Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Svibanj: Top 10 regionalnih house izdanja

House, deep house i tech house izdanja koja su nas rasplesala prošlog mjeseca

  • Mixmag Adria
  • 16 June 2020

Vrući dani donose vruću glazbu.

Svibanj je bio pun energičnih zvukova i ljetnih melodija, tako da će, kao i obično, na ovoj listi biti za svakoga ponešto!

U nastavku provjerite naš odabir najboljih 10 house izdanja iz svibnja.

10 Tonbe

Tonbe - Stick Together (Little Jack)

Tonbe se i prije našao na našim top listama house izdanja i pod svojim drugim aliasima poput Loshmi ili Fagram. Ovdje ga slušamo u lijepom soulful house izdanju uz super vokal i ljetnu melodiju.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

9 Stanny Abram

Stanny Abram, Warehouse Rats - Just Be (Marba Records)

Ova odlična suradnja između Stanny Abrama i Warehouse Ratsa idealna je tech house traka za energične setove. Stanny je nepogrešiv u svim žanrovima s kojima vješto manipulira.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

8 Vlada Asanin

Vlada Asanin, Mad1, Alex Hop - Nesanica

Vlada Asanin, DJ i producent s adresom u Španjolskoj, već je dugi niz godina na sceni, a iza njega je opsežan glazbeni katalog. Novo izdanje izbacuje u surdanji s Mad1 i Alex Hop na vlastitoj 45ke etiketi. Minimal tech za prste polizati!

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 PEZNT

DJ Chus, Rob Mirage - Back 2 Ny (Stereo Productions)

Na prestižnoj Stereo Productions kompilaciji istoimene etikete koju vode Chus & Ceballos, našlo se i jedno poznato hrvatsko ime - PEZNT. 20 godina postojanja etikete proslavili su Stereo 2020 Remixed kompilacijom, a za remix trake Back 2 Ny pobrinuo se dvojac PEZNT koji su svojim remixom spojili provjereni old school zvuk sa modernim "banging" detaljima.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

6 Andrea Ljekaj

Ryan Murgatroyd - Is That You (Swoon Recordings)

Nastavljamo s još jednim remixom, ovog puta talentiranog Andree Ljekaja. 'Is That You' u izvedbi Andree je dublja, mračnija, ali nešto i brža stvar s kojom ćete uploviti u zaista divan svijet gdje vlada melodic house.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Full Ferry

Full Ferry - Not Gonna Make You Hurt (Dobar House)

Netom prije izlaska svojeg debitantskog albuma kojeg je napravio s kolegom Bruns Layom, Full Ferry izdaje pravu dancefloor house bombu za Dobar House! 'Not Gonna Make You Hurt' je sve što želite čuti na flooru kad ste puni energije i spremni za mrdanje bokovima.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

4 84Bit

84Bit feat. Divine - Can't Stop (Phoenix Soul)

Ovaj dvojac gori trenutno! Nakon prošlomjesečnog prvog mjesta, evo ih i ovaj put na listi, na također visokom četvrtom mjestu. Svoje mjesto u house svijetu su već odavno etablirali, a bez obzira na to, njihov rast je stalan. 'Can't Stop' je odlična soulful house stvar za ljetne dane koji su pred nama.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

3 Andrew Meller

Andrew Meller - K-Hole (Under No Illusion)

Andrew Meller nam zvukom pokušava objasniti kako je to kad si u K-Holeu. To vam nikako ne preporučujemo, ali zato definitivno preporučujemo slušanje ovog izdanja, i ako je ikako moguće - ples! Uz energičnu 'K-Hole', tu je i traka 'Going Under' koja spada u minimal kategoriju. Vrhunski paket uz dva remixa. Obavezno slušanje!

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

2 PEZNT

PEZNT, Brown Sneakers - Am I Wrong? (Blacksoul Music)

Na drugo mjesto stižu PEZNT-ovci u collabu sa Brown Sneakersom s kojim su i prije surađivali i izdavali za Strictly Rhythm. 'Am I Wrong' je energični house uradak kojeg možete slušati na danceflooru, koliko i u vašem autu spremajući se za dugu noć u klubu. Vrhunski house. You're not wrong!

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Reblok

Reblok & Shermanology - Naughtyfication (Higher Ground (Mad Decent))

I ponovno na prvom mjestu, kao i u siječnju - Reblok!

Njegovo novo izdanje na Higher Ground etiketi sastoji se od dvije tech house bombe - 'Naugthyfication' i 'Everybody'. Na obje pjesme vokale daje grupa Shermanology, a kombinacija njihovih uplifting vokala i nemilosrdnog Reblokovog tech house zvuka je dobitna kombinacija.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...