84Bit Music 2020 (84Bit Music)

Sada već etablirana regionalna house etiketa 84Bit Music također izbacuje svoju verziju Best Of 2020 kompilacije u siječnju. Na kompilaciji se nalaze najbolje trake iz 2020. po izboru vođa etikete, dvojca 84Bit. Poslušajte njihova djela, kao i ona koja potpisuju Hiva, Millok i drugi.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Dekova

Dekova - Obsession EP (Terminal Underground)

Quirky i wonky su dobri opisi (koje se ne bismo usudili prevoditi) za ovo EP izdanje.

Dekova, koji trenutno gradi svoju DJ i producentsku karijeru s bazom u Kini, za Terminal Underground dostavlja EP dvije moćne house stvari koje koketiraju između bass i tech zvuka. Za one koji vole pošteno provjeriti mogućnosti vlastitih zvučnika, slušajte glasno, ali pripazite na membrane.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Viktor (UV)

Viktor (UV) - Mindset Is Everything (Swerve Digital)

Genesis - 6 je kompilacija na kojoj se našla i ova fenomenalna, minimal house stvar modernog zvuka zagrebačkog Viktora. Mindset Is Everything, osim što je dobra poruka za svakog pojedinca je i odlična stvar koju toplo preporučamo.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 PEZNT

James Curd, Likasto - It's Complicated (Greenskeepers Music)

PEZNT rijetko propusti mjesec u godini a da nema neko izdanje, a ovog puta pričamo o njihovom remixu za James Curda s kojim su već surađivali na hitu 'Japanesse Disco'. 'It's Complicated' je traka zabavnog vokala koji priča o problematičnoj ljubavi, a PEZNT, u svojem stilu, dostavlja energični techy zvuk vrhunske produkcije.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Dobar House 2020

Dobar House 2020 (Dobar House)

Dobar House je imao značajnu godinu iza sebe punu odličnih izdanja. Na labelu su se pojavila neka nova imena iz Hrvatske, ali i nova imena iz EU poput Genetike pred kojima je, po svemu sudeći, svijetla budućnost. Ipak, većina umjetnika čiju glazbu je Dobar House izdao dolazi iz regije, a među njima su u 2020-oj bili Jovan Vučetić, Stefanic, Tom Bug, Narda, Full Ferry, Laseech i mnogi drugi. Ovo izdanje sadrži nešto za svakoga, a većina će se vjerujemo složiti kako je ova kompilacija odličan skup dobre house glazbe.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 Alex Ranerro

Dilby - Crop Circles (Alex Ranerro Remix) (Bondage Music)

Majstor svojeg zanata, Alex Ranerro se u odnosu na prethodni prosinac podigao na ovoj listi za jedo mjesto. Vrhunski deep house remix koji plovi baš baš onako kako Ranerro to najbolje zna, izašao je za Bondage Music. Mi se je ne možemo zasititi, a vjerujemo da nećete ni vi, jednom kad vas začara svojim flowom i vibrom.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Stanny Abram

Jess Bays - Every Little Thing (Stanny Abram Remix) (Glasgow Underground)

Prošlo je samo četiri mjeseca od kad je Stanny Abram došao na vrh ove liste rujanskih izdanja 2020. Samo četiri mjeseca mu je trebalo da ponovno sjedne na tron. Ponovno izdaje (iako ovog puta remix) za Glasgow Underground, koji je jedan od najrelevatnijih house labelova trenutno. Groovy bas linija koju prate povremeno ubačeni vokali originalne verzije popularne Jess Bays i generalna vibra ove pjesme doveli su je na sam vrh Beatportovih chartova, pa tako i našeg. Ponovno čestitamo Stannyu, a vi uživajte u stvari 'Every Little Thing'.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...