Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Srpanj: Top 10 regionalnih house izdanja

I u srpnju nije nedostajalo dobre house glazbe

  • Mixmag Adria
  • 19 August 2021

Ako je ljeto inspiracija za ovakva izdanja, onda ne želimo da ovo ljeto prestane.

Regionalni producenti house glazbe i proteklog su mjeseca oduševili svojim izdanjima.

U nastavku poslušajte top 10 iz srpnja!

10 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Diva (Cruise Music)

Od ovog beogradskog dvojca uvijek možemo očekivati kvalitetu. S novim izdanjem za Cruise Music opet su pokazali svoju vještinu vladanja grooveom.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Hiva

Hiva, Dirty Disco Stars - Congratz (Starwalk Records)

Hiva je talentirani producent koji u svojem opusu ima sve od jackin do tech house izdanja, ovo spada u sferu disco i klasičnog housea.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Jazzy Rossco

Jazzy Rossco - Keepers Of The Groove (Zero Eleven Record Company)

Odličan jackin house sa semplovima disco stringova dolazi na Makitov Zero Eleven Record Company, a potpisuje ga Jazzy Rossco iz Osijeka.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Alex Ranerro

Alex Ranerro - Tundra (Whoyostro)

Moramo priznati da smo se malo zaželjeli noviteta od Alex Ranerra. Njegova nova stvar izašla je na zajedničkom EP-u 'WH006' sa Cajalom za label Whoyostro. 'Tundra', stvar koju samostalno potpisuje, prava je minimal i deep house uživancija u Alexovom stilu. Ako ste više fan aftera nego špice večeri, onda je ovo za vas.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Matroda

Matroda, San Pacho - La Passion (Terminal Underground)

Prljavo, duboko i moćno, baš onako kako Matroda najbolje zna i po čemu je poznat. Jedan od najpoznatijih hrvatskih producenata u svijetu se ovog puta udružio sa San Pachom, a produkt je 'La Passion', prljava house stvar tvrdog ritma s dozom Južne Amerike.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Reblok

Reblok - Losing Control (Solotoko)

Reblok je ponovno na listi, ovog puta sa 'Losing Control' za Solotoko. Energična tech house traka s funky vokalom tu je da pokrene stvari na flooru.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Mene

Mene - Suelo (Bella Records)

Specifičan zvuk njegove produkcije je ono što ga odvaja od većine producenata iz regije. Mene je stvorio svoj glazbeni potpis i uvijek smo spreni čuti što je sljedeće što nam nudi. Ovog puta to je 'Suelo', nabrijana minimal house stvar čiji je glavni motiv vokal rascjepkan do neprepoznatljivosti u skladu sa rtimom i grooveom trake.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Miles High

Miles High - Daj Mi Malo (Dobar House)

Ljetni hit izdan na Dobrom Houseu, a koji je svoju premijeru doživio upravo na Dobrom Houseu u Mastersu, oduševio je sve prisutne. Miles High je DJ i producent iz Novog Sada koji je svoje najnovije izdanje odlučio snimiti na srpskom jeziku, a to je bio pun pogodak. Osim što 'Daj Mi Malo' uživa podršku imena kao Mat.Joe, Black Legend, Cassima i brojnih drugih te stvara ekstazu na flooru Mastersa, sada ima i potpuno novi spot, pa vas pozivamo da ga pogledate u nastavku

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 84Bit

Michael Gray feat. The Melody Men - The Sun (84Bit Remix) (Altra Moda Music)

To da 84Bit rade odličnu house glazbu nas više ne može iznenaditi, ali kad neka njihova pjesma zasluženo iskoči iz mase na globalnoj razini, onda to ipak zahtjeva posebnu pažnju. Dvojac je ovog puta remiksirao hit-makera Michael Graya na pjesmi The Sun. Uz brojne regionalne DJ-eve, ovaj remix su zavrtili i sam Michael Gray, David Penn, Gianni Binni i drugi, a izdanje je dostiglo visoko mjesto na Traxsource house chartu u tjednu kad je izdana. Ljeto upakirano u ovaj svježi poletni remix.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Tom Bug & Grooveline

Tom Bug & Grooveline - Body Talk EP (Snatch! Records)

Možda najpoznatiji po njihovom hitu 'Something's Takin' Over', Tom Bug & Grooveline su česti partneri u studiju. Njihovo najnovije izdanje 'Body Talk' izašlo je za Snatch! Records, label kojeg inače krase imena poput Honey Dijon, Riva Starr, Groove Armada, Todd Terry...

EP se sastoji od dvije trake - 'Body Talk', energične i melodične house stvari kakvu biste voljeli slušati na radiju ili u nekoj ugodnoj vožnji, i 'You Know It's Hot', prljave i duboke house trake idealne za mračan i vruć klub. Sigurni smo da ćete pronaći svojeg favorite između ove dvije pjesme, a postoji i velika mogućnost da vam se svide obje, baš kao i nama!

Izdanje je dobilo podršku imena poput Riva Starra, Low Steppe, Tough Lovea, Marco Faraonea, Jax Jonesa, Hard Rock Sofe i drugih.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...