Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Studeni: Top 10 regionalnih house izdanja

Vrhunska house izdanja i u studenom!

  • Mixmag Adria
  • 16 December 2020

Protekli mjesec nekako su u fokus došla funky, disco i jackin izdanja i zauzela dosta visoke pozicije na našim listama. I ovog mjeseca poslušajte vrhunsku kvalitetu regionalnih house producenata.

U nastavku poslušajte top 10 iz studenog!

10 Aney F.

Aney F. & Will Judge - House Dimension EP (Innocent Music)

Aney F. je vlasnik Innocent Music labela i party serijala. Proteklih mjeseci vidjeli smo dosta njegovih novih izdanja na spomenutom labelu, a ovo je njegov EP iz studenog u suradnji s Will Judgeom. House Nation EP se sastoji od dvije trake, Uncontrollable Desire i House Dimension koje su podosta slične, kao dvije verzije iste stvari. U svakom slučaju, solidan EP pomalo tropskog prizvuka.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Mike Vale

Mike Vale, Dillon Nathaniel - Singing Around (South Of Saturn)

Mike Vale se pojavljuje kao gost suradnik na ovom EP-u Dillona Nathaniela na kojem su zajedno radili na stvari Singing Around. Radi se o tech house bombi za one koji house vole u tvrđem obliku.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Reblok

Brandon Caballero, Deleit - Everybody Money (Reblok Remix) (Paranoia Music)

Već smo navikli na fantastična tech house izdanja od Rebloka, pa nam je skroz normalno da redovito izbacuje kvalitetne, tvrde i plesne stvari. S oldschool prizvukom i žestokim pristupom, ovo je još jedno djelo Rebloka vrijedno rasturanja vaših kućnih zvučnika.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Miloš Pešović

Miloš Pešović - Rewind (Animus)

Nakon prošlomjesečnog broja jedan, s tech house bangerom u suradnji s Kevin McKayom, Miloš nam dostavlja nešto blažu i melodičniju 'Rewind'. Stvar kakvu biste voljeli čuti na nekom afteru.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Tom Bug

Tom Bug feat. Ida fLO - Do I Know You (Dobar House)

Kao što kaže sam opis izdanja, Tom Bug i Ida fLO upoznali su se na ADE-u 2018. i od onda reovito surađuju i to dosta uspješno. Ovo je njihovo prvo zajedničko izdanje za Bugov label Dobar House, a radi se o plesnoj, radio-friendly house pjesmi koja podsjeća na 90-e godine. Pjesmu su podržala imena poput Low Steppe, Seb Juniora i Rooga.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 84Bit

84Bit - Danicin' (84Bit Music)

84Bit su uvijek tu negdje u blizini. Ovog puta izdaju za vlastiti 84Bit Music i to traku Dancin', plesnu house stvar ljetnog prizvuka obojanu repetitivnim vokalima i piano zvukom. Ležerno i plesno.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Stanny Abram

Stanny Abram vs Rafa Villalba - La Mi Boca (Chiquetere)

Stanny se posljednja tri mjeseca ne miče s naših mjesečnih lista, a to je naravno, s razlogom. Ponovno izdaje za veliki Glasgow Underground, ovog puta u suradnji s Rafa Villalbom. Latino i tech house kombinacija također nas podsjećaju na ljeto koje je nažalost još dosta daleko. Stvar su prepoznali Sillash & Doppe, kao i mnogi drugi.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Mark Funk

Mark Funk - Get Down (Cruise Music)

Mark Funk se ne šali sa svoijm pseudonimom - Ova stvar se savršeno slaže s Funkom u njegovom imenu. Get Down je funky do bola, plesna dizalica za svaki house floor na kojem je cilj opustit se i razčagat. Stvar su u svoje chartove uključili i face jackin i disco housea poput Joey Chicaga, Angela Ferrerija, J Paul Ghetta i drugih.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 Narda & Tom Bug

Narda & Tom Bug - Forward (Dobar House)

Prva suradnja Narde, hrvatskog DJ-a i producenta s adresom u UK i Tom Buga, vlasnika Dobrog Housea na kojem je izdana, prošla je izrazito dobro. Forward je minimal stvar s house elementima, s puno energije i visokim BPM-ovima, a to su vjerojatno sve razlozi zašto se pronašla na trenutnom 8. mjestu Traxsourceove liste najprodavanijih minimal house / deep tech traka.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Makito

T.Markakis & Makito - The Game (Little Jack)

Za studeni ovog puta prvo mjesto zauzima Makito s njegovom odličnom suradnjom s trenutnim "hot" producentom house i jackin house glazbe, T.Markakisom. Podrška stiže sa svih strana od mnogih DJ-eva, a radi se o pametno iskorištenom, prepoznatljivom sampleu koji je uz pomoć njihove produkcije i aranžmana zasjao u novom svjetlu u house glazbi. Stvar za sve prilike, samo je pitanje vaše mašte.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Loading...
Loading...