Search Menu
Home Novosti Menu
Blog

Steel u Rovinju najavljuje bogatu sezonu techno i house glazbe

Dolaze Umek, Marko Nastić, Fatima Haji i mnogi drugi!

  • Mixmag Adria / foto: Shooting Like Pablo
  • 11 June 2020

Rovinjski klub Steel ove će godine, bez obzira na nepovoljnu situaciju nakon pandemije, postati prava meka elektroničke glazbe u Istri ali i Hrvatskoj.

Tijekom prošle sezone klub je započeo bookinge techno i house izvođača iz Hrvatske i regije te ugostio i razna internacionalna imena, tako da su se kroz vrhunski Void soundsystem izmijenjivali setovi DJ-eva poput Marko Nastić, Jay Lumen, Offenbach, Marika Rossa, Tomo In Der Muhlen, Adoo, Teo Haruda, Myuz kolektiv i drugih.

S početkom godine održao se Techno Karneval, što je trebao biti prvi party u nizu koji slijede u nadolazećoj proljetnoj i ljetnoj sezoni. Pandemija je usporila planove, ali 30. svibnja održan je prvi post-korona tulum, a Steel je proslavio uz rođendansko slavlje Adooa.

U tijeku su planovi za cjelokupni program kluba čiji će dobar dio sadržavati događaje techno i house glazbe.

Ako još niste upoznati s ovim klubom, možemo jednostavno reći kako je Rovinj uz Steel brzo postao clubbing centar Istre ali i regije zahvaljujući regionalnim i internacionalnim bukinzima koji su oživjeli scenu na ovom dijelu Hrvatske.

Vodstvo kluba javlja kako su već dogovoreni nastupi i svjetski poznatih imena, kao i jaka domaća postava te klupski projekti.

U planu su gostovanja internacionalnih imena poput Fernande Martins, Fatime Haji, Christian Smitha, Eric Snea, Ingrid, Kuestenklacha, gostovanja i rezidencije regionalnih DJ-eva poput Umeka, Marka Nastića, Ilije Djokovića, Tomo in der Muhlena, Adooa, Insolate, Toma Buga, Beatriss, Vlady & BarZu, Alen Sforzina, Gumja, Sandro Stehlik, Bebetto, Driverr, Rich, ali i suradnje sa zagrebačkim klupskim večerima Myuz i BSH Events. Druge najave događanja očekujemo u nadolazećim tjednima.

Prvi sljedeći veći događaj održava se već ove subote, a na njemu će nastupiti osječka Insolate, koja će ovom prilikom prvi put gostovati u Steelu.

Uz to, jedan od najvećih partyja u Steelu očekuje nas u kolovozu kada dolazi Umek, a samo tri tjedna prije, 24. srpnja dolazi i Fatima Haji.

Na kraju same ljetne sezone očekuje nas i Alliance Festival koji će, kao i prošle godine, udružiti i povezati techno i house DJ-eve iz regije.

Do tada, Mixmag Adria i Steel (kojeg možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama) će vas pravovremeno obavještavati o svim događanjima elektroničke glazbe u Steelu.

Load the next article
Loading...
Loading...