Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Top 10 house izdanja iz ožujka i travnja

Poslušajte najbolje iz ranog proljeća

  • Mixmag Adria
  • 16 June 2022

Baš kao i prošli put na ovoj listi, pričekali smo da topliji dani učine svoje i da dugo očekivana proljetna izdanja vide svijetlo dana.

Nismo pogriješili jer zbog toga sada za vas imamo 10 vrhunskih izdanja iz ožujka i travnja koja morate poslušati!

U nastavku poslušajte naš izbor top 10 izdanja i uživajte!

10 Ana Antonova, DIKKA, Marina Karamarko, Toni Teskera

Seven (ThanQ)

Domaća etiketa ThanQ proslavila je svoju sedmu godinu postojanja s tulumom u Pogonu Kulture u Rijeci, ali i s kompilacijom čije četiri trak potpisuju Ana Antonova, DIKKA, Marina Karamarko i Toni Teskera.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

9 Andrew Meller

Andrew Meller - The Last Dance (Rewler)

Meller je svakako producent drugačijeg stila elektroničke glazbe. Sposoban je napraviti progressive traku, kao i techno, kao i tech house. No gdje god da ode sa svojim izričajem, njegov zvuk se uvijek osjeti. Tako je i s 'The Last Dance', EP-em kojeg je izdao za nedavno osnovanu Rewler etiketu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

8 Groove Masters

Groove Masters - Grooves & Bongos (Dobar House Gruv)

Groove Masters su duži niz godina u laganom usponu na sceni bilo da se radi o njihovim nastupima ili produkciji. Nekako nam se čini da će ovg ljeta ipak napraviti značajniji proboj, s obzirom da ste ih već mogli slušati na Dobrom Houseu (njihovoj matičnoj izdavačkoj kući), a i nova prilika se bliži 24.6. u Aquariusu. Osim Dobrog Housea nastupali su i na najvećem BSH eventu do sada u Zagrebu, čeka ih nekoliko festivala na Zrću kao i nastupi u novootvorenim klubovima i još mnogo toga. Grooves & Bongos pak, je EP s tri trake gdje svaka od njih priča svoju priču, no u svakom slučaju sve su pune groovea.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

7 Narda

Tonis & Narda - Quicksand EP (Dobar House Gruv)

Tonis & Narda su relativno novopečeni producentski dvojac, no jednom kad su kliknuli, to je bilo to. Iza sebe sad imaju veći broj izdanja od kojih se mogu izdvojiti mnoga. Jedno od tih izdanja sigurno je Quicksand EP, najviše zato jer su s njim izašli iz svoje komfor zone a odradili odličan posao.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

6 Mark Funk

Mark Funk - Jackin Hot (Cruise Music)

Mark Funk donosi pravu ljetnu veselicu na svojem Cruise Musicu.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

5 Makito

Makito - Disco Duck (Zero Eleven Record Company)

Makito je majstor jackin i funky house zvuka, a s 'Disco Duck' opet je pogodio u srž groovea house glazbe.

Cijelo izdanje možete poslušati i kupiti ovdje.

4 Tom Bug x Kid Code

Tom Bug x Kid Code - Going Home (Dobar House)

Gospel je uvijek dobrodošao u house glazbu. Gospel se našao u pjesmama Kerri Chandlera, Denis Ferrera, Patrick Topinga, Florplana i mnogih drugih i uvijek je imao posebno mjesto u house glazbi, a ponekad i technu. Vjerojatno radi nevjerojatne energije koju stvara, lako ga je ukomponirat u groovy ritam house glazbe. Ovo je prva suradnja Tom Buga i Kid Codea, DJa i producenta s dugogodišnjim stažom, ali sa svježim imenom i rebrandingom. Bug i Code su također osjetili moć zaraznog gospela i okušali se s istim. Nisu promašili.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

3 Jazzy Rossco

Jazzy Rossco - Get Down (Zero Eleven Records Company)

Jazzy Rosscoa smo već nekoliko puta stavili u ovu listu, ali s ovom jackin trakom nas je oduševio. 'Get Down' će vas natjerat da se muvate čak i ako sjedite, a na flooru će poslužiti kao odlična uvertira za dugu večer uz house glazbu. E da, i ljeto je tu tako da je poželjno na otvorenom.

Cijelo izdanje možete kupiti i poslušati ovdje.

2 Reblok

Reblok & Sotano - Got The Fire (Solotoko)

Reblok je bez sumnje jedno od najvećih tech house imena na ovim prostorima, a njegova suradnja sa Sotanom na traci 'Got The Fire' završila je na Solotoko etiketi koju vodi Sonny Fodera. Radi se o više ljetnoj varijanti house stvari, svakako s Reblokovim potpisnim zvukom, ali ovaj dvojac ovdje nije išao na klasične kratke breakove i snažne dropove nego više na vokale i groove. Super izdanje spremno za ljeto.

Cijelo izdanje možete poslušati ovdje.

1 Soulfreq

Soulfreq - Disco Ride (Dobar House Gruv)

Potpuno zasluženo, na prvo mjesto stiže Soulfreq! Producent i DJ iz Rijeke kojeg posljednjih godinu dana gledamo na ubrzanoj putanji negdje prema vrhu dostavio je vrhunsku, groovy, u 90s house stilu s dodirom minimal utjecaja stvar 'Dsico Ride' iza koje stoje samo pohvale i na kraju krajeva, reakcije na flooru. U tjednu nakon izlaska, pojavila se u top 10 minimal chartu na Traxsourceu kao i top 30 minimal chartu na Beatportu.

U svakom slučaju Soulfreaq je na uzlaznoj putanji s izdanjima, ali i svirkama, i sigruni smo da ćete o njemu još puno čitati, ali i uloviti ga na nkoj od njegovih brojnih gaža.

Cijelo izdanje možete kupiti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...