Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Srpanj: Top 10 regionalnih house izdanja

Srpanj je bio pun kvalitetnih zvukova

  • Mixmag Adria
  • 13 August 2020

Lijepo je vidjeti da se i u ovim nezgodnim vremenima radi punom parom na glazbi i izdavanju iste.

Iza nas je mjesec koji možda i ne broji previše izdanja, ali vjerujte nam da smo iskopali najbolje.

U nastavku poslušajte top 10 iz srpnja!

10 Mr. Lekka

Kennedy - Bang The Box (Mr. Lekka Remix) (Dobar House)

Kennedy se vratio s 'Bang The Box' na Dobar House, a za remix se pobrinuo Mr. Lekka. Luka ovog puta u minimal house zvuku i daje novu dimenziju i drugačiji groove od originala iz kojeg koristi vokale i energični synth iz breakdowna. Dobra stvar za ljubitelje ovog žanra.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

9 Vlada Asanin

Vlada Asanin - Do It Again (45KE)

Vlada Asanin ponono na 45KE s tvrdim tech house uratkom kojeg ponešto raznježi disco sample koji se može čuti u brejkovima ove stvari.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Matroda

Matroda - If You Wanna (Insomniac Records)

Matroda redovito izbacuje svoje bass house bombe vrhunske produkcije. Sljedeća na redu je 'If You Wanna' za Insomniac Records. Za one koji vole ogromne razglase koji izbijaju dah iz pluća, ovo je jedna od tih.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Danny Cruz

Danny Cruz - Something Special (Cruise Music)

Nešto specijalno dolazi s Cruise Musica. Danny Cruz, jedan od osnivača etikete izbacio je novo izdanje u svojem stilu i stilu Cruise Musica, disco/jackin house traku koja odiše ljetom. Ovo je jedna od onih na koju plešete u zalazak s pićem u ruci i osmijehom na licu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Makito

Makito - Out The Hood (Zero Eleven Record Company)

Makito je majstor svog zanata i kao što to često čini u posljednje vrijeme, ponovno izdaje za svoj vlastiti ZERC. 'Out The Hood' je groovy i funky traka koja će vas, htjeli ili ne, natjerati da lagano gibate svoje tijelo, a vrti ju i legendarni Mark Farina.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Andrej Laseech

Andrej Laseech - Deserve Your Love EP (Sound Exibitions)

Andrej Laseech je istinski majstor soulful i deep house glazbe i svih nota između. Deserve Your Love je odličan EP kojeg zaista morate provjeriti ako volite mekšu i ugodnu house glazbu. Iako je službeno vinil izdan 29.6., nekako ovo izdanje promaklo, pa smo ga morali uključiti u ovu listu. Četiri vrhunske trake čekaju vaše uši.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 Tom Bug

V.underground, George Lesley, Earl W. Green - Mayibuye (Tom Bug Remix) (Phoenix Music)

Tom Bug, kojeg je prošlog mjeseca na ovoj listi zapalo prvo mjesto, sada ima novi remix za Phoenix Music. Radi se o afro houseu koji se dosta razlikuje od originala, a već je zamijećen od nekih većih imena poput David Penna.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 Jovan Vučetić

Jovan Vucetic - With You EP (Dobar House)

Jovan Vucetic je mladi DJ i producent koji posljednjih godina polako gradi svoje ime i reputaciju u obje sfere, a njegovo trenutno posljednje izdanje kao Jovan Vucetic izašlo je za zagrebački Dobar House i ostavilo dojam čak i na Danny Ramplinga. Naime, Jovan je pokrenuo novi alias Illusory s kojim će producirat svoju drugu ljubav - melodic i indie dance glazbu. U tome mu naravno želimo svaki uspjeh, ali nadamo se da će nastaviti i s house i minimal izdanjima jer nas je ovo izdanje oduševilo. With You je EP kojeg svakako morate poslušati - idealno na dance flooru.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

2 PEZNT

Gettoblaster & PEZNT - Whatcha Gonna Do (Blacksoul Music)

Ako vam se čini da vam je vokal poznat, niste ludi - samo ga još niste čuli u ovakvom obliku. PEZNT zajedno s Gettoblasterom izbacuje tech house banger 'Whatcha Gonna Do'. Energija, bolesni zvukovi, efekti i čvrst ritam uz vrhunsku produkciju čine ovu stvar potrebnom na svakom plesnom podiju gdje se želite dobro oznojiti.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Andrew Meller

Andrew Meller - Watching Her Sleep EP (Incorrect)

Vrijeme je za broj jedan! Ovoga puta je to Andrew Meller koji se nije prvi put našao na ovom mjestu, i dakako, kao i uvijek do sada, potpuno zasluženo. Uz to što je original pjesme 'Watching Her Sleep' vrh, nije ni mala stvar kad te remiksira Josh Butler. Original je melodičniji tech house, onakav kakvog vole i oni koji ne vole tech house. Tu je i Josh Butler u svojem prepoznatljivom stilu sa svojim remixom, a i trak 'Titz' s disco semplom i jakom energijom. Odličan paket i odlična produkcija.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...