Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Svibanj: 10 najboljih regionalnih house izdanja

House, deep house i tech house izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 3 June 2019

Sada kada su kišni dani napokon iza nas (nadajmo se), vrijeme je da se pripremimo za ljeto i sve dobrote koje ono nudi.

Top 10 najboljih regionalnih izdanja iz svibnja / maja, definitivno su dobar početak za zagrijavanje i pripremu za plesne noći i duge dane.

U nastavku poslušajte 10 najboljih izdanja iz svibnja / maja.

10 Deftone

Deftone - 'Weekend Groove' (Forward Thinking)

Deftone nastavlja redovito izdavati house glazbu u svojem, sada već prepoznatljivom stilu. 'Weekend Groove' je nešto mračnija house traka odličnog groovea.

'Weekend Groove' možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Farfan

Frafan, Scheru - 'Voice Of Someone Else' (Underground Lovers)

Farfan u suradnji sa Scheru dostavlja "raw" house traku vođenu piano melodijom koja će vas definitivno pokrenuti na plesnom podiju!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Narda

Narda - 'Samplegrino' (Dobar House)

Narda je DJ hrvatskih korijena, a s trenutnom adresom u Londonu. Izdavao je za etikete poput Mood Funk, Greenhouse, GrooveTraxx, i mnogih drugih, a u svibnju je izdao i svoj prvi singl za zagrebački label Dobar House.

Radi se o deep house / house ljetnoj pjesmi koja je melodična i prekrasno aranžirana. Za remix na izdanju pobrinuo se i pokretač Dobrog Housea, Tom Bug.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Hiva & J.R. Mark

Hiva & J.R. Mark - 'Still Inside Me' (CRMS Records)

Ovaj mladi dvojac iz Srbije dostavlja funky house traku s prepoznatljivim sampleom, tamn na vrijeme za ljeto! 'Still Inside Me' je stvar koja će vas rasplesat, a nekako je idealna za slušanje i plesanje pod otvorenim nebom, bio dan ili noć.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Say Yeah (Cruise Music)

Dvojac s kojim teško možete pogriješiti, Mirko & Meex imaju još jedno plesno house izdanje. 'Say Yeah' će vas svojom energijom dovesti tamo di treba - a to je plesni podij!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Alex Ranerro

Alex Ranerro - April Fool's EP (PIV)

Majstor regionalnog deep house definitivno je slovenac Alex Ranerro. Alex nikad ne razočara svojim dubokim i melodičnim tonovima, pa tako je i slučaj s njegovim najnovijim izdanjem za PIV - April Fool's. Četiri fenomenalne deep house trake su tu, samo za vaš užitak.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 84Bit

84Bit - 'Like No One Before' (Phoenix Music)

Ovaj dvojac nas svakim novim izdanje ponovno ugodno iznenadi. 84Bit polako ali sigurno dolazi u svijet house glazbe na globalnom nivou, što potvrđuje i podrška snažnih imena koja podržavaju njihova izdanja, ali i respektabilni labelovi koji njihovu glazbu izdaju. 'Like No One Before' je ljetna vokalna house traka koja će se sigurno naći u klubovima ali i na radijskim postajama, pogotovo u UK.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Andrew Meller

Andrew Meller - Bee (Flashmob Records)

Bez brige, ne zuji vam u glavi, ovo je samo nova traka Andrew Mellera koja je izašla za talijanski Flashmob Records. Andrija kao i obično, dostavlja zaraznu energiju na plesni podij u svojem tech house zvuku svjetske kvalitete.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

2 Mr. Lekka

Mr. Lekka - Talking About EP (BLKSL LTD)

Mr. Lekka je house / tech house ime koje i dalje svakim novim izdanjem pokazuje svoja produkcijska umijeća i bez previše problema dolazi na razne top ljestvice kao i chartove poznatih DJ-eva. 'Talking About' i 'No Sleep' su dvije odlične tech house trake koje ne spadaju u generički i izlizani zvuk ovog žanra, već daju originalnost i svježu energiju. Ako ćemo mi birati favorit, onda je to naslovna 'Talking About'.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 PEZNT

Todd Terry feat. Jocelyn Brown & Martha Walsh - 'Keep On Jumpin'' (PEZNT Remix) (Phoenix Music)

PEZNT je vjerojatno najpoznatiji producentski i DJ duo s ovih prostora, što potvrđuju njihova izdanja za prestižne etikete poput Defecteda, Strictly Rhythma, Dirtybirda i mnogih drugih.

Nakon prvog mjesta na Traxsource house chartu, i ulaska na top 10 najprodavanijih traka na Traxsourceu trenutno, evo još jednog prvog mjesta za poznati dvojac s remiksom za legendarnu stvar 'Keep On Jumpin'' Todd Terrya koji smo premijerno predstavili.

Garantirani ljetni hit!

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...