Search Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

The Deepshakerz: "Konstantno radimo prema osvajanju novih ciljeva!"

Dvojac nastupa 28. aprila u Boogaloou

  • Mixmag Adria
  • 23 April 2018

Flyaway Festival, u subotu 28. travnja, preuzima kontrolu nad klubom Boogaloo Zagreb gdje će se održati veliki promo party festivala.

Pult preuzima trenutno najtraženiji talijanski duo The Deepshakerz čija ste izdanja mogli pronaći na nekim od najvećih house etiketa poput Defecteda, Toolrooma i Snatcha. Lokalna podrška će se sačinjavati od poznatog hrvatskog dvojca PEZNT, Teo Zver i Matya u b2b izvedbi i domaćina Flyaway Festivala - Sonic Illuminati I InstantSupa.

Pred sam party popričali smo sa glavnim headlinerima. Intervju možete pročitati u nastavku.

Razgovarao Damir Ludvig

m: Kako ste se upoznali i koji je bio glavni razlog pokretanja projekta?

The Deepshakerz: Pozdrav ekipa, da upoznali smo se prije nekoliko godina (10 ili 12) kada smo puštali za mali lokalni radio...tada smo se odlučili udružiti i stvoriti mali house projekt s našim različitim glazbenim stilovima koje smo tada imali...u toj različitosti stvorili smo novu glazbu.

m: Jeste li studirali glazbu ili produkciju ili ste samouki?

The Deepshakerz: Oboje smo samostalno naučili koristiti svaki komad hardvera i sekvencera svih ovih godina.

m: Vaše produkcije odlično funkcioniraju na plesnom podiju. Kada ste krenuli s produkcijom, koji je bio vaš originalni cilj i kako se mijenjao s godinama?

The Deepshakerz: Uvijek se fokusiramo na to kako će zvučati stvar u klubu, kakvu ćemo reakciju primiti od ljudi na flooru i kakav je njezin potencijal. To su glavni ciljevi koji su nam stalno u fokusu. Očito, tijekom godina naš se ukus i način produciranja mijenjao i vjerojatno unaprijedio, što i je razlog našeg konstantnog rada prema osvajanju novih ciljeva.

m: Koja je uloga Domy Berardina, a koja Mirco Sonatorea u The Deepshakerzima?

The Deepshakerz: Mi smo mala zajednica u kojem svi imaju jednake odgovornosti...trudimo se producirati istovremeno i na isti način...do svih odluka dođemo zajedno za dobrobit projekta.

m: Što je posebno na sceni vašeg grada?

The Deepshakerz: Haha, dobro pitanje, možemo odgovoriti jednostavno: NIŠTA!

m: Koji su vam događaji dragi?

The Deepshakerz: Jedni od trenutno najboljih partyja na svijetu za underground tech house scenu su oni od Elrowa. Nadamo se da ćemo tamo nastupiti jednom. Smatramo da se radi o jednom od najbolje organiziranih događaja na svijetu s sretnim i pozitivnim vibrama.

m: Što je najbolje na sceni u Italiji?

The Deepshakerz: U Italiji postoji puno konkurentnosti i zavisti i nije u dobrom stanju. Ne nastupaju oni koji zaslužuju ili vrijede već oni koji "poznaju prave ljude". Možeš biti najbolji DJ ili producent na svijetu no u Italiji ostaješ "duh".

m: Koji su vam najdraži klubovi? Zašto?

The Deepshakerz: Vjerojatno su nam svi najdraži klubovi u SAD-u jer je tamo rođena kultura house glazbe...jedan od klubova o kojem sanjamo da nastupamo je Cielo u New Yorku gdje su nastupale sve legende svijeta. No i u Europi postoji puno hramova poput legendarnih Ministry Of Sound, Amnesie, Cocorico, Berghain, Watergate i mnogih drugih...

m: Koja su najbolja mjesta ili klubovi u kojima ste nastupali?

The Deepshakerz: Dva najbolja događaja bila su prošlogodišnji Defected In The House u Ministry Of Soundu i Back To Fundamentals party u Montepellieru prije nekoliko godina u klubu la Paillote Bambou.

m: Koje su vam najdraže trake svih vremena?

The Deepshakerz: Ultra Nate' – 'Free' je možda prekretnica za sve generacije koje slušaju house...to je pjesma koju možete puštati svugdje i svaki puta će dati divne emocije.

m: Koji su vam najdraži labelovi i zašto?

The Deepshakerz: Trenutno nemamo najdraži label jer je industrija sada ogromna i ima puno izdanja s velikih a i malih etiketa koje su dobre i loše. Tako da nemamo preferenciju, već nam je bitna kvaliteta, a gdje je nešto izdano nema veze.

m: Koje je vaše najbitnije izdanje?

The Deepshakerz: To je teško pitanje jer smo izdali puno glazbe ovih godina i povezani smo sa svim našim djelima....vjerojatno je veliki "udar" napravilo naše prvo izdanje za Riva Starrov Snatch!. Traka se zvala 'Let The Rhythm'...davne 2013.

m: Imate li poruku za ekipu koja vas dolazi slušati u Boogalooou?

The Deepshakerz: Naravno, ako se želite zabaviti i plesati na dobre tech house grooveove, ulovite nas 28. aprila ;)


Facebook event događaja možete pronaći ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...