Search Show Menu
Home Latest News Menu
Summer Shadow 2017

Summer Shadow 2017: Kraj augusta i početak septembra kroz regiju i inozemstvo

Za 9 regionalnih DJ-eva ljeto će još trajati

  • Mixmag Adria
  • 15 September 2017

Puno, puno toga se izdogađalo od posljednjeg izvještaja o naših devet regionalnih DJ-eva i njihovih ljetnih pothvata i avantura. Bili su zbilja svuda, po cijeloj regiji, uzduž i poprijeko, na festivalima i partyjima, po Ibizi, Parizu, a u jednom momentu su se gotovo svi okupili na Adriatic Perception festivalu, gdje su isporučili uistinu fantastične vožnje, za koje naravno, postoje i dokazi u obliku videa, koje možete pogledati ovdje.

Ljeto se opasno približilo kraju i ovo su definitivno zadnji trzaji, a naš Instagram je ovog tjedna preuzela Tea Vučkovič, koju možete pratiti do nedjelje, a gdje su sve AudioStorm, Avoid, Bonaca, D.R.N.D.Y, DJ Jock, Jolly Joke, Marina Karamarko, Petar Dundov i Tea Vučkovič rasplesavali publiku u proteklih nekoliko tjedana, možete vidjeti ispod, u našem video i foto pregledu.

Pa krenimo:

Dvojica hrvatskih producenata, Bonaca i Petar Dundov, ovog su se ljeta, nakon što je Dundov remiksirao Bonacinu traku, susreli i za istim mix pultom, daleko od kuće, u švedskom Malmo-u. Event poznat kao Backyard Sessions održava se nedjeljom, tijekom dana, a dvojicu majstora u akciji pogledajte ispod.

Ostatak galerije možete pogledati ovdje, a nakon Švedske, Dundov je bio u slovenskoj Ambasadi Gavioli sa Sven Vathom, isporučio allnighter u zagrebačkom Depo klubu te nastupio i na Dimensions festivalu, kao i Avoid.


Sada Dundova čeka još jedno putovanje na Ibizu ovog ljeta, točnije u klubu Pacha te nastup u Budimpešti, dok će Avoid večeras nastupiti u beogradskom Drugstoreu.

APF

Adriatic Perception Festival, koji smo pripremali s Jolly Jokeom i u kojem su sudjelovali gotovo svi DJ-evi iz 'shadow' ekipe, pokazao se kao pravo osvježenje na domaćoj festivalskoj mapi, koje su publika i dobar dio scene prepoznali i počastili velikom podrškom. Iako smo vas već proveli kroz fotogalerije APF-a #1, #2 i #3, ispod možete pogledati i poslušati neke live trenutke.

Znali smo da Tea Vučkovič razvaljuje, ali set kakav je pripremila za drugu večer festivala, zbilja nas je oduševio - prava mjera 'mraka' i melodije, uz nemilosrdan beat. Zato, tko je u prilici, nek' ne propusti Techno session with Tea Vučkovič u Ljubljani idućeg vikenda.


AudioStorm je nastupio na APF-u u petak, a progresivne melodije nosio je pijesak s Ušća, koji su mnogi ponijeli u svojim cipelama. Drugog dana, na Mixmag pozornici predstavio je po prvi put publici svoj mračniji alias - Perceptor, iako alias već iza sebe ima izdan album '7' te singl 'Eufrat', koji je već doživio uspjeh.

Perceptora se može poslušati večeras, u Baru, u Crnoj Gori, gdje će nastupiti po drugi put. Percipirajte gdje točno. ;)

Marina Karamarko se od početka ljeta naputovala, a recentne avanture uključuju nastup na Sonus festivalu, u Parizu i na APF-u, a očekuju ju nastup na Slurp festivalu u Puli te povratak na Ibizu, u Sankeys klub, gdje je njezin talent prepoznat.

O Marininom setu s APF-a još se uvijek priča, iako je dovoljno reći da je postala rezident APF-a i pogledati video ispod.


Ekskluziva na APF-u u obliku prvog zajedničkog nastupa dvaju regionalnih teškaša, Vladimira Aćića aka Avoida i Pera FullHousea, rezultirala je setom Avoid b2b Skeptik, a nadamo se da ćemo ih ponovno imati priliku čuti negdje u ovoj postavi.


D.R.N.D.Y je proputovao regiju uzduž i poprijeko, pa je iz Niša stigao na APF, nakon čega je bio u zagrebačkom SoundFactoryju. Potom se zaputio prema Dubrovniku, gdje je nastupio u Lazaretima, a njegove putešestvije pogledajte ispod.Za kraj ovog pregleda, ali i za kraj APF-a, dvojica dalmatinskih majstora, DJ Jock i Jolly Joke u b2b setu. Poslušali smo puno pojedinačnih setova od obojice, pa znamo kakvu atmosferu rade, ali kad se ova dvojica prijatelja susretnu za mix pultom, percepcija se mijenja i ulazi se u sasvim drugu dimenziju - ludila od partyja i emocija koje pršte floorom.


Oni koji su prisustvovali zatvaranju festivala znaju o čemu pričamo, a oni koji nisu, mogu pogledati mali dio te uskoro snimku cijelog seta.


Load the next article...
Loading...
Loading...