Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Top 9 najboljih regionalnih house izdanja iz siječnja

House, deep house i tech house izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 18 February 2020

Kako je dobro kad iz mjeseca u mjesec možemo uživati u vrhunskim produkcijama iz regije.

Iako je siječan uvijek malo sporiji, uspjeli smo iskopati naše favorite.

Uživajte.

9 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Moonlight (Cruise Music)

Majstori housea, funky housea i gotovo svog ostalog housea s kojim su do sada eksperimentirali u svojim produkcijama, Mirko & Meex ponovno slijeću na svoj matični label Cruise Music. Tema je kao što to često zna biti u njihovom slučaju, funky piano house, a ni ovog puta nisu razočarali.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Stanny Abram, Bilboni

Stanny Abram, Bilboni - Close To This (Klangwerk Records)

Ovaj provjereni dvojac ponovno dostavlja pravu tech/minimal bombicu. Obojica su se pronašli i na našoj listi najboljih producenata iz 2019. Dvije trake na njihovom novom zajedničkom EP rasplesat će vas gdje se god nalazili, a ako se radi o radnom tjednu, poželjet ćete da je vikend bliže.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Viktor

Aaron Lewis - Mystery Slice (Viktor (UV) Remix) (Wasted Music)

Viktor svoj sound i dalje gradi koketirajući između tech housea i minimala, i to radi zaista dobro. Njegov novi remix za Wasted Music prava je groovy poslastica za trenutak u setu tik prije špice. Odlično.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 84Bit

84Bit - Home Again (84Bit Music)

84Bit je dvojac kojeg zaista više ne moramo posebno predstavljati. Prošla godina im je bila nevjerojatna zbog čega smo ih i uvrstili na sedmo mjesto naše liste najboljih producenata iz 2019. Home Again je odličan plesni klupski EP koji će vas dobro protresti na flooru.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Ana Antonova

Ana Antonova - Caramel (Dobar House)

Drugi po redu EP Ane Antonove izašao je na Dobrom Houseu. EP nosi ime njezine klupske večeri koja se održava u Rijeci. Ova sad već etablirana umjetnica na hrvatskoj elektroničkoj glazbenoj sceni dostavila je dvije nove pjesme dubokog groovea i ugodne atmosfere - 'Caramel' i 'Brown Sugar'. Tu je i odličan remix kojeg potpisuje Toni Teskera.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Danny Cruz

Danny Cruz - Nothing Can Come Between Us (Cruise Music)

Danny Cruz i njegov label Cruise Music kojeg vodi s Mark Funkom već je odavno odjeknuo u svijetu housea, jackin housea i disco housea. Imaju jedan od najboljih i najuspješnijih labelova tih podžanrova na tržištu, a rezultat je to dugogodišnjeg rada, truda i dva para odličnih ušiju. Danilo nam ovdje dostavlja super soulful house obradu jednog od najvećih hitova Sade - 'Nothing Can Come Between Us'. Top.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Mr. Lekka

Mr. Lekka, Kennedy - The Plan (BLKSL LTD.)

Ako vam možemo preporučiti jedno konzistentno i kvalitetno ime na regionalnoj (ali i globalnoj) tech house sceni, onda je to definitivno Mr. Lekka. Sad je već definirao i uobličio svoj zvuk, i svakim danom sve više zvuči kao svjetska tech house sila, ali i dalje nam svaki put ponudi nešto novo. Ovdje se radi o suradnji s Kennedyem, DJ-em i producentom s trenutnom adresom u Austriji koji je izdao već nekoliko izdanja za razne regionalne etikete, a sad se ponovno s Lekkom vraća na BLKSL LTD. Tech house van gabarita one generičke formule koju prečesto slušamo. Bravo momci.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

2 Mene, Jovan Vučetić

Mene, Jovan Vucetic - My Part (SURA Music)

Mene i Jovan Vučetić, osim što se zasebno nalaze na našoj top listi producenata iz 2019., ujedno su i odličan produkcijski tandem. Njihov EP za Sura music (to je etiketa od Roberto Suracea - onog lika čiju stvar 'Joys' niste mogli propustit sve da ste htjeli) je pravi dokaz tome. Jednostavne trake koje su pune groovea i funka i potpuno je nemoguće ostati miran dok ih slušamo. Eto vam izazova, pustite 'My Part' i sami vidite što će se dogoditi.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Reblok

Reblok - Alone With You (Sola)

Reblok se vraća u spotlight nakon što smo ga smjestili na drugo mjesto naše liste najboljih producenata iz 2019. Nakon fantastičnih produkcijskih uspjeha u 2019., pogotovo s izdanjem za Hot Creations, Reblok dostavlja novi EP za etiketu Sola koju vodi karizmatični duo Solardo. Naslovna traka je već podržana na BBC 1 Radiju, a mi ne možemo odoljeti Reblokovom originalnom zvuku.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...