Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Svibanj: Top 10 regionalnih house izdanja

Lista koja odiše ljetnim tonovima

  • Mixmag Adria
  • 17 June 2021

Temperature su tu, ljeto je definitivno ovdje, a većina ove liste baš odiše ljetnim tonovima.

Pozivamo vas da pogledate naš odabir top 10 stvari iz svibnja i uz ovaj soundtrack ljeta planirajte svoj godišnji odmor!

U nastavku poslušajte top 10 iz svibnja!

10 Tome R

Tome R - Transverse Transition (Dobar House Gruv)

Osnivač Sit Down Recordingsa, Tome R izbacuje svoju prvu stvar za Dobar House Gruv! 'Transverse Transition' je minimal stvar za ljubitelje ovog zvuka, a ako preferirate mračniji prizuvk, onda je ovo za vas.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Stanny Abram

Stanny Abram - Down Under EP (Tokyo Sindrome)

Slovenski DJ i producent, osnivač Marbe i Eichtal Recordingsa, autor Mixmag Adria siječanjskog broja jedan ove liste, Stanny Abram ima novi EP za Tokyo Sindrome koji su podržala značajna imena globalne elektroničke scene. Down Under EP se sastoji od šest minimal traka, pa vjerujemo da ćete naći nešto za sebe.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Jazzy Rossco

Jazzy Rossco - My Future (Juiced Music)

Jazzy Rossco ponovno dolazi na našu listu s novom jackin house stvari na Juiced Music. Super funky stvar za ljeto.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Dekova

Dekova - In the Hood (Hood Stories Records)

Od kada je Dekova pokrenuo svoj novi label, ne staje s izdanjima kako za svoj Hood Stories, tako i za značajne etikete poput Terminal Underground. 'In The Hood' je njegovo najnovije izdanje, a zadovoljit će one koji vole tvrđi tech house zvuk.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Mirko & Meex

Mirko & Meex - Butterflies (Onako Records)

Ako bacite uho na ovu pjesmu, bit će vam jasno zašto su ju Mirko & Meex nazvali 'Butterflies'. Osim ljubavne tematike, i sama vibra pjesme je baš ljetna i ugodna i lako će vam prouzročiti leptiriće u trbuhu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Lucca Masterson

Lucca Masterson - Breathe (Dobar House)

uvijek nam je drago primjetiti neka nova imena na regionalnoj sceni, a da se bave produkcijom. Jedan od njih je Lucca Masterson, koji je za Dobar House Vol. 4 EP izbacio odličnu ljetnu deep house stvar 'Breathe'. Stvar odiše ljetom, a prate ju ugodne i plesne melodije. Uvjerite se sami.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Narda

KingCrowney - Rainman (Tonis & Narda Remix) (In It Together)

Narda je definitivno producent koji svojom produkcijom može obuhvatiti široku lepezu house podžanrova, a ovog puta ga slušamo u ipak nekakvom klasičnom house stilu. Njegov i Tonisov remix za KingCrowneya našao se na In It Together kompilaciji Summer 2021. I dalje smo u ljetnim tonovima, i ovo definitivno nije iznimka.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Reblok

Reblok - Classic (New State Music)

Reblok Classic...ček, pa to nas podsjeća na nešto. Da, na legendarne Rebookove tenisice, a osim što postoji ova stvar, zaista postoje i custom made tenisice Reblok Classic koje čast ima nostiti, naravno, sam Reblok. S tenisicama i ovom pjesmom se pohvalio na svojim društvenim mrežama, a mi ćemo ovu dance house ljetnu stvar smjestiti na treće mjesto ove liste.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

2 Andrew Meller

Dean Mickoski & MistaJam - Afro Moon (Andrew Meller Remix)

Andrew Meller nije duže vremena bilo na ovoj listi, ali kad se vrati, odmah završi na drugom mjestu. Ovdje ga slušamo u malo drugačijem izdanju na remixu stvari 'Afro Moon' s kojom nas vraća u 80e. Remix je ni manje ni više rađen za MistaJama (i Deana Micoskog), poznatog BBC radio prezentera i svjetski poznatog DJ-a. Nama ova vibra savršeno odgovara, a Meller ponovno dokazuje da bez problema može navigirati kroz bilo koji stil elektroničke glazbe.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

1 Matroda

Matroda & Bleu Clair - Disco Tool (Matroda & Bleu Clair)

Vrh ovomjesečne liste zauimaju Matroda & Bleu Clair sa svojom novom bass house bombom isprepletenom disco zvukovima. Pomalo luda kombinacija, ali definitivno ona koja funkcionira na flooru.

U breaku imamo potpuni disco doživljaj, dok se na dropu vraća moćni bass house sound koji garantira reakcije publike. Ništa više nemamo za dodati, osim da se već sada radi o ljetnom hitu koji će se čuti u brojnim setovima mnogih svjetski poznatih DJ-eva.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...